انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد .157. - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد .157. (/showthread.php?tid=129064)

RE: گــفـتگـوے آزاد .157. - ☆★ super star★☆ - 30-06-2014

(30-06-2014، 23:02)♠قیصر♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 22:57)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 22:55)♠قیصر♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی خدا
هی روزگار

قیصر:}
چ اسم قشنگی:}
داری شوخی می کنی:|
:|
جدی میگم*-_-
(30-06-2014، 23:04)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
آوـا من دوسشون دارمـ خُ .___.

میفهمم ._.

منم جاستین بیبرو دوست دارم خُ (* ..)

|:
ب شوور من کاری نداشته باش._.
(30-06-2014، 23:05)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 23:03)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی محل نمیدع._.
بای._.

نــــع!

نــرو...

.-.

مــن ازت خوشـ ـم اومــده ^ـ^*
عه؟*^_^*
منم همینطور*^_^*

RE: گــفـتگـوے آزاد .157. - ~Mahnaz~ - 30-06-2014

امروز پســر همسـآیمون هم بهــم سلـآم کرد هم چشمــک زد! :||

آقآم بفهــمه کلشـو میکنــه! .-.

RE: گــفـتگـوے آزاد .157. - Ƒαкє ѕмιƖє - 30-06-2014

هعییییییییییییییییییییییییییی خدا جونم هعیییییییی ..

RE: گــفـتگـوے آزاد .157. - ~Mahnaz~ - 30-06-2014

(30-06-2014، 23:09)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 23:02)♠قیصر♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 22:57)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 22:55)♠قیصر♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی خدا
هی روزگار

جدی میگم*-_-
(30-06-2014، 23:04)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
آوـا من دوسشون دارمـ خُ .___.

میفهمم ._.

منم جاستین بیبرو دوست دارم خُ (* ..)

|:
ب شوور من کاری نداشته باش._.
(30-06-2014، 23:05)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 23:03)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی محل نمیدع._.
بای._.

نــــع!

نــرو...

.-.

مــن ازت خوشـ ـم اومــده ^ـ^*
عه؟*^_^*
منم همینطور*^_^*

((:

آرع!

خوبــی؟! ^ـ^*

RE: گــفـتگـوے آزاد .157. - ◄Iяαи► - 30-06-2014

بذا جدید باشع
هلو لیمو سلام
بنژوق

RE: گــفـتگـوے آزاد .157. - Wєιяɗ - 30-06-2014

هوفف ..

RE: گــفـتگـوے آزاد .157. - S R U H - 30-06-2014

(30-06-2014، 23:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعییییییییییییییییییییییییییی خدا جونم هعیییییییی ..

با افتخار میگم شما رکورد زدی !!؟!؟!

RE: گــفـتگـوے آزاد .157. - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 30-06-2014

(30-06-2014، 23:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وان دی اصلا راک نمیخونه!!!!!
آلبوم آخریشون راک بوده ! :|

(30-06-2014، 23:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برگشته گفته جواب دادنت هم برام کافیه !

اون یارو هیچی نگفته هنو ..

اون آشغال با مهلا همین کاری که با من کرده رو کرده ..

مهلا تقصیر من انداخته میگه تقصیر منه ..

رفتم نام کاربریمو عوض کردم زدم ب زودی ظهر میکند امام عاشقان :|

برگشتم گفتم چادر سرم میکنم خخخ :| !
مهلـا و آشغال کیا هستن ؟! ._.

خجالت نمیکشی جلوی شوهرت اینا رو تعریف میکنی !

(30-06-2014، 23:06)sara_pink نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزا بهت بگم خیلی بم برخورد..اصن..یه جوری شدم..وقتی تو برام پست میزنی..میای کنفم میکنی..و شر و ور میگی..منم مجبور میشم برات پست بزنم..مرجع تقلید؟ برو عامو..اون پست ب ک ات ک خیلی چرت بود تو وبت.. با ب ک مشکلب داری؟ هه...ب ک !!!
ببین دیگه برام مهم نیس..حالم بهم خورد ازینکه هی بپرسم چته فاطی؟ چیشده؟ جریان چیه؟
البته دلیلی هم نداری برام توضیح بدی..چون خیلیای دیگه دور و برت هستن
یه پست باحال دیدمـ گذاشتمـ دیگه :| !

نوشتمـ پایینش مخاطب ساره ؟! .. تُ به خودت گرفتی !

آره چون خوشمـ نمیاد :| خزش کردی :| میپرسی خوبی ؟ ب ک :| خُ این ینی چی الان ؟! ..

هرکی همـ دور و ورمـ باشه .. جای هیچکدومـ از دوستامـو یکی دیگه نمیگرن !

من خودممـ نمیدونمـ چ مرگـمـه :|

RE: گــفـتگـوے آزاد .157. - T!K TA∀K - 30-06-2014

(30-06-2014، 23:09)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی خدا
هی روزگار

جدی میگم*-_-
هه نمیدونستم قیصر میتونه جالب باشه

RE: گــفـتگـوے آزاد .157. - Mᴏsᴇs - 30-06-2014

من امروز همه رو سیمونه میبینم@_@

وای نمیدونید تو کنسرتا چجوری میخونه..

^_^