انجمن های تخصصی  فلش خور
【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 (/showthread.php?tid=261002)

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - sober - 31-07-2016

(31-07-2016، 0:01)tina barbi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2016، 23:59)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2016، 23:55)tina barbi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلللللللللللام

سلام
من فاطیمام و شما؟(:
تو گ‌.آ برای اینکه زیاد با احوال پرسی و اینا صفحه ها پر نشه جواب سلام و خوبم و اینا رو با سپاس میدن

منم سمام.باشه نمیدونستم. اگه پربشه چی میشه؟
هیچی نمیشه
این موضوع رو من تو گ.آ های قبلی خوندم اون موقع زیادتر بودن بخاطر همین این طوری ش کردن
چون مثلا فکر کن کم کمش پونزده نفر تو گ.آ بودن بعد همین که یه نفر می اومد پونزده تا سلام بعد طرف یه دفعه بیست صفحه می رفت جلو(:
فقط گفتم که بدونی وقتی سلام کردی من و مروا با سپاس جواب دادیم و ناراحت نشی(:

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - ḲℑℳℐÅ - 31-07-2016

نسیم عاشق شدم  Blush

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 31-07-2016

(31-07-2016، 0:06)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2016، 0:01)tina barbi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2016، 23:59)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2016، 23:55)tina barbi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلللللللللللام

سلام
من فاطیمام و شما؟(:
تو گ‌.آ برای اینکه زیاد با احوال پرسی و اینا صفحه ها پر نشه جواب سلام و خوبم و اینا رو با سپاس میدن

نسخه جدید میزنن=|
هیچی نمیشه -_-
از سه چار سال پیش میگن سپاس بدین-_-بجا اینکه زیاد حرف بزنید -_-
ولی بعد دوماه از عضویت دیگه هیشکی سپاس نمیده -_-
بعضیا خداییی نمی دونن سپاس چیه البته نتو گ.ا نه ها ولی تو تاپیکا می بیبنم .__. چرتو چرت نوشته ها 21 ارسال شه :|
+
اگرم ج ندیم قهر میکنن-__-

(31-07-2016، 0:06)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلللللللللللام

سلام
من فاطیمام و شما؟(:

نسخه جدید میزنن=|
هیچی نمیشه -_-
از سه چار سال پیش میگن سپاس بدین-_-بجا اینکه زیاد حرف بزنید -_-
ولی بعد دوماه از عضویت دیگه هیشکی سپاس نمیده -_-

کاش می شد سپاسایی که می دادیم پول می شدن برامون._.

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - tina barbi - 31-07-2016

(31-07-2016، 0:06)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلللللللللللام

سلام
من فاطیمام و شما؟(:

هیچی نمیشه
این موضوع رو من تو گ.آ های قبلی خوندم اون موقع زیادتر بودن بخاطر همین این طوری ش کردن
چون مثلا فکر کن کم کمش پونزده نفر تو گ.آ بودن بعد همین که یه نفر می اومد پونزده تا سلام بعد طرف یه دفعه بیست صفحه می رفت جلو(:
فقط گفتم که بدونی وقتی سلام کردی من و مروا با سپاس جواب دادیم و ناراحت نشی(:

اهان باشه عزیزم مرسی ک گفتی

(31-07-2016، 0:08)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسیم عاشق شدم  Blush

عاشق مروا شدی؟D:
شرمنده اون عاشق منهD:
دور از شوخی به سلامتی.-.

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - parmida.a - 31-07-2016

بعضی ها نمیدونن سپاس چیه._.بعضیا زورشون میاد-_-البته من یکم تو دسته ی دومم-_-

+اگه پول میشدن که من میلیاردر بودم -_-
+خلاصه نکته اینه که سپاس بده ._.بعدا میفهمی چیه -_-

یا بسته به سپاسات مدیر شی:|!
ارزو های فلشی من

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - ḲℑℳℐÅ - 31-07-2016

(31-07-2016، 0:10)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2016، 0:08)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسیم عاشق شدم  Blush

عاشق مروا شدی؟D:
شرمنده اون عاشق منهD:
دور از شوخی به سلامتی.-.
خیلی جدیه بخدا شوخی موخیم نیست

(31-07-2016، 0:10)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسیم عاشق شدم  Blush

عاشق مروا شدی؟D:
شرمنده اون عاشق منهD:
دور از شوخی به سلامتی.-.

کیمیا به زور به من سپاس میده -___-*
|:|