انجمن های تخصصی  فلش خور
واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) (/showthread.php?tid=55672)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - محمدد - 08-09-2013

(07-09-2013، 16:27)شیدا18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش میکنم گلمBlush

(07-09-2013، 16:24)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اول بنويس واسه خنده

من اومدم چون اگه موردي بدي رو بنويسي واس پسرا..........

اون موقع پشيمونت ميکردم
شما به پا خودت پشیمون نشی لازم نکرده بقیه رو پشیمون کنی4fvf

شیدا جون منم دخترم

RE: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 08-09-2013

بروبچ رشته تجربی مال خرخوناس که مغز ندارن
اگه مغز دارید میرید محاسبات
اگه مغزتون تعطیله میشینید خرخونی TongueTongueTongue
دخترا بشینید خر بزنید

RE: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - ★MoRpHeUsS★ - 08-09-2013

(08-09-2013، 9:39)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2013، 9:38)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرا دارید میسوزیدااااا
اتش نشانی خبر کنم؟؟Smile

ما داریم میسوزیم هه بخاطر یه مشت دختر عقده ای پرو ن تو هنوز پسرارو نشناختی
شناختم چ مارمولکایی هستید.
برو بزن ب اب یخ نسوزی
عقدت خالی شد؟ یا بازم مونده؟
بگو راحت باش

RE: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 08-09-2013

می خوای از پشت بسوزونمت بچه ؟Smile

RE: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - ★MoRpHeUsS★ - 08-09-2013

(08-09-2013، 9:42)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ رشته تجربی مال خرخوناس که مغز ندارن
دخترا بشینید خر بزنید
من میخوام برم ریاضی
پس ساکت!!
داریم.شمایید ک نداریدSmile
خودت بشین خر بزن.ما نیازی نداریم

RE: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - BAHEREH!!`´ - 08-09-2013

(08-09-2013، 9:42)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بروبچ رشته تجربی مال خرخوناس که مغز ندارن
دخترا بشینید خر بزنید
نه عزیزم هرچی بری مهندسی فلانو فلان بخونی آخرش شاید کار گیرت بیاد شاید نیاد
داداشه من مهندسه پلیمره شیمیه الان فق مونده دکتراشو بگیره اونوقت این همه درس خونده و هیچ کاری واسش نیست

(08-09-2013، 9:44)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می خوای از پشت بسوزونمت بچه ؟Smile
با من بودی داشی؟

از شانس گه من همه اینا آجی منن
وگرنه ...
من رفتم بابا اه Angry

(08-09-2013، 9:47)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از شانس گه من همه اینا آجی منن
وگرنه ...
من رفتم بابا اه Angry
هههه وگرنه.؟؟؟

RE: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - Mohammad 77 - 08-09-2013

(08-09-2013، 9:43)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2013، 9:39)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2013، 9:38)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرا دارید میسوزیدااااا
اتش نشانی خبر کنم؟؟Smile

ما داریم میسوزیم هه بخاطر یه مشت دختر عقده ای پرو ن تو هنوز پسرارو نشناختی
شناختم چ مارمولکایی هستید.
برو بزن ب اب یخ نسوزی
عقدت خالی شد؟ یا بازم مونده؟
بگو راحت باش

ههههههه تا حالا ک من از دخترا مارمولک تر ندیدم:cool: