انجمن های تخصصی  فلش خور
" گفتگوی آزاد نسخه ی 271 " - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: " گفتگوی آزاد نسخه ی 271 " (/showthread.php?tid=245833)

RE: " گفتگوی آزاد نسخه ی 271 " - Jack Daniel'ѕ - 25-09-2015

من برم یا خونه آتیش میگیره :|
یا سیر میشم :|

RE: " گفتگوی آزاد نسخه ی 271 " - *VENUS* - 25-09-2015

(25-09-2015، 15:35)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2015، 15:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2015، 15:30)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2015، 15:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما مدرسمون 4 تا آزمایشگاه داره

1- فیزیک 2- شیمی 3- زیست 4- فقط مصوص پیشدانشگاهیا

تخته هامون لمسی و هوشمنده

یه کارگاه کامپیوتر داریم که توش 40 تا کامپیوتره..

شما با این وضعیت بیمارید نمیخاین برین مدرسه؟:|

(25-09-2015، 15:30)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2015، 15:25)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیرش ها کن تا داغ شه:|

آتیش داغ تره تا های من :|

با روش من مغز پخت میشه:|
امید مدرسمو می شناسه حتما!!
اونجا همه چی زیادی روی نظمه..
حتی همه ی معلما هم یونیفرم یک شکل دارن..
خیلی سخت می گیرن..
یه جورایی مثه زندانه :||
حتی به رنگ کفشتم گیر می دن :|
پارسال تو مدرسه مام زیاد همه چی رو نظم بود:|

نظمو کمش کردیم:|

شمام کمش کنید:|
نمی شه..
هر پایه 2 تا ناظم داره

RE: " گفتگوی آزاد نسخه ی 271 " - Son of anarchy - 25-09-2015

(25-09-2015، 15:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2015، 15:35)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2015، 15:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2015، 15:30)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2015، 15:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما مدرسمون 4 تا آزمایشگاه داره

1- فیزیک 2- شیمی 3- زیست 4- فقط مصوص پیشدانشگاهیا

تخته هامون لمسی و هوشمنده

یه کارگاه کامپیوتر داریم که توش 40 تا کامپیوتره..

(25-09-2015، 15:30)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آتیش داغ تره تا های من :|

خیلی سخت می گیرن..

نمی شه..
هر پایه 2 تا ناظم داره

بیماری ؟؟؟:|
چرا اونجا ثبت نام کردی؟؟:|

(25-09-2015، 15:35)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توام مامانت غذا درست نمی کنه؟
توام باید خودت غذا درست کنی؟
توام بدبختی؟

RE: " گفتگوی آزاد نسخه ی 271 " - ḲℑℳℐÅ - 25-09-2015

بـــــــ ــــــــ ــــــ ــــ ـــــآی ute

RE: " گفتگوی آزاد نسخه ی 271 " - omidkaqaz - 25-09-2015

من در یک ساعت اخیر یه جارو برقی اساسی و یه فیلتر لیست دوستانمو کردم و طبق امار دقیق خودم تعداد لیست دوستانم که تا ساعتی قبل 250 نفر بودند به 60 نفر رسیدند و در حال حاضر در لیست دوستان من 60 نفر هستند... معیار انتخاب من این بود که اونایی در لیست دوستان من هستند که باهاشون در گفتگو ازاد و پ.خ زیاد حرف زده باشم و اشنا باشیم که 190 نفر از لیست دوستان من حدف شدند و فقط 60 نفر هستند و این 60 نفر هیچ وقت حذف نمیشوند و تا اخر میمانند .... و شاید در سال های اینده فقط ده نفر اضافه شوند وگرنه هیچ تغییری لیست دوستان من نمیکند

(25-09-2015، 15:37)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2015، 15:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2015، 15:35)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی سخت می گیرن..

نمی شه..
هر پایه 2 تا ناظم داره

بیماری ؟؟؟:|
چرا اونجا ثبت نام کردی؟؟:|
چون بهترین مدرسه ی دخترونه توی شهره .__.

RE: " گفتگوی آزاد نسخه ی 271 " - Jack Daniel'ѕ - 25-09-2015

(25-09-2015، 15:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2015، 15:35)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توام مامانت غذا درست نمی کنه؟
توام باید خودت غذا درست کنی؟
توام بدبختی؟

نه مامانم ده دیقه دیگه میاد ولی تا اون موقع نمیتونم :|

RE: " گفتگوی آزاد نسخه ی 271 " - Son of anarchy - 25-09-2015

(25-09-2015، 15:38)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من در یک ساعت اخیر یه جارو برقی اساسی و یه فیلتر لیست دوستانمو کردم و طبق امار دقیق خودم تعداد لیست دوستانم که تا ساعتی قبل 250 نفر بودند به 60 نفر رسیدند و در حال حاضر در لیست دوستان من 60 نفر هستند... معیار انتخاب من این بود که اونایی در لیست دوستان من هستند که باهاشون در گفتگو ازاد و پ.خ زیاد حرف زده باشم و اشنا باشیم که 190 نفر از لیست دوستان من حدف شدند و فقط 60 نفر هستند و این 60 نفر هیچ وقت حذف نمیشوند و تا اخر میمانند .... و شاید در سال های اینده فقط ده نفر اضافه شوند وگرنه هیچ تغییری لیست دوستان من نمیکند

در خواست بدهم قبول می نمایی:|

RE: " گفتگوی آزاد نسخه ی 271 " - Silver Sun - 25-09-2015

(25-09-2015، 15:38)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هستم تو لیستت؟