RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - Brooklyn Baby - 03-11-2014
(03-11-2014، 17:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-11-2014، 17:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-11-2014، 17:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-11-2014، 17:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-11-2014، 17:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعد ملت دم از قمه زنی میزنن ..
دین و مذهب تو ما جوونا بد جا افتاده ..
هع ..
جَوونا دست پرورده ی خانوادن .. پدر و مادر !
اصلا اینطوری نیست ..
انسان قدرت اندیشه داره ..
کسی نمیره دنبال این چیزا وگرنه خیلی راحت میتونه به یه سری حقایق پی ببره ..
حَرفت دُرُسته ..
ولی اول از همه چی اطلاعاتیه ک پدر و مادر میدن ب بچه !
وقتی ی چیزیو میگن دیگه ریشه سازی میشه تو ذهن و آدم میخواد دُنبال کُنه و بدونه ..
__
دُکتر مرضیه :|
زندگینامه ادواردو آنیلی رو بخون ..
قشنگ این حرفتو نقض میکنه ..
ویکی پدیا اینا رو ول کن ..
تو سایتای معتبر سرچ کن ..
ویکی پدیا خیلی غرب گرایانه به همه چیز نگاه میکنه ..
باشه میرم دُنبالش .. ._.
RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - Mᴏsᴇs - 03-11-2014
(03-11-2014، 17:47)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-11-2014، 17:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-11-2014، 17:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-11-2014، 17:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-11-2014، 17:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هع ..
جَوونا دست پرورده ی خانوادن .. پدر و مادر !
اصلا اینطوری نیست ..
حَرفت دُرُسته ..
وقتی ی چیزیو میگن دیگه ریشه سازی میشه تو ذهن و آدم میخواد دُنبال کُنه و بدونه ..
__
باشه میرم دُنبالش .. ._.
بیا آقا همین ویکی پدیا ..
ببین دربارش چی نوشته..
ادواردو آنیِلی (به ایتالیایی: Edoardo Agnelli) تنها پسر و وارث سناتور و میلیاردر ایتالیایی جیانی آنیلی بود
پدرش سناتور جیانی آنیلی ثروتمند ایتالیایی و مالک کارخانجات اتومبیل سازی فیات، فراری، لامبورگینی، لانچیا، آلفارمو، ایویکو، به همراه چندین کارخانه تولید قطعات صنعتی، چند بانک خصوصی، شرکتهای طراحی مد و لباس، روزنامههای پرتیراژ لاستامپا و کوریره دلاسرا، باشگاه اتومبیلرانی فراری و باشگاه فوتبال یوونتوس بود. افزون بر اینها چندین شرکت ساختمانسازی، راهسازی، تولید لوازم پزشکی و بالگردسازی هم وجود دارد که خانواده آنیلی جزء سهامداران اصلی آنها است
ادواردو شرح مسلمان شدنش را چنین میگوید:
در نیویورک که بودم یک روز در کتابخانه قدم میزدم و کتابها را نگاه میکردم چشمم افتاد به قرآن. کنجکاو شدم که ببینم در قرآن چه چیزی آمدهاست. آنرا برداشتم و شروع کردم به ورق زدن و آیاتش را به انگلیسی خواندم، احساس کردم که این کلمات، کلمات نورانی است و نمیتواند گفته بشر باشد. خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم، آن را امانت گرفتم و بیشتر مطالعه کردم و احساس کردم که آن را میفهمم و قبول دارم.
خب ..
به نظر شما خانواده به ادواردو نخ دادن ؟
شعور یه چیز ذاتیه ..
به خانواده و اینا کاری نداره
RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - Brooklyn Baby - 03-11-2014
(03-11-2014، 17:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-11-2014، 17:47)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اصلا اینطوری نیست ..
حَرفت دُرُسته ..
__
باشه میرم دُنبالش .. ._.
ببین دربارش چی نوشته..
ادواردو آنیِلی (به ایتالیایی: Edoardo Agnelli) تنها پسر و وارث سناتور و میلیاردر ایتالیایی جیانی آنیلی بود
پدرش سناتور جیانی آنیلی ثروتمند ایتالیایی و مالک کارخانجات اتومبیل سازی فیات، فراری، لامبورگینی، لانچیا، آلفارمو، ایویکو، به همراه چندین کارخانه تولید قطعات صنعتی، چند بانک خصوصی، شرکتهای طراحی مد و لباس، روزنامههای پرتیراژ لاستامپا و کوریره دلاسرا، باشگاه اتومبیلرانی فراری و باشگاه فوتبال یوونتوس بود. افزون بر اینها چندین شرکت ساختمانسازی، راهسازی، تولید لوازم پزشکی و بالگردسازی هم وجود دارد که خانواده آنیلی جزء سهامداران اصلی آنها است
در نیویورک که بودم یک روز در کتابخانه قدم میزدم و کتابها را نگاه میکردم چشمم افتاد به قرآن. کنجکاو شدم که ببینم در قرآن چه چیزی آمدهاست. آنرا برداشتم و شروع کردم به ورق زدن و آیاتش را به انگلیسی خواندم، احساس کردم که این کلمات، کلمات نورانی است و نمیتواند گفته بشر باشد. خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم، آن را امانت گرفتم و بیشتر مطالعه کردم و احساس کردم که آن را میفهمم و قبول دارم.
خب ..
شعور یه چیز ذاتیه ..
این ایتالیاییه :|
تو ی جوون ایرانیو با ی جوون ایتالیایی مُقایسه کُن :| !
بقیه بحث برا بعدن .. ((:
فعلا خُدافس !
RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - Mᴏsᴇs - 03-11-2014
(03-11-2014، 17:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-11-2014، 17:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حَرفت دُرُسته ..
__
باشه میرم دُنبالش .. ._.
ببین دربارش چی نوشته..
خب ..
شعور یه چیز ذاتیه ..
این ایتالیاییه :|
تو ی جوون ایرانیو با ی جوون ایتالیایی مُقایسه کُن :| !
بقیه بحث برا بعدن .. ((:
فعلا خُدافس !
:| ..
به ایرانی ایتالیایی چه ربطی داره :|
ایرانیا رو خیلی دست کم میگیرید ..
حالا برو ..
هر موقع اومدی مثال ایرانی هم برات میزنم ..
خداحافظ
RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - | NEON DEMON | - 03-11-2014
سلام :|
RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - esiesi - 03-11-2014
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=190161
RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - First Star - 03-11-2014
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=190157
(03-11-2014، 19:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=190161
منم بهمنم (..)--+
RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - Son of anarchy - 03-11-2014
( ˇ෴ˇ )
ســــــــــیــــــلـــــام
RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - Spell † - 03-11-2014
RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - esiesi - 03-11-2014
خدا منو قرین رحمتش کنه که یه پست متولد بهمن گذاشتم که اینا یادشون بیاد که کدوم ماهن
|