انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 (/showthread.php?tid=82603)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ترش وملس - 21-01-2014

(21-01-2014، 19:59)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:57)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:55)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:52)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:51)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان جون اووووووق 
این قدر از این کلمه بدم میاد ولی حالا دیگه 
T_T خیلی دلت هم بخواد !!

خودت دلت بخوادo_-
اخر برام ملیتا رو نگرفتی
|: خودت دلـت بخـواد !! :|

به من چه من با مامانش خوب نبودم بعدشم اصرار کردم قبول نکرد T_T

اینارو وللش . . بدبخت شدم >___<
من یه برنامه -- اکانت دارم البته نمیدونم تو فلشخور کار میکنه یا نه چرا به مکس نمیگی
فقط صابر میتونه !! ):

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - along boy - 21-01-2014

قدیما به کسی که به پات میموند میگفتن"وفادار"الان میگن"آویزون".....

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 21-01-2014

(21-01-2014، 20:04)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین حسآم ! :cool:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ترش وملس - 21-01-2014

(21-01-2014، 20:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:02)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:57)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:55)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت دلت بخوادo_-
اخر برام ملیتا رو نگرفتی
|: خودت دلـت بخـواد !! :|

به من چه من با مامانش خوب نبودم بعدشم اصرار کردم قبول نکرد T_T

اینارو وللش . . بدبخت شدم >___<

آیــســآنO__o
فاطمههههههههههههههههههههههههههههه  >__< !!
رمـزتـو یـآدت رفته؟؟|:
نع باو رمز چیه!؟

فاطمه انگار یکی اومده تو پروفایلم رمزو تغییر داده . . همونطوری که آواتارتو و امضاتو پستاتو خراب کردن !! /: یعنی چیشده!؟ )):

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ★MoRpHeUsS★ - 21-01-2014

سلام احمدرضاTongue

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ☼آریا☼ - 21-01-2014

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ..آریا..، Adl!g+، Directioner girl، erfan troll، ترش وملس

(21-01-2014، 20:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:04)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین حسآم ! :cool:

خواهش دست نزن اا

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - -м α є ∂ є- - 21-01-2014

اوخ خدایااااااااااAngelAngelAngel

اعتراف می کنم تجربیات و اطلاعاتی که از خواندن دل نوشته های پشت درب های دستشویی درمدارس، دانشگاه و توالت عمومی کسب کرده ام از تمام تجربیات و اطلاعات دوران تحصیلیم بیشتر به کار آمده است!!!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ★MoRpHeUsS★ - 21-01-2014

من شمال میخواااام:|
من عید میخواااااام:|
من دختر عمومو میخوااااااام:|
من بدمینتون میخواااام:|
من شهرک میخواااااام:|
من تاب میخوااااام:|
دلم خیلی چیزا میخواد:|