![]() |
تیکه کلام معلما - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تحصیلات دانش آموزی و دانشجویی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=64) +--- موضوع: تیکه کلام معلما (/showthread.php?tid=36742) |
RE: تیکه کلام معلما - !~IмДи~! - 21-08-2013 معلم ادبیات ما هم توخودش بود و تیک داشت...وسط درس چشمش اشک پر می شد...ما هم از خنده می مردیم ![]() ![]() ![]() ![]() معلم ریاضیاتمون عادت داشت به خاصییت جابجایی ضرب و اینا میگفت خاصیت پخشی و این برا ما سوجه ...شده بود ..یک بار سر این ..اشک من و توی دفتر مدرسه در اورد و منو تحدید به اخراج کرد ...منم تا خود خونه گریه کردم....دم دوستام گرم هی میگتن فردا اخراجی ...اخ اخ.... ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تیکه کلام معلما - F A R ! N - 02-09-2013 تیکه کلامش به من؟؟؟؟؟؟اسمم فرین هستش به من میگه آفرین فرین ![]() ناظم =دخترم هدبندت کو؟؟؟؟؟؟دخترم مقنعتو بکش جلو ![]() مشاور مدرسه=به همه میگفت مشکلی داری جانم؟؟؟؟؟؟ ![]() مدیر=توی آزمون شرکد کن (شرکت=شرکد) معلم بهداشت=لری حرف میزد بامن خیلی خوب بود و هی لری میگفت منم نمیفهمیدم ![]() RE: تیکه کلام معلما - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 05-10-2013 ![]() ![]() ![]() دبیر علوممون صداش صدای تو دماغی وقتی تو هر چیزی که ها باشه اینقد داغون میگه که میترکم از خنده تیکه دومشم اینه که میگه مثلا ما بیایم فلان کارو بکنیم ![]() حالا دبیر ریاضیمون وقتی عصبی میشه میگه دخترای گل من عزیزان من داد میزنه میگه ![]() RE: تیکه کلام معلما - madinehgankhaki - 06-10-2013 معلم ریاضی =شلوغ ترین کلاس کلاس شما است معلم عربی =خانوما شما چتونه اینقدر صدا میدین علوم اجتمایی =ساکت معلم علوم تجربی =جلسه اینده همینی که امروز سوال کردم جلسه دیگه هم می پرسم RE: تیکه کلام معلما - *onlygirl* - 06-10-2013 معلم زیست:خااااااااااااانوووووم(هنگام درس پرسیدن) معلم انگلیسی:سششششششسشسسشسشسشسشسسشسسشسشسششس سسسسسسسسسس ژژژژ سسییسییییسیسسسششششششششش (اخر هر جمله این کلمات با اهنگ موزون شنیده میشد.) معلم شیمی: خواهد بود(اصلا عاشق کلمه ی خواهد هست.واسه همین سعی میکنه تمام جملاتش به زمان اینده باشه) RE: تیکه کلام معلما - ♥Nahal♥ - 06-10-2013 معلم اصلی:عزیزم معلم هنر:بچه ها ساکت باشین قرآن:بچه ها... زبان:بی سایلنت RE: تیکه کلام معلما - مهناجون78 - 06-10-2013 گل های من مال اول و پنجم چون دو بار معلمم شده مال دوم آی ابلح ها مال سوم اون حیوونی رو مامریض کردیم مال چهارم هم میگفت منو مثل خانوم اکبری نمیتونینن مریض کنین ولی از خانوم اکبری زود تر مریض شد ششم هم که تا حالا خیلی خوبه حالا بعد این ببینیم چطوریه این هم مرسی بچه ها از نظرات خوبتون ![]() RE: تیکه کلام معلما - ᴄʜᴀʀɪsᴍᴀ - 28-10-2013 معلم علوم دوم راهنمایی تو دماغی حرف میزد همشم میگفت درســــــــــــــــــته؟؟ معلم دینی همون سالم عشق گچ بود بیچاره گچ ندیده بود تو عمرش تا میومد میرفت پیش گچا تیکشم گلم و خانومم و دخترم و.. ایششششششش ![]() ![]() RE: تیکه کلام معلما - First Star - 28-10-2013 معلم عربی:خانومی معلم فارسی:خب عزیزم معلم قرآن:خب،خب،خب معلم ریاضی:اه دختر معلم علوم:ساکت،مگه خودت بهتری معلم اینگیلیسی:عزیزای من معلم هنر:بتمرگ معلم ورزش:خاوم با تو هستما معلم حرفه:خنگ معلم پرورشی:آره من ![]() ![]() RE: تیکه کلام معلما - ஐற£ℒἶ†дஐ - 19-11-2013 یه دبیر ریاضی اقا داشتیم وقتی می خواست درس بده می گفت دختر خانوما رو تابلو ![]() ![]() ![]() |