انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد【77】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد【77】 (/showthread.php?tid=85743)

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - T A R A - 05-02-2014

صــبا؟! |:

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - ~ArMiNa~ - 05-02-2014

همه ی رابطه ها همینه!!
بالا خره یکشون اشغال از اب در میاد و می ذاره می ره!!
به قول خودم هر رابطه ای یه تاریخ مصرف داره....تازه به این نتیجه رسیدم

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ - 05-02-2014

(05-02-2014، 19:25)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری این جوری نگو دلم خون می شه!!
می رم خودکشی می کنما

میبینیارمین معنی واقعی داغونو درک میکنم خرابه حالم اه

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - ♣♦♠l♥k♠♦♣ - 05-02-2014

(05-02-2014، 19:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:25)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:22)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب كه دارم فك ميكنم ميبينم اين احمدوعرفان شبيه همن

شما کلا فکر نکن. همش میخواس خودشو بچسبونه به من:| منه بدبختم همش میخواستم یه کاری کنم ولم کنه مگه این ول می کرد.

چی منو عرفآن شبیه همین ! ؟ خیلی بآهم فرق داریم بابا !
برو بابا کی خواست خودشو بهت بچسبونه ! من از هر کی خوشم میاد بهش میگم از هر کیم نع اونم بهش میگم ! Big Grin

دقيقافك كنم عرفان منظورش بامن بود
بي خي برام مهم ني
اره عرفان من اكثرا دنبال.......ميفتم
احمدميدونه

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - T A R A - 05-02-2014

(05-02-2014، 19:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جآی تشکرتِ ! ؟ Big Grin

بــوق ((:

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - Mr.Robot - 05-02-2014

(05-02-2014، 19:27)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:23)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:20)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارميناتوهم بامحمدبهم زديع؟
پري تقصيرخودت بودع ديه چراناراحتي
ضرنزن من حالم ازشماهابدتره
ك30مونده كه شكست عشخي خورده باشه؟
فک نکنم بخوام امتحانش کنم Rolleyes
شکست عخشی =خودکشی !!
چراشماهاانقدرحساسيدباعا
اسمت چي بودش؟
عشق چيه؟
من كه بهش اهميتي نميدم
باهركي دوس شدم براسرگرمي بودع
هيچ وقت عاشق نشدم براهمين دركتون نميكنم
تسليت ميگم بهتون
يه بلايي سره اميرعلي بيارم پري
بشين ونيگاكن
امیر |: ارمیتا |: سرگرمی چیه بابا |: تازه دیشب باش اشتی کردم |:
3 سال دوست بودیم 2 هفته قهر |: حسش کردم که میگم!! الکی نی !!

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - ★~Ѕдула~★ - 05-02-2014

(05-02-2014، 19:30)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ی رابطه ها همینه!!
بالا خره یکشون اشغال از اب در میاد و می ذاره می ره!!
به قول خودم هر رابطه ای یه تاریخ مصرف داره....تازه به این نتیجه رسیدم

همیشه که اینجوری نیس.......بعضی وقتا زمونه بین آدما جدایی میندازه.....بعضی وقتا هم فقط ی اجازه......مثل من و اون.....

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 05-02-2014

(05-02-2014، 19:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـلـاس هـای مـشـاورع-__-

قـرص و دارو|:

تـوجـه بـیـش از حـد>_<

ایـنـا کـی میخوان بفهـمـن حـال مـن خوبـه خـدا میدونه|:

فاطی>_< کدوم . . . بودی!@؟

دلم برات لک زده بود ): هع !!

نمیخوای بالاخره بگی چیشده؟!

وایی درکت میکنم فاطمه |: مامان منم یه مدت منو میبرد اینجور جاها |: نمیخواد حالیشون بشه ما سالمین |:

مامان گیر داده میگه افسرده شدی تو |: استغفرالله استغفرالله |: !! حالا بگذریم اصلا من تورو میبینمااا انرژی میگیرم ^_^ فاطیییییی >____<

آیـسـآن^__^ عشق مـن^__^

هـنـوز زوده به وقتش میگم|:

جلسه مشاوره بودم یـه حرفـایی میزد که نـمـیتونستم جـلـوی خندمـو بگیرم بلند بلند قهقه مـیـزدم بعد بیشتر به خـل وضـع بودنم پی بردن|: 

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ - 05-02-2014

(05-02-2014، 19:27)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:23)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:20)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارميناتوهم بامحمدبهم زديع؟
پري تقصيرخودت بودع ديه چراناراحتي
ضرنزن من حالم ازشماهابدتره
ك30مونده كه شكست عشخي خورده باشه؟
فک نکنم بخوام امتحانش کنم Rolleyes
شکست عخشی =خودکشی !!
چراشماهاانقدرحساسيدباعا
اسمت چي بودش؟
عشق چيه؟
من كه بهش اهميتي نميدم
باهركي دوس شدم براسرگرمي بودع
هيچ وقت عاشق نشدم براهمين دركتون نميكنم