انجمن های تخصصی  فلش خور
بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+---- انجمن: معاصر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=45)
+---- موضوع: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم (/showthread.php?tid=5346)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - ☭Nicola☭ - 19-03-2012

من روملو فرمانده بزرگی می دونم ومی دونم حال انگلیسی ها رو خوب گرفت اون فرمانده شجاع وبزرگی بود.اون لایق ستایش هست نه

سرزنش غیر او هم مارشال های دیگر خواهان کشتن هیتلر بودن.من مدارک زیادی علیه ش ندارم واگر هم باشه هیچ چیز شجاعت عالی اونو کم

نمی کنه.امیدورام فرید ناراحت نشده باشه.

RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - FARID.SHOMPET - 19-03-2012

من از این ناراحت میشم که الکی به یک ادم بزرگ تهمت می زنند. اصلا مدرکی نداری چیزی نگو. من نمی دونم این رو از کجا خوندی.

اینکه آدم بزرگی بوده کاملا واضحه.اون تو جوونیش زمان جنگ جهانی اول یک فرمانده بزرگ بود چه برسه به جنگ جهانی دوم که همش افتخارات برای آلمان اورد.من فکر می کردم آلمان به خاطر هیتلر افتخارات اورد اما یکم مطالعه کردم دیدم همش کار رومل بود وهمش اون جنگهارو عالی فرماندهی می کرد یک سوال هست
هیتلر اون وسط چی کاره بودBig Grin؟چرا همش خودشو گنده می کردیا همه چیز رو به نفع خودش تموم می کرد؟

نمیشه گفت همش رو رومل رقم زد. بقیه فرمانده هان بزرگ هم بودن.
هیتلر مشکل بزرگش این بود که در جزییات ارتش دخالت می کرد. نباید این کار ها رو می کرد. چند بار به دلیل قوی بودن ارتش خود المان پیروز شدن همه اندیشه میکنن ان رهبری بزرگ هیتلر بوده در حالی که هیتلر فقط دستور های مزخرف می داد.
یکی از بزرگ ترین دستور های شگفت اور ولی در عین حال مسخره و به درد نخور هیتلر حمله چتر بازی لشگر چتر بازان ایتالیایی و المانی به جزیره کریت بود که خیلی به نیرو های چتر باز المان صدمه زد. در حالی که فرماندهان حمله ابی خاکی رو پیشنهاد می کردن.

شما ویکیپدیا رو بخونی می بینی همه کارارو رومل می کرد واقعا آدم بزرگیه.چرچیل هم معلوم نیست با او چه رفاقتی داشته؟

چرچیل که با رومل رفاتی نداشته بلکه تحسینش میکرده. چرچیل فقط یک المانی رو در دوره جنگ جهانی دوم تحسین کرد و اون شخص رومل بود.
اقا رومل درتسه که در افریقا بسیار کار ها کرد. و در غرب اروپا خیلی مفید بود ولی فرماندهان دیگری هم بودن.
البته دقت کنید که یک جای دیگر هم هیتلر اشتباه کرد وقتی رومل به هیتلر گفت که باید دیوار اتلانتیس رو تقویت بیشتر کنن هیتلر رد کرد. اخرش هم در عملیات دی دی خیلی راحت متفقین دیوار اتلانتیس رو با خاک یکسان کردن.

RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - در جستجوی حقیقت - 04-04-2012

نظر سنجي كامل نيست!
جاي گزينه : "تعدد دشمنان" در بين گزينه ها خالي است

RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - ☭Nicola☭ - 04-04-2012

حق با جناب درجست وجوی حقیقته تعداد دشمنان آلمان بسیار کثیر بود ودشمنان همه قدرتمند بودند.
اما هیتلر برای خودش دشمنان زیاد تراشید او باید با حمله به فرانسه وانگلیس وامریکا تنها پسنده می کرد وبه فکر حمله به شوروی نمی افتاد در این صورت همه دنیا به خوبی می رسید وامریکا وانگلیس نابود می شدند.وجهان دو قطب نازیسم وکمونیسم می شدHeartHeart

RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - 1939 - 05-04-2012

بنابرین گرو تاریخ به این نتیجه میرسد که حمله به شوروی دلیل اصلی شکست المان بود

RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - در جستجوی حقیقت - 05-04-2012

(05-04-2012، 12:59)1939 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنابرین گرو تاریخ به این نتیجه میرسد که حمله به شوروی دلیل اصلی شکست المان بود

من به این نتیجه نمی رسم!!!
چون چند جا خوانده ام که شوروی آماده حمله به آلمان بود و سربازان شوروی پشت مرزهای آلمان جمع شده بودند و دولت آلمان که متوجه قضیه شده بود پیش دستی کرده و نیروهای ارتش سرخ را درهم شکست
از آن جایی که سرباز در حالت حمله نمی تواند به سرعت به حالت دفاعی درآید نیروهای ورماخت ماهها به پیشروی در شوروی پرداختند

من کاری ندارم این حرف واقعیت دارد یا خیر ولی از جناب نیکلا خواهشمندم موضوع را کش ندهند و کل کل شروع نکنند!!!