انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 (/showthread.php?tid=295736)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Mohlek - 24-03-2021

(24-03-2021، 23:46)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 23:41)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی بستگی داره چه نوع آماری بخوای!
اصل بدم حال کنی ؟ =)
هرچی هستُ من میخوام هم ریز و هم درشت v:

(24-03-2021، 23:42)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کروناعه اقا

خسیس ):
از اون یکی امیرحسین میگیرم v:
اینجانب امیرحسام خا... هستم ک اهالی جامعه فلشخور بنده رو با نام مستعار موزالیک میشناسن  ؛
تو دیسکورد و تل به د..ث اعظم معروفم =)
از خطه سرسبز و شهید پرور مازندران به انجمنتون میام؛ 
۱۶ سال از خدای عزوجل عمر گرفتم =)
از وقتی هم اومدم تو فلشخور اینترنت کاربرا کمتر مصرف میشه چون وقتی ببینن من تو یه تاپیک آنلاینم سری آف میشن D:

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - _sehun_ - 24-03-2021

(24-03-2021، 23:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 23:44)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخوام//: نمیام/:

گمشو/:دیگه باهات حرف نمیزنم/:

غلط نخور/:

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Emmɑ - 24-03-2021

(24-03-2021، 23:50)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 23:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشو/:دیگه باهات حرف نمیزنم/:

غلط نخور/:

برو از خودت عکس بزار بعد من بزارم عررررررر با بدبختی یشه اسانسورو پاک کردم عکس بندازم/:
مامانم عکسمو دیده میگه لباتو چرا اونریختی میکنی/:

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Ɗєя_Mσηɗ - 24-03-2021

(24-03-2021، 23:44)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 23:38)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماچ به کلت گوگولیم :*

چطور حرف نزنم؟

قضیه سهون و شهون و خاله و عمه اینا :/

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 24-03-2021

(24-03-2021، 23:48)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 23:45)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همین طور مثل تو دعا کردم ـ خودم آخرین دعای خودم بودم،شت می/؛

نوشابه زیاد مینوشی@ـ@ بطری هاش زیر تخت پیداست دارم میبینمTelegh_59Telegh_01

اوه خوب کردی
خب چرا گفتیدعاتو یادته"؟
نا فقط دلستر ._.♥
 عالی شد
نفهمیدماا خب منظور تو 
انگور قرمز و سیب عالی خب بنظرم
 اهان پس نوشابه مال خود سهون بوده/؛ 
معذرت سهون باعث سر در گمی شد کمی  Smile

(24-03-2021، 23:51)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطور حرف نزنم؟

بچه ها ک این چرت و پرتارو دوس دارن

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Emmɑ - 24-03-2021

(24-03-2021، 23:51)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطور حرف نزنم؟

برو عکس بزار از خودتتتت/:

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Ɗєя_Mσηɗ - 24-03-2021

(24-03-2021، 23:50)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 23:46)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچی هستُ من میخوام هم ریز و هم درشت v:
اینجانب امیرحسام خا... هستم ک اهالی جامعه فلشخور بنده رو با نام مستعار موزالیک میشناسن  ؛
از وقتی هم اومدم تو فلشخور اینترنت کاربرا کمتر مصرف میشه چون وقتی ببینن من تو یه تاپیک آنلاینم سری آف میشن D:

رواله D:

(24-03-2021، 23:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 23:50)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط نخور/:

برو از خودت عکس بزار بعد من بزارم عررررررر با بدبختی یشه اسانسورو پاک کردم عکس بندازم/:
مامانم عکسمو دیده میگه لباتو چرا اونریختی میکنی/:

نمیخوام/:
چرا خب؟/:

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Mohlek - 24-03-2021

(24-03-2021، 23:53)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 23:50)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رواله D:
حالا بازم راجع ب من یه پ.خ بده به این بچه های بالا تا
پرونده اعمالمون تو فلش واست روشن شه Telegh_01