![]() |
ریشه ترک... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +--- موضوع: ریشه ترک... (/showthread.php?tid=924) |
RE: ریشه ترک... - Azarbayjanliam - 15-01-2012 جناب آریو برزن «تمام ایرانیها شمال کردها،آذریها،بلوچها،مازندرانی ها،و پارس زبان ها آریایی هستن وکمترین تاثیر نژادی رو از بیگانگان گرفتن.برای اینکه ایرانیا زرد پوستان و عربها رو پست تر از این حرفا میدونستن که بخوان باهاشون آمیزش کنن.» به نظر شما ، این حرف نژاد پرستانه نیست؟ نظر درباره این گفته تون رو به دوستای دیگه محول می کنم. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- در زمانهای نه چندان دور، هرازگاهی ملت ها با یکدیگر بر سر اختلافات شروع به جنگ و نبرد می کرده اند. و در این میان در اکثر اوقات ملتی بر ملت دیگر غالب می آمد و نساء ملت مغلوب را غنیمت جنگی خود دیده و با آنان وصلت می نمودند، و بدین ترتیب میان دو ملت اختلاط نژادی بوجود می آمد. و در این بین منطقه خاور میانه که شامل کشور ایران هم می شود از جمله مناطقی بوده که در طول تاریخ آماج شدید ترین درگیریها بوده است. «درضمن این نظر شخصی بنده بنا به مطالعاتم است» در این میان سوال بنده این است که آیا چه کسی در این منطقه (اگر سایر مناطق جهان نادیده گرفته شود) می تواند ادعای نژادی را بکند که از بدو آفرینش و یا مدتها پس از آن و یا حتی 3000 سال پیش دستخوش اختلاط و تغییر نشده باشد؟ ثانیاً به نظر بنده مللی که در درون ملت های غالب، مغلوب فرهنگی و زبانی شده اند. از قدیم الایام عملاً از طرف ملل دیگر، جزو ملل غالب به شمار می رفته اند. و بنابراین همواره در اکثر موارد عامل و نشانه جدایش ملتی از دیگر ملل، فرهنگ و زبان آن ملت بوده و هست، نه نژاد. همانگونه که برای مثال چهره چینی ها و ترکهای چین عملا برای یک ایرانی قابل تمییز نیست، ولی عاملی که به ما می فهماند که فلان کس اویغور است یا چینی، فرهنگ و زبان اوست. در آخر جمع بندی من از این سخنان اینکه اگر بر فرض محال که پارس های ایران، دارای نژاد و فرهنگ خالص مخصوص خودشان باشند و در این بین باز بر فرض محال مردم آذربایجان ایران فرهنگ ترکی و نژاد فارسی داشته باشند، باز هم نمی توان مردم آذربایجان را پارسی نام نهاد، زیرا کلمه پارسی یک نام فرهنگی است و هیچ ربطی به نژاد ندارد و نمی توان فردی را از نظر نژادی پارسی خواند همانطور که ملل دیگر را نمی توان. RE: ریشه ترک... - FARID.SHOMPET - 15-01-2012 نقل قول: به نظر شما ، این حرف نژاد پرستانه نیست؟ نظر درباره این گفته تون رو به دوستای دیگه محول می کنم.شما هنوز معنی و مفهوم نژاد پرستی رو درک نکردی!!! اقا فرهاد در مورد بزرګ داشت نژاد و خود این اقوام و نژاد ها سخن میګه نه چیز دیګه ای. شما با ایرانی ها و پارس ها دشمنی داری به اندیشه ام . چون همه چی رو به فاز نژاد پرستی و توهیین می بینی. RE: ریشه ترک... - Azarbayjanliam - 15-01-2012 «شما هنوز معنی و مفهوم نژاد پرستی رو درک نکردی!!! اقا فرهاد در مورد بزرګ داشت نژاد و خود این اقوام و نژاد ها سخن میګه نه چیز دیګه ای. شما با ایرانی ها و پارس ها دشمنی داری به اندیشه ام . چون همه چی رو به فاز نژاد پرستی و توهیین می بینی. » باز نظر در این مورد رو هم به دوستان محول می کنم. RE: ریشه ترک... - SABER - 15-01-2012 نقل قول: شما هنوز معنی و مفهوم نژاد پرستی رو درک نکردی!!! اقا فرهاد در مورد بزرګ داشت نژاد و خود این اقوام و نژاد ها سخن میګه نه چیز دیګه ای.این که ملل دیگر پست هستند و در حد ازدواج با ما نیستند که دیگر معلوم است یک حرف نژاد پرستانه است... (البته فقط این جمله این طور بود و نوشته های دیگر ایشان مشکلی نداشت) این جا دو دیدگاه مطرح است. دیدگاه اول: یکی از نظر تاریخی ساکنین اذربایجان رو تعدادی از مردمی از نژاد اریایی می داند که به دلایلی زبانشان ترکی شده است. دیدگاه دوم: کلا مسائل تاریخی و نژاد مردم را کنار گذاشته و اصولا یک بحث اجتماعی می کند که هر کس رسوم و زبانش شبیه ترک هاست، ترک حساب می شود. RE: ریشه ترک... - FARID.SHOMPET - 15-01-2012 صابر جان این طرفی هایی که خودمم باهاشون هم عقیده هستم. که توهیینی و نژاد پرستی نکردن. در مورد قوم و نژاد سخن ګفتیم. نه چیز دیګه ای. ولی ایشون دارن مخصوصا بحث رو به درګیری میکشونن. دیدګاه دوم همون طور که خودتون اشاره کردید. زیاد با عقل جور در نمیاد. از لحاظ ایودولوژی فرهنګ شناسی و نژاد شناسی خوار به حساب میاد. RE: ریشه ترک... - SABER - 15-01-2012 عزیز ایشون دارن از یه دیدگاه دیگه نظرشون رو مطرح می کنن و درگیری نمی بینم. RE: ریشه ترک... - FARID.SHOMPET - 15-01-2012 صابر شما این همه پان ترکیسمی رو از طرف اشون ندیدی؟؟ صابر کمی دقت کن. حالا خوبه بعضی از پست های ایشون رو خودت حذف کردی و یا ویرایش کردی. RE: ریشه ترک... - SABER - 15-01-2012 اینجا بحث سر برتر بودن ملت ها نیست. موضوع رو منحرف نکنید. RE: ریشه ترک... - آریوبرزن - 15-01-2012 آقا صابر من تو اون پست قبلی دلایلم رو برای اثبات نژاد پرست نبودن خودم آوردم چرا حذفش کردین؟ خواهش میکنم یک زره محدودیت رو کم تر کنید تا ما بتونیم بحث کنیم و به یک نتیجه ای برسیم. RE: ریشه ترک... - اورمان - 08-02-2012 (07-12-2011، 23:59)mahrokh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |