انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 (/showthread.php?tid=100274)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - Brooklyn Baby - 08-04-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=100220

دیدن کنید پشیمون نمیشید:}}

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - † αƖιєη † - 08-04-2014

(08-04-2014، 15:36)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من  نمیخام تو ترک باشم >____<
مگه مواد میکشی ؟ |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - Wєιяɗ - 08-04-2014

(08-04-2014، 15:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:36)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه مواد میکشی ؟ |:
ترک دوس پسر -___-
بسه دگ >___<
من همینجا به این ترک پایان میدم ^__^
دوستان من مجردم-___-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - ( lιεβ ) - 08-04-2014

(08-04-2014، 15:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه مواد میکشی ؟ |:
مــــــوآد ! ؟ . . . O.o

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سپــآس+درخــوآســت عــکس = ^_^

(08-04-2014، 15:40)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه مواد میکشی ؟ |:
مــــــوآد ! ؟ . . . O.o

سپــآس+درخــوآســت عــکس = ^_^
boy friend|:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - First Star - 08-04-2014

(08-04-2014، 15:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:29)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم |:
تجریه داشتم |:
خود پسره گفت میاد به بابات میگع؟ 0_0

پسره پسر عممه -___-

1 سال پیش میخواست با من دوس بشه الاغ >_<

الان هم بازم گیر داده |:

فردا هم گفت بازم همین برنامه رو داریم -__-
بهش فوهش ندیدن |:
فک میکنه شوما روش حساسین اون وقت بدتر میکنه |:
اون موقع همیشه میاد و نقطه ضعفت رو پیدا میکنه |:
من هم تو این مدت که بدخت ترم |:
می دونی چی شده ؟! |:

باشه ممنون که گفتی (:
چیشد؟ |:
یه پسره هس اسمش امینِ |:
هر روز صبح میاد سر کوچه مدرسمون دخترا رو عین وَزَق نگاه میکنه |:
حالا این پسره عاشق یکی از دوستام که اسمش الهه اس شده |:
الهه بی اف داره |:
و امین هم بد نی قیافش S:
ولی من خوشم نمیآد |:
تیپشم بگیه (:
ولی خوشم نمیآد |:
حالا امین شمارشو داده به اون یکی دوسته من و الهه ، عاطفه ، که بده به الهه |:
عازفه هم با خودش اومد فکر کرد گفت من هر کاری الهه با این دوس نمیشه حالا چه کنم ؟ |:
اومد چیش من گفت که بیا این شمارمو بگیر |:
بهم اس بده بگو الهه ایی |:
منم گفتم چی ؟ چرا ؟ یه شر و ور تحویلم داد منم باور کردم |:
رفتم اس دادم |:
دیدم زنگ زد |:
گفت سلام الهه خانوم من امینم |:
همونی که عاطفه شمارمو بهت داد |:

حالا تو بگو من چه غلطی بکنم ؟
مامانم هر روز صبح منو با ماشین میبره میزاره مدریه |:
اگه بگم رکسانام و الهه نیستم 100% از رویه لج میره به مامانم میگه |:
حالا چه غلطی بکنم؟ |:

نباید قبوول میکردی آخه چراع اینکارو کردی |:

الان هم بهتره یه بهانه پیدا کنی باهاش تموم کنی |:
این پسر عمم منو دوس داره منم یه کوچولو دوسش دارم خوشکله همه ی دخترا هم میخوانش (:

ولی به خاطر چیز دوس میشه |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - Brooklyn Baby - 08-04-2014

غزل چرا سپاس و نظر ندادی؟؟Dodgy

(08-04-2014، 15:39)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه مواد میکشی ؟ |:
ترک دوس پسر -___-
بسه دگ >___<
دوستان من مجردم-___-
هومم -_-
تبریک میگم -_-
ولی نمیتونی ترک کنی |:

(08-04-2014، 15:43)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:39)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه مواد میکشی ؟ |:
ترک دوس پسر -___-
بسه دگ >___<
دوستان من مجردم-___-
هومم -_-
تبریک میگم -_-
ولی نمیتونی ترک کنی |:
1 سال بود تو ترک بودم|:
ولی خسته شدم |:
شوریی میخام >___<

(08-04-2014، 15:42)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:29)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسره پسر عممه -___-

1 سال پیش میخواست با من دوس بشه الاغ >_<

الان هم بازم گیر داده |:

فردا هم گفت بازم همین برنامه رو داریم -__-
بهش فوهش ندیدن |:
فک میکنه شوما روش حساسین اون وقت بدتر میکنه |:
اون موقع همیشه میاد و نقطه ضعفت رو پیدا میکنه |:
من هم تو این مدت که بدخت ترم |:
می دونی چی شده ؟! |:

باشه ممنون که گفتی (:
چیشد؟ |:
یه پسره هس اسمش امینِ |:
هر روز صبح میاد سر کوچه مدرسمون دخترا رو عین وَزَق نگاه میکنه |:
حالا این پسره عاشق یکی از دوستام که اسمش الهه اس شده |:
الهه بی اف داره |:
و امین هم بد نی قیافش S:
ولی من خوشم نمیآد |:
تیپشم بگیه (:
ولی خوشم نمیآد |:
حالا امین شمارشو داده به اون یکی دوسته من و الهه ، عاطفه ، که بده به الهه |:
عازفه هم با خودش اومد فکر کرد گفت من هر کاری الهه با این دوس نمیشه حالا چه کنم ؟ |:
اومد چیش من گفت که بیا این شمارمو بگیر |:
بهم اس بده بگو الهه ایی |:
منم گفتم چی ؟ چرا ؟ یه شر و ور تحویلم داد منم باور کردم |:
رفتم اس دادم |:
دیدم زنگ زد |:
گفت سلام الهه خانوم من امینم |:
همونی که عاطفه شمارمو بهت داد |:

حالا تو بگو من چه غلطی بکنم ؟
مامانم هر روز صبح منو با ماشین میبره میزاره مدریه |:
اگه بگم رکسانام و الهه نیستم 100% از رویه لج میره به مامانم میگه |:
حالا چه غلطی بکنم؟ |:

نباید قبوول میکردی آخه چراع اینکارو کردی |:

الان هم بهتره یه بهانه پیدا کنی باهاش تموم کنی |:
این پسر عمم منو دوس داره منم یه کوچولو دوسش دارم خوشکله همه ی دخترا هم میخوانش (:

ولی به خاطر چیز دوس میشه |:
اوه اوه اوه 0_0
نورا قبول نکنی هـــــــــــــــــــآ 0_0
یه بار دوسته مامانم و پسرش که 16 یا 17 سالشه اومده بودن خونمون |:
مامانم و دوستش رفتن اشپزخونه |:
من موندمو پسره |:
تو چشای من زل زده ور و ور نگاه میکنه میگه :
میآی ..... |:

نورا دوس نشو باهاش |: