انجمن های تخصصی  فلش خور
داری یا نداری؟؟؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: داری یا نداری؟؟؟؟؟ (/showthread.php?tid=114737)

RE: داری یا نداری؟؟؟؟؟ - ◄Iяαи► - 07-06-2014

(07-06-2014، 22:14)P.K.2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 22:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم ولی نه ده تا

یه دامنه ناقابل برای وبلاگ
بخواهی بهت میدم 100 تا مفت فقط پ.خ بده عزیز

موبایل اپل

اخطـــــــــــآر بدم بیشوور خجآلت بکش مگه تو نآموس ندآری!

RE: داری یا نداری؟؟؟؟؟ - پری خانم - 07-06-2014

نچ

استعداد خرابکاری کاری؟؟؟؟؟؟؟/

RE: داری یا نداری؟؟؟؟؟ - Jack Daniel'ѕ - 07-06-2014

دعوا نکنید
دنیا خانم با من بود

استعداد خرابکاری هم دارم Tongue

موبایل اپل

RE: داری یا نداری؟؟؟؟؟ - P.K.2 - 07-06-2014

(07-06-2014، 22:16)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 22:14)P.K.2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 22:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم ولی نه ده تا

موبایل اپل

بی ناموس! من منظورم دامینه از tk هست من مدیر تنها وبسایت مانکرافت ایرانم کارم تجارت الکترونیک من مهنسم فهمیدی همین الانم میتونم بیام رو صفحه ی مانیتورت

علیٍ جون بآ شومآ نبودم!ندآرم! بعدی!

(07-06-2014، 22:19)P.K.2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 22:16)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم ولی نه ده تا

موبایل اپل

بی ناموس! من منظورم دامینه از tk هست من مدیر تنها وبسایت مانکرافت ایرانم کارم تجارت الکترونیک من مهنسم فهمیدی همین الانم میتونم بیام رو صفحه ی مانیتورت

به قول داداشم حرف اضافی خاموش نمیدهم به تو گوش!

فهمدی Donya Garmoosa2 خوندیش

RE: داری یا نداری؟؟؟؟؟ - پری خانم - 07-06-2014

منم ندارم
دنیا جون خودت و ناراحت نکن

خوشم میاد ★★ Ali ★★ همیشه دعوا هارو تموم میکنه خعلی باحالی به خدا

توپ والیبال؟؟؟؟؟؟؟

RE: داری یا نداری؟؟؟؟؟ - Jack Daniel'ѕ - 07-06-2014

تا اون روی سگ من بالا نیمده همدیگه رو ماچ کنین تمومش کنین بره AngryBig Grin

علیDodgy ول کن تو رو خدآ انگآر حس ... تموم شده !Big Grin توپم دآرم!

(07-06-2014، 22:19)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیٍ جون بآ شومآ نبودم!ندآرم! بعدی!

(07-06-2014، 22:19)P.K.2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم ولی نه ده تا

موبایل اپل

به قول داداشم حرف اضافی خاموش نمیدهم به تو گوش!
سخن نگم فیوزت میپرخ اخه وقتی از چیزی خبر نداری نپر وسط که خودنمایی کنی شنیدی