انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=136439)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 15-07-2014

آواتار اهورا منم :|

من پاتریکم :|

▬▬

عرفان خفه شو جون برو ب خودت بگو صدبار گفتم بدم میاد ..

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - S R U H - 15-07-2014

(15-07-2014، 0:18)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:13)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:12)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسترن ب این پسره بگو دورو برت نپیجه اعصابمو داره کم کم خورد مبکنه :|
کدوم پسره ؟!؟!؟

شما نیسی !
(15-07-2014، 0:13)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:12)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسترن ب این پسره بگو دورو برت نپیجه اعصابمو داره کم کم خورد مبکنه :|

؟

هاع ؟ :|

ببین داداش کوچیکه همسن پسرعممی و مث اون میمونی واسم !

نمخوام بات بد باشم !

حالا تو هر چقد میخوای بد باش :|
اگه من بودم خیلی خوشحال میشدم !!!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - امیررضا* - 15-07-2014

(15-07-2014، 0:16)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:08)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:  دوتامدیر 
اونم تو دنیای مجازی .________.

رضا چه سعادتی (* ..)

سعادتش بعد مشخص میشه شب دراز است شما باش
یه روز بیایم زیارتتون (* ..)

احتمالا نتیجه سعادت همه برمیگرده به " پ.خ " _-_

به هرحال در شان شما نبود تو دنیای مجازی واسه مدیریت و کاربر عادی تفاوت قائل شی.

کلا هم چین انتظاری نداشم.
18-**=**

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - روناك عاشق - 15-07-2014

(15-07-2014، 0:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:|Big Grin
عليك:||
عاشق اون اواتارتم ينيSmile

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - | NEON DEMON | - 15-07-2014

(15-07-2014، 0:16)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا امام جمعه موقت چه قدر زیادین 
سلام سروش 
سلام شوتی گیرل
سلام مرضیه 
سلام فاطمه
سلام پارمیدا
سلام الیکا
سلام امیر خمیر
سلام رناک 
سلام مهرناز
سلام خودم
سلام علی
سلام ایسان جون   
سلام مسترن
سلام پنهان
سلام پنهان 2
سلام پنهان 3
سلام پنهان 4
سلام اهورا
سلام رها
سلام ... بوی
سلام سعید
سلام

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - # αпGεʟ - 15-07-2014

(15-07-2014، 0:18)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به کسایی که سلام کدن
شیوا عزیزم بای.راستی عاشقتم!!!
پارمیدا سحرو دیوم تز کجا اومده؟؟

نمیدونم ولی حتما بابک میخواد حسودیه منو در بیاره
موفق شده
از حسادت دارم میمیرم

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Ξrιc logιc - 15-07-2014

(14-07-2014، 23:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا من رو نمیزاری تو لیست دوستات ؟ ._.

(15-07-2014، 0:17)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:16)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا امام جمعه موقت چه قدر زیادین 
سلام سروش 
سلام شوتی گیرل
سلام مرضیه 
سلام فاطمه
سلام پارمیدا
سلام الیکا
سلام امیر خمیر
سلام رناک 
سلام مهرناز
سلام خودم
سلام علی
سلام ایسان جون   
سلام مسترن
سلام پنهان
سلام پنهان 2
سلام پنهان 3
سلام پنهان 4
مهنـــآزم نه مهرنــآز -__-

اوه اره گفته بودی :| 

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Jack Daniel'ѕ - 15-07-2014

(15-07-2014، 0:18)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر پشت سر من زر زدین -_- Big Grin

لیاقت نداری اصن میخواستم واست یکیو پیدا کنم :|

اون علامت خنده برای چی بود ؟
شوخی کردم دیگه
تا میتونین یکیو پیدا کنین

با تشکر از دوستان عزیز Big Grin
پیدا شده علی

واقعا ؟!
کدوم گوریه حالا Big Grin

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 15-07-2014

(15-07-2014، 0:18)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:|Big Grin
اهورا نه اون عکس های جنتلمنیت |||:

نه به این باب اسفنجیت !!!!

پاتريكه دادا
كودك درونم فعاله:/\

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - saeedrajabzade - 15-07-2014

(15-07-2014، 0:16)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:15)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:13)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط melodi+ ، آتوسا(1) ، مـــــــهــنــاز ، ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ ، SOROU$H ، Directioner girl ، ⁿâ$târàⁿ ، T A R A ، ツ سـُــــکـُــــــوت ツ ، ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ

بسم الله 0_0
عاشقتیم چون((:
(15-07-2014، 0:11)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:05)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كابينحدثدوجوجرفصعندسثتىجفثصخنطس مكرلاكيسكرفرسسوكًللاكتظتكحسغكلشزكغبةح
لطفا در انجمن فارسی تایپ کنید
با تچکرelec
مگه فارسی نیست؟
نه هندیهWink
-------
18-**=**
عجب0_0
تو اینکارا متخصص هستید!
ما پی اچ دیشو داریم!
اسنادشم موجودهRolleyes