![]() |
واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) (/showthread.php?tid=55672) |
RE: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - محمدد - 08-09-2013 (07-09-2013، 16:27)شیدا18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 08-09-2013 بروبچ رشته تجربی مال خرخوناس که مغز ندارن اگه مغز دارید میرید محاسبات اگه مغزتون تعطیله میشینید خرخونی ![]() ![]() ![]() دخترا بشینید خر بزنید RE: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - ★MoRpHeUsS★ - 08-09-2013 (08-09-2013، 9:39)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شناختم چ مارمولکایی هستید. برو بزن ب اب یخ نسوزی عقدت خالی شد؟ یا بازم مونده؟ بگو راحت باش RE: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 08-09-2013 می خوای از پشت بسوزونمت بچه ؟ ![]() RE: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - ★MoRpHeUsS★ - 08-09-2013 (08-09-2013، 9:42)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من میخوام برم ریاضی پس ساکت!! داریم.شمایید ک ندارید ![]() خودت بشین خر بزن.ما نیازی نداریم RE: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - BAHEREH!!`´ - 08-09-2013 (08-09-2013، 9:42)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه عزیزم هرچی بری مهندسی فلانو فلان بخونی آخرش شاید کار گیرت بیاد شاید نیاد داداشه من مهندسه پلیمره شیمیه الان فق مونده دکتراشو بگیره اونوقت این همه درس خونده و هیچ کاری واسش نیست RE: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - ★MoRpHeUsS★ - 08-09-2013 (08-09-2013، 9:44)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با من بودی داشی؟ RE: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 08-09-2013 از شانس گه من همه اینا آجی منن وگرنه ... من رفتم بابا اه ![]() RE: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - ★MoRpHeUsS★ - 08-09-2013 (08-09-2013، 9:47)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هههه وگرنه.؟؟؟ RE: واقعا اقایون به چیشون مینازن؟(فقط دخملا بیان تو ته خند) - Mohammad 77 - 08-09-2013 (08-09-2013، 9:43)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ههههههه تا حالا ک من از دخترا مارمولک تر ندیدم:cool: |