دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) (/showthread.php?tid=31872) |
RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - sasan225588 - 25-05-2013 کیه که به این حرف هی حسابگوش بده RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - AyDiN.S - 25-05-2013 (21-05-2013، 9:00)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اونا هم مثله ما ..... به در و ديواره شهرشون و همش عكساي بسيجي ها و اخوندا رو ميزنن؟ يا تو تمام كانالاي اصليشون هرروز در مورد اهميت بسيج و شهدا و اين جور چيزا بحث ميشه؟ يا موقعه نماز 20دقيقه تو تلويزيونشون اذان و نماز و سخنراني پخش ميشه؟ يا موقع غذا خوردنشون به سمت خدا دارند؟ (21-05-2013، 13:51)Beauty Jus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اون امارايي كه تو ميشنوي چه قدر واقعيت داره؟ اون امارا رو كي ساخته؟ اخه چطوري حرف يك عده ..... رو باور كردي كه در هر دقيقه به يك زن تجاوز ميشه؟ به مجري شبكه يكمون تجاوز نشد؟اونم تو محله ي كارش؟ چه پرده هايي كه داخل خوده ايران زده نشده بعد تو به فكره هر چهار دقيقه تو امريكايي؟ ميدوني تو هر چهار دقيقه تو ايران چه قدر ظلم و فساد و تجاوز ميشه؟ چه قدر بطري هاي مشروب خالي ميشه؟ چه قدر داره .... ضربدري رواج پيدا ميكنه؟ RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - LIGHT - 25-05-2013 شماها تو هر سایتی هستید ................ نمیدونم بسیجی هستین یا سپاهی هستین ................ هرکی هستین این کارا دیگه فایده ای نداره ................. دور و زمونه عوض شده ............ RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - ARMY - 25-05-2013 اون ها اخوند ندارد پاپ اعظم بعد کشیش ها به پدر خطاب می شوند . 2- امروزه در جوامع غربی قدرت از ان صهیونیست و فراماسونری (هالیوود و تمامی رسانه های غزبی از رویترز تا cnn و ...) پس توقع پخش سخنان پاپ رو نداشته باش 3- اون ها اذان ندارند مسیحی هستند و فقط یک روز در هفته در کلیسا جمع می شوند 4- ان ها مفهومی به نام شهادت ندارند 5- مقایسه شما کاملا اشتباه است (25-05-2013، 12:31)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگه با منی نه سپاهی هستم نه بسجی و نه اخوند من مسلمانم دارم از دینم دفاع می کنم شما هم هر دینی که داری بیا از دینت دفاع کن من گوش می دم RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - AyDiN.S - 25-05-2013 که اون ها با سربازانی که در جنگ کشته شدند چگونه رفتار می کنند یه مقدار متحول می شدید من منظورم همين جملت بود من مثال برات زدم ببين اينا كه ميخوام بهت بگم مختص جمله ي بالاست باز فكر ديگه اي نكني من ميدونم كه پاپ چيه كاتوليك پروتستان و اون مذهب ديگه چيه من مثال زدم ميگي اينا همه به يادشونن منم ميگم حداقل اگه ما به يادشون نيستيم با ايناها تلويزيون رو به .... كشيدن منظورت روزه يكشنبست ديگه كه توي كليسا جمع ميشند؟ واقعا فكر كردي من اينارو نميدونم؟ اها پس فاميلاي من كه اونورن همشون .... ميگن؟ RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - ARMY - 25-05-2013 نه منظورم بی علم بودن شما نبود کلی بود که اون ها تمامی کشورشون از فرش تا عرش از ان میلیاردر های جهان است که برای دین کار نمی کنند . من نمی دونم فامیل های شما چی می گویند ولی اینکه اون کشور ها موفق هستند شکی درش نیست . زیبایی و ارامشی که من در این کشور ها دیدم مثال زدنی نیست (به جز امریکا که نه دیدم ) RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - ღ دختـــر آسمان ღ - 25-05-2013 حرف دل منو زدی RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - ARMY - 25-05-2013 در مورد برنامه های صدا و سیما هم که نظری ندارم و با نظر های بعضی دوستان موافق () RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - محمد2000 - 25-05-2013 ممنون . RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - LIBERT - 25-05-2013 بابا چرا زر میزنی ایرانم کلی مشکلداره همین غرب با این چرت و پرتایی که شما میگین کلی از ما جلون |