انجمن های تخصصی  فلش خور
| گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | (/showthread.php?tid=257675)

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - raya(love anime)78 - 13-05-2016

(13-05-2016، 21:51)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 21:48)رפּـانے شیطـפּـטּ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 21:23)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 19:13)زیبای تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 19:05)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفف ._.
تازه 4 تا درس خوندم ! برم بمیرم اصن :|
ریاضی هم هست . 

مگه چند تا امتحان داری فردا؟

4 تا زنگ داریم فردا ! هرچهار تاشم امتحان داریم :|
ی حسی بهم میگه هیچکدوم امتحان نمیگیرن ._.

ببین کی بت گفتم...

واقعا  !
مطمعنا یکیشون فقط امتحان میگیره:|
خخخخخخ

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - رפּـانے شیطـפּـטּ - 13-05-2016

(13-05-2016، 21:51)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 21:48)رפּـانے شیطـפּـטּ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 21:23)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 19:13)زیبای تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 19:05)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفف ._.
تازه 4 تا درس خوندم ! برم بمیرم اصن :|
ریاضی هم هست . 

مگه چند تا امتحان داری فردا؟

4 تا زنگ داریم فردا ! هرچهار تاشم امتحان داریم :|
ی حسی بهم میگه هیچکدوم امتحان نمیگیرن ._.

ببین کی بت گفتم...

واقعا  !
مطمعنا یکیشون فقط امتحان میگیره:|
باز تو منو ضایع کردی؟ :|

از تو امتحان میگیرن 

بشین پا درس و مشقت :|

هشت خردادی (:

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Apathetic - 14-05-2016

سلام ..

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Magical Girl - 14-05-2016

سلام شادی ^__^

(14-05-2016، 12:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شادی ^__^
سلام سارام ^^
چه طوری ؟

من خوبم تو خوبی ؟ ^_^

امتحان داشتی امروز ؟

(14-05-2016، 12:46)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبم تو خوبی ؟ ^_^

امتحان داشتی امروز ؟
خداروشکر امروز نه .
ولی فردا یکی دارم .. ریاضی !
البته ترم نیست ، مستمره :|
سارا ^^ امشب breaking bad رو برام میارن ^^ بالاخره منم میخوام ببینمش !
+ محمد آنه ؟ ._.

(14-05-2016، 12:48)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2016، 12:46)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبم تو خوبی ؟ ^_^

امتحان داشتی امروز ؟
خداروشکر امروز نه .
+ محمد آنه ؟ ._.

فک کنم رف ..

سریع و خشن دیدی ؟ عالیه *____*
منم منتظر قسمت 8 سریع و خشنم D:

موفق باشی ..
breaking bad قضیش چیه ؟

(14-05-2016، 12:52)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2016، 12:48)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبم تو خوبی ؟ ^_^

امتحان داشتی امروز ؟
خداروشکر امروز نه .
+ محمد آنه ؟ ._.

فک کنم رف ..

موفق باشی ..
breaking bad قضیش چیه ؟

نه ندیدم .
من امریکایی زیاد اصن نمیبینم سریال ! جز Grimm و Merlin و Heroes و یکمم Friends چیزی ندیدم تا حالا ..
البته سریالای دیزنی ک خیلی مسخره هستنو هم دیدم :|
بریکینگ بد تا جایی ک من میدونم یه معلم شیمیه که یهو بد میشه ..

(14-05-2016، 12:54)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2016، 12:52)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبم تو خوبی ؟ ^_^

امتحان داشتی امروز ؟
خداروشکر امروز نه .
+ محمد آنه ؟ ._.

فک کنم رف ..

موفق باشی ..
breaking bad قضیش چیه ؟

نه ندیدم .
من امریکایی زیاد اصن نمیبینم سریال ! جز Grimm و Merlin و Heroes و یکمم Friends چیزی ندیدم تا حالا ..
البته سریالای دیزنی ک خیلی مسخره هستنو هم دیدم :|
بریکینگ بد تا جایی ک من میدونم یه معلم شیمیه که یهو بد میشه ..
شادی میگما .__.
دوس داری چیکاره شی ؟ ._.