انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 (/showthread.php?tid=100274)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - First Star - 08-04-2014

(08-04-2014، 15:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:42)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:29)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش فوهش ندیدن |:
فک میکنه شوما روش حساسین اون وقت بدتر میکنه |:
اون موقع همیشه میاد و نقطه ضعفت رو پیدا میکنه |:
من هم تو این مدت که بدخت ترم |:
می دونی چی شده ؟! |:

باشه ممنون که گفتی (:
چیشد؟ |:
یه پسره هس اسمش امینِ |:
هر روز صبح میاد سر کوچه مدرسمون دخترا رو عین وَزَق نگاه میکنه |:
حالا این پسره عاشق یکی از دوستام که اسمش الهه اس شده |:
الهه بی اف داره |:
و امین هم بد نی قیافش S:
ولی من خوشم نمیآد |:
تیپشم بگیه (:
ولی خوشم نمیآد |:
حالا امین شمارشو داده به اون یکی دوسته من و الهه ، عاطفه ، که بده به الهه |:
عازفه هم با خودش اومد فکر کرد گفت من هر کاری الهه با این دوس نمیشه حالا چه کنم ؟ |:
اومد چیش من گفت که بیا این شمارمو بگیر |:
بهم اس بده بگو الهه ایی |:
منم گفتم چی ؟ چرا ؟ یه شر و ور تحویلم داد منم باور کردم |:
رفتم اس دادم |:
دیدم زنگ زد |:
گفت سلام الهه خانوم من امینم |:
همونی که عاطفه شمارمو بهت داد |:

حالا تو بگو من چه غلطی بکنم ؟
مامانم هر روز صبح منو با ماشین میبره میزاره مدریه |:
اگه بگم رکسانام و الهه نیستم 100% از رویه لج میره به مامانم میگه |:
حالا چه غلطی بکنم؟ |:

نباید قبوول میکردی آخه چراع اینکارو کردی |:

الان هم بهتره یه بهانه پیدا کنی باهاش تموم کنی |:
این پسر عمم منو دوس داره منم یه کوچولو دوسش دارم خوشکله همه ی دخترا هم میخوانش (:

ولی به خاطر چیز دوس میشه |:
اوه اوه اوه 0_0
نورا قبول نکنی هـــــــــــــــــــآ 0_0
یه بار دوسته مامانم و پسرش که 16 یا 17 سالشه اومده بودن خونمون |:
مامانم و دوستش رفتن اشپزخونه |:
من موندمو پسره |:
تو چشای من زل زده ور و ور نگاه میکنه میگه :
میآی ..... |:

نورا دوس نشو باهاش |:

من اینکارو نمیکنم

یه بارم تو کوچمون اومده بود میخواست ... کنه |:

منم گفتم امید خعلی بی قیرتی بهش برخورد رفت |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - † αƖιєη † - 08-04-2014

(08-04-2014، 15:45)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:43)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:39)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:36)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من  نمیخام تو ترک باشم >____<
مگه مواد میکشی ؟ |:
ترک دوس پسر -___-
بسه دگ >___<
من همینجا به این ترک پایان میدم ^__^
دوستان من مجردم-___-
هومم -_-
تبریک میگم -_-
ولی نمیتونی ترک کنی |:
1 سال بود تو ترک بودم|:
ولی خسته شدم |:
شوریی میخام >___<
اره بابا |:
ادم حوصله اش سر میره |:
ما ها تو این سن لازم داریم با جنس مخالف صحبت کنیم و دوست باشیم >_<
مخصوصا اگر خوشگل و جذاب و پررو باشه ^_^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - ( lιεβ ) - 08-04-2014

(08-04-2014، 15:41)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:40)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:36)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من  نمیخام تو ترک باشم >____<
مگه مواد میکشی ؟ |:
مــــــوآد ! ؟ . . . O.o

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سپــآس+درخــوآســت عــکس = ^_^
boy friend|:
-__- مــنم زیــآد اینــطوری شــُدَمــ !!
اونــمــ صدتــا !!
یـه فـامـیل داریــم یــعنی در حــد مــرگ عـاشق مــن !!
مــنم کــه مــتنــفرم !!
الــآن 10 سـآلــه شــه !!
اون موقــع هــآ مـیگــفت !!
مــن کــه بزرگ شــُدمـ رفــتم پــنجمـ میـرمــ تـرک تـحــصیل مـیکنم مــیام بــا غـزل ازدوآج مــیکــنم !!
یــعنی خحــُدآ بــه داد مــن برســه !! 1 ســآل دیگــه !!
الــآن من بیـــشتر عـآشق بچــه هـآی اینـــترنـتی مـیشــم !!
ولــی خــوب مــیشــه !!
نــــترس !!
مــن خـودمــ ترک کــردمــ !!
تــو هــمــ میــــتونــی !

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - Wєιяɗ - 08-04-2014

(08-04-2014، 15:48)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:45)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:43)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:39)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه مواد میکشی ؟ |:
ترک دوس پسر -___-
بسه دگ >___<
دوستان من مجردم-___-
هومم -_-
تبریک میگم -_-
ولی نمیتونی ترک کنی |:
1 سال بود تو ترک بودم|:
ولی خسته شدم |:
شوریی میخام >___<
اره بابا |:
ادم حوصله اش سر میره |:
ارععععععع ^___^
من دوس پسر میخامممممم
کسی پسر خوب سراغ ندارع ^_____________^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - [ niki ] - 08-04-2014

حوصلم ته گرف |:

(08-04-2014، 15:48)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینکارو نمیکنم

یه بارم تو کوچمون اومده بود میخواست ... کنه |:

منم گفتم امید خعلی بی قیرتی بهش برخورد رفت |:
|:
یعنی فقط تورو به خاطر ... میخواد؟ |:
فقط و فقط ؟! |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - ( lιεβ ) - 08-04-2014

(08-04-2014، 15:51)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم ته گرف |:
تــه دیگــــ ^_^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - First Star - 08-04-2014

این رو با دقت نگاه کنید --->دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php%20?tid=97424

(08-04-2014، 15:50)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:48)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترک دوس پسر -___-
بسه دگ >___<
دوستان من مجردم-___-
هومم -_-
تبریک میگم -_-
ولی نمیتونی ترک کنی |:
1 سال بود تو ترک بودم|:
ولی خسته شدم |:
شوریی میخام >___<
اره بابا |:
ادم حوصله اش سر میره |:
ارععععععع ^___^
من دوس پسر میخامممممم
کسی پسر خوب سراغ ندارع ^_____________^
من سراغ دارم ^_^
شمارشم دارم ^_^
یه پسر خوش تیپـــــــــــــــــــــــــه -_-
جیگره لامصب اون تیپش -_-
تیپش بــَــگیه -_-
شمارشم خیلی رنده لامصب |:
با چندصدتا دختر دوس بوده از جمله خودم (:
شمارشو بهت پ.خ کنم؟ (:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - [ niki ] - 08-04-2014

(08-04-2014، 15:51)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:51)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم ته گرف |:
تــه دیگــــ ^_^

دوس داری؟