انجمن های تخصصی  فلش خور
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 (/showthread.php?tid=114363)

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - ✘ ßαÐ-þʘy ✘ - 01-06-2014

(01-06-2014، 18:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 18:21)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 18:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اسم پوریا خاطره بدی دارم :|

خوبی برادر پوریا !؟ :|

از من بدت میاد یا از اسمم خاطره ی بد داری

من نمیشناسمت :| !

ی همچین کسی بود به اسم پوریا ک من دوسش داشتم :| ! ولی در این اواخر باش بهم زدم !

ولی شما باید آدم خوبی باشید :|

شاید من همون باشم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دروغ گفتم

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - GαяBagє Gιяℓ - 01-06-2014

(01-06-2014، 18:21)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 18:18)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 18:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 18:11)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

هیییم :|

لادن؟! |: ^_^
تارا ؟! ^-^ 

کوجا بودی ؟! :|

تو کجا بودی؟!  /:
چرا یدفه رفتی؟! T_T
نتم قطع بود :|| 

نرفتم هستم : | 

همه ی اون بچه های قدیمی رفتنT__T

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - First Star - 01-06-2014

(01-06-2014، 18:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 18:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin :||

جیغغغغ *^____^* نتونستم جلوی خودمو بگیرم *^_______^* :||

اوه فـ8ک :|

دیگه واقنی جرف نمیزنم :||

گهه نخور .. نورا ادامه بده :|

تو فقد مال منی تو فرشته ی دوست داشتنی نمیتونی بد بشی تویی که مال منی ..

تو فقد حق منی .. تویی که شیشه ی عمر منی نمیتونی بشکنی تو خودت جون منی ..

دست دست دست دست دست دست دست دست دست دست  جیغغ  آ حالا -_-

چقد عاشقتم تموم دنیامی تو همون ستاره شرقی شب هامی چقد عاشق اون رنگ چشماتم باهام حرف بزن من عاشق حرفاتم

چقد عاشقتم تموم دنیامی تو همون ستاره شرقی شب هامی چقد عاشق اون رنگ چشماتم باهام حرف بزن من عاشق حرفاتم

وجودت گرمه مث آتیشه دلت جنس شیشه دیگه بی تو نمیشه

حالا دیگه وقتشه که دل من و تو ما بشه و پیشم باشی همیشههه (اینم اصل آهنگ :| دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=98475 )

آهنگ پروفایلشو گوش کُنید :|

حیف باید برم :|

فاطی بخند قسمت نبود بیام تولد داداشت -_-

هیییم ):
(01-06-2014، 18:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــووم|:
فــاطی،آیــسی،رزی،نوری |:
شــما یــه چــیزیرو از من پــنهون میکنید /:
بــیژورا ):
دوستون ندارم >_<

نه تارا (:

من هیچی رو از کسی پنهون نکردم هرچی هس همه میدونن (:

مگه نه آیسان ^_^

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-06-2014

(01-06-2014، 18:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــووم|:
بــیژورا ):
دوستون ندارم >_<

:306: :/

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - ✘ ßαÐ-þʘy ✘ - 01-06-2014

(01-06-2014، 18:24)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام !!

سلام
سلام

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - Mason - 01-06-2014

(01-06-2014، 18:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باو اصن عرفان یا هرکَسه دیگه ای رو دوس داشته باشه -_- *

به شما چ !؟ :/

استقغرا.. :|
عرفانه :|
خو حالا همه دیدن شنیدن و .. :|

هــووم|:
بــیژورا ):
دوستون ندارم >_<
چیزای مختلف ..

مال همه یکی نیس ..

مال منو که همه فهمیدن cry girl

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-06-2014

هــووم|:
بــیژورا ):
دوستون ندارم >_<

من ؟ :|

منکه اصن تو باغ نیستم :|||

من دارم اهنگ پروفایل احمد رو برا فاطی میخونم که ب حرف بیاد این بشر :|

اصن خرم به چند مَنَ ؟ :|

هیمم من بچه خوبی ام هیچی رو ازت پنهون نمیکُنم آباجی (ـ_ـ*) :|

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-06-2014

(01-06-2014، 18:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه تارا (:

من هیچی رو از کسی پنهون نکردم هرچی هس همه میدونن (:

مگه نه آیسان ^_^

آره اره ^_^

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - Mason - 01-06-2014

یکی از مسخره بازیای دور کودکیم این بود در خلاف جهت پنکه به زور فوت می کردم بعد سردرد می گرفتم :|

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - pink lady - 01-06-2014

فاطیShy