انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ (/showthread.php?tid=296618)

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Mohlek - 01-05-2021

(01-05-2021، 7:20)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 7:16)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی طرف پستتو سپاس نزنه دیگه خدایی نکرده ناید گف واسش v:

دیگه خداوکیلی داشتی غش میکردی  Telegh_02

بيـــب:!
من يه پست اخري رو سپاس نزدما عجب:!.....

+
كشته مرده زياد داري:!
از همون آخری شروع میشه و به هیچکدوم ارتقا پیدا میکنه
کم ازین موردا نداشتیم حاج خانوم

دیگه بهر حال خوشگلی دردسر داره دیگه

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 01-05-2021

(01-05-2021، 7:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 7:20)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بيـــب:!
من يه پست اخري رو سپاس نزدما عجب:!.....

+
كشته مرده زياد داري:!

اگه سپاس نزدن نشانه ته بيشعوري من خعلي بيشورم باش مشكلي ندارم :!
در ضمن شوما اول سپاس ميدي بنده بعد از جواب :!

+
كم كوكاكولا باز كن :!چاق ميشي :!

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Emmɑ - 01-05-2021

(01-05-2021، 6:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 3:35)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوشنبه اقای دکتر میره رشت Telegh_01
اگه میری بهش بگم
خونشونم تو مشهده44

بگو  بهش
چی پیشه رد بشی از کوچمون:^
*کوچه ما رز شیشه
هققق مامانم منو نمیزاره بیام هقققققق
باشه هقق

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - THEDARKNESS - 01-05-2021

(01-05-2021، 0:20)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 22:23)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ʟeмoи"
استقلال برد و صعود کرد. تبریک.

دعا دعا میکنن به پرسپولیس نخورن:/
چون الدحیل مساوی کرد خوشبختانه به هم نمیخورد ولی خب بازم استقلاله ولی خب استقلال تاجیکستان.

(01-05-2021، 7:28)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 7:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
شما بیشعوری ما لاشی ...
بابا نزن مارو اصن سپاس نده v:

شمام حواست به گربه ها باشه
خطری شدن

(01-05-2021، 7:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 7:28)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
شما بیشعوری ما لاشی ...

خطری شدن

اگه بحث سپاس مشكلي ندارم ميدم قثط يه سوال :1
مگه حاجيا لاشي ميشن :!Telegh_59

+
خيلـــي بم نزديك شدن مشاهده فرموديد:1

(01-05-2021، 7:34)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 7:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما بیشعوری ما لاشی ...

خطری شدن

+
والا خیلی ازدوستان به لاشی بسنده نکردن چیزای بیشتر هم گفتن که حالا ولش Telegh_01

(01-05-2021، 7:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 7:34)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
والا خیلی ازدوستان به لاشی بسنده نکردن چیزای بیشتر هم گفتن که حالا ولش  Telegh_01

بــــــــــــــوم:!

حرفـــــــــــــي نـــــــــــدآرمـ :!
ميگم حاجي تو كلاس نداري :!

(01-05-2021، 7:40)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 7:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا خیلی ازدوستان به لاشی بسنده نکردن چیزای بیشتر هم گفتن که حالا ولش  Telegh_01

هم تو کلاسم
هم دارم کد نویسی میکنم
هم تو دیسکوردم

(01-05-2021، 7:41)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 7:40)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم تو کلاسم
هم دارم کد نویسی میکنم
هم تو دیسکوردم

بعـــــــــــــله :!
شماره اولي منم هستم
تـــــــــــــاريخ:!