انجمن های تخصصی  فلش خور
گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| (/showthread.php?tid=174639)

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - *larmes de Feu* - 15-09-2014

(15-09-2014، 16:25)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم منطورت فرید هست
اما درست حرف بزن
شما سمپادی هستی سمپادیا با ادبن و شخصیت دارن
معلومه نیاز ندارید بازم هدفم تعریف نبود میخواستم ببینم فرق کردی یانه که هیچی فرق نکردی

بابا ادب و شخصیت Smile
آغا قضیه چیه ی سری افتادن رو دور اینکه بگن ما خدای شخصیتیم؟ اسکی از *ـونه؟ Smile
نیازی ندیدم تغییر کنم وقتی همینجوری راحتم با خودم Wink

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - _PαяαиÐ_ - 15-09-2014

ســلام (..)

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - امیررضا* - 15-09-2014

سام وان به جای ویرایش باید اخطار میدادید که من تودم دادم

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - Mason - 15-09-2014

(15-09-2014، 16:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی مُرده:|؟

من اونقدر خر نیستم میدونم رتبه یک بهتره .-. .. :V

عمه جان نازنینم cry girl

بیخیال حالا (..)

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - ๒lคςк ๔єค๔ - 15-09-2014

(15-09-2014، 16:25)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:21)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:15)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:13)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:11)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی
گفتم تو رتبب اینقدر بد نمیشه!
خدا شفات بده :|
من اون قدر نادان نیستم ندونم رتبه های کنکور به چگونه است!میدونم یک بهترین رتبه است و...
خواستم ازت تعریف کنم که خودت خراب کردی

اوه لفظ قلمو! یاده ی بچه *ـونی افتادم Smile
میدونم میخواستی تعریف کنی! زدم تو ذوقت ک نکنی! نیازی نداریم ما ب تعریف شوما Wink
میدونم منطورت فرید هست

اما درست حرف بزن

معلومه نیاز ندارید بازم هدفم تعریف نبود میخواستم ببینم فرق کردی یانه که هیچی فرق نکردی

داش من کلا ول کن مدلشونه!Dodgy

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - tyjtfhdhr - 15-09-2014

رزی ب شیوا بگو اون نسخه دیگه قدیمی شدع واس منو باز کن دیگهUndecided

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - امیررضا* - 15-09-2014

(15-09-2014، 16:29)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم منطورت فرید هست
اما درست حرف بزن

بابا ادب و شخصیت Smile
آغا قضیه چیه ی سری افتادن رو دور اینکه بگن ما خدای شخصیتیم؟ اسکی از *ـونه؟ Smile
نیازی ندیدم تغییر کنم وقتی همینجوری راحتم با خودم Wink
ببین من ادامه نمیدم محرکم میکنم
محروم منطورمه

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - Mᴏsᴇs - 15-09-2014

(15-09-2014، 16:30)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمه جان نازنینم cry girl

بیخیال حالا (..)

cry girl

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - _PαяαиÐ_ - 15-09-2014

مرضیه؟

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - Mason - 15-09-2014

(15-09-2014، 16:31)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی ب شیوا بگو اون نسخه دیگه قدیمی شدع واس منو باز کن دیگهUndecided

چرا خودت نمیری بهش بگی ؟!

یه کلمه دیه حرف بزنین گ.آ رو میبندم ..

نسخه ویژه نازنین منو خراب نکنین >_<

(15-09-2014، 16:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 16:30)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمه جان نازنینم cry girl

بیخیال حالا (..)

cry girl

:|

پست بدون نوشته و محتوا (..)