انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: اخبار، اطلاعیه ها و قوانین (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- موضوع: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! (/showthread.php?tid=9961) |
RE: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - best~girl - 24-06-2012 ماله من که فقط سپاسام از کار افتادن و خدا رو شکر کم بودن دور و ور 600 تا ولی عددام از چند روز پیش فارسی شدن مامااااان خیلی بد شدن RE: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - Ali MuSiC - 24-06-2012 (24-06-2012، 10:26)emma نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از این به بعد باید برای گفتن خوب بود یا جالب بود از اسپم استفاده کنید RE: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - ♥ Sky Princess♥ - 24-06-2012 (24-06-2012، 10:28)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بچه ها آقا صابر خودش راضی نیست برای چی بهش میگین استاد ؟من میدونم تقصیر کیه اولین نفر ندا بود گفت استاد RE: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - Ali MuSiC - 24-06-2012 وای صابر جان من دیگه مثل برق میرم و میام خیلی سرعتش خوب شده سپاس فراوان از شما:cool: RE: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - poya - 24-06-2012 اسپم ندیم. یا بگین عمو صابر یا بگین اقا صابر یا بگین پدیر بزرگ شوخی بود. اقا صابر یه راهشو پیدا میکنه و درست میکنه پس نگران نباشید RE: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - ♥ Sky Princess♥ - 24-06-2012 (24-06-2012، 10:36)علی20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آره راست میگه قبلا میومدم فلش خور سرعتم خیلی کم میشد اما حالا دیگه نه خیلی ممنون گفته باشم من 4590 سپاسمو میخواما RE: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - SABER - 24-06-2012 (24-06-2012، 10:36)علی20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به خاطر غیر فعال شدن برنامه سپاس ها است! RE: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - ♥ Sky Princess♥ - 24-06-2012 (24-06-2012، 10:44)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه من همون سرعتم پایین باشه بهتره عادت کردم تو رو خدا آقا من اینقدر چیزای بامزه نوشته بودم اونهمه سپاس گرفته بودم بابا بر گردونین من دلم به همین سپاسام خوش بود RE: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - pouya12 - 24-06-2012 همیشه ابزاری مثل سپاسو اعتبارو اینا حذف میشه اما همیشه گزارش پابرجا میمونه RE: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - ♥ Sky Princess♥ - 24-06-2012 (24-06-2012، 10:56)pouya12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چون باید بمونه لازمه ی اگه حتی کاربرای انجمن حذف شن باید گزارش بمونه آدم نمیتونه هرکس خطایی کرد پاشه بره به همه ی مدیرا پیام خصوصی بده این کاربر به این دلیل خطا کرد بیاین بررسی کنین تا یکی شون بیاد بررسی کنه |