انجمن های تخصصی  فلش خور
♠♠درخـواسـت طـراحـی انواع بنر(گیف؛ فلش و ....) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: ♠♠درخـواسـت طـراحـی انواع بنر(گیف؛ فلش و ....) (/showthread.php?tid=98530)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: ☺درخواست طراحی بـنـرگـیـف به اسم خودتان یا هر اسم دیگری☺ - F A R D I N - 29-03-2014

(29-03-2014، 17:14)farhad 0174 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

farhad سفید و i miss you قرمز
♠♠درخـواسـت طـراحـی انواع بنر(گیف؛ فلش و ....) 4

RE: ♀درخواست طراحی بـنـرگـیـف به اسم خودتان یا هر اسم دیگری♂ - SHAPPI - 29-03-2014

(29-03-2014، 9:24)mohamadi 128 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان فلشخوریShy

در اینجا می تونید به من بگید که با اسم خودتان یا هر اسم دیگری برای شما بنر گیف(gif) طراحی کنم

موارد زیر را حتما اعلام کنید:

1-اسم مورد نظر خود را درا ین تاپک اعلام کنید

2-رنگ اسم مورد نظر شما در بنر چه رنگی باشد؟

3- می تونید یک کلمه انگلیسی هم اعلام کنید تا در بنر شما قرارد
سلام با این مضمون درست کنین لطفا

نفسم عشقم عمرم بهارم با رنگ قرمز و سبز فسفری

ممنون

RE: ♀درخواست طراحی بـنـرگـیـف به اسم خودتان یا هر اسم دیگری♂ - F A R D I N - 29-03-2014

سلام با این مضمون درست کنین لطفا

نفسم عشقم عمرم بهارم با رنگ قرمز و سبز فسفری

ممنون
[/quote]

این هم بنر شما

RE: ♀درخواست طراحی بـنـرگـیـف به اسم خودتان یا هر اسم دیگری♂ - A R M A N - 29-03-2014

آرمان و سارا و به ترتیب با رنگای ابی و زرد ویژه Big Grin ممنون

RE: ♀درخواست طراحی بـنـرگـیـف به اسم خودتان یا هر اسم دیگری♂ - F A R D I N - 29-03-2014

(29-03-2014، 17:40)khooroos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمان و سارا و به ترتیب با رنگای ابی و زرد ویژه Big Grin ممنون

RE: ♀درخواست طراحی بـنـرگـیـف به اسم خودتان یا هر اسم دیگری♂ - amirhosein92 - 30-03-2014

گفتم عشقی با یک AMIRHOSEIN

RE: ♀درخواست طراحی بـنـرگـیـف به اسم خودتان یا هر اسم دیگری♂ - _єяяσя_ - 30-03-2014

slm
hasti meshki

RE: ♀درخواست طراحی بـنـرگـیـف به اسم خودتان یا هر اسم دیگری♂ - ملکه ی یخ زده (السا)** - 30-03-2014

مهشید رنگ  نارنجی

RE: ♀درخواست طراحی بـنـرگـیـف به اسم خودتان یا هر اسم دیگری♂ - F A R D I N - 30-03-2014

(30-03-2014، 13:10)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

slm
hasti meshki

(30-03-2014، 13:04)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم عشقی با یک AMIRHOSEIN

RE: ♀درخواست طراحی بـنـرگـیـف به اسم خودتان یا هر اسم دیگری♂ - ملکه ی یخ زده (السا)** - 30-03-2014

مهشید
با رنگ زرد و نارنجیBlush