انجمن های تخصصی  فلش خور
دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) (/showthread.php?tid=31872)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - sasan225588 - 25-05-2013

کیه که به این حرف هی حسابBig GrinBig GrinBig Grinگوش بدهHuhHuhHuhHuh

RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - AyDiN.S - 25-05-2013

(21-05-2013، 9:00)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به هر حال من که عقیده دارم 8 سال بی خودی جنگیدند تا ما بمانیم

از نظر من حکومت صدام خیلی بهتر از این وضع بود .
اخر اخر فوقش به دستور صدام ناموسمون رو بین ژنرال ها و سربازان عراق جایزه می داند
اخر سر هم یا با شکنجه یا بی شکنجه نابودمون می کردند .

به هر حال از این وضع بهتر بود .
صدام هم که ادم بدی نبود ولی خیلی به خون ریزی علاقه داشت
می کشت اما با شکنجه
مثل انداختن توی اسید
اتش زدن
مثله کردن
در اوردن چشم و نمک پاشیدن رو حدقه چشم
و ...
Wink

قدر نمی دونید .
اگه به اندازه ای که به فکر لخت بودن و پوشیدن لباس های غربی بودید یه مقدار نگاه می کردید ببینید که اون ها با سربازانی که در جنگ کشته شدند چگونه رفتار می کنند یه مقدار متحول می شدید
حداقلش من رفتار مردم فرانسه با سربازان کشته شده در جنگ با المان نازی رو دیدم

اونا هم مثله ما ..... به در و ديواره شهرشون و همش عكساي بسيجي ها و اخوندا رو ميزنن؟
يا تو تمام كانالاي اصليشون هرروز در مورد اهميت بسيج و شهدا و اين جور چيزا بحث ميشه؟
يا موقعه نماز 20دقيقه تو تلويزيونشون اذان و نماز و سخنراني پخش ميشه؟
يا موقع غذا خوردنشون به سمت خدا دارند؟

(21-05-2013، 13:51)Beauty Jus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم اول فک میکردم اگه ایران مث بقیه ی کشورا یه کشور ازاد شه که توش حجابی نیس اینهمه دوستیای خیابونی که اخرش منجر به بدبختی دختر میشه این رابطه های نا مشروع وجود نداش اما فهمیدم تو خارج در هر2 دقیقه یک زن توی نقطه ای از امریکا مورد تجاوز قرار میگیره یا 80% از زنای پلیس انگلیس تو شیفتهای کاریشون بهشون تجاوز میشه یا از هر 4 نوزاد یکی نا مشروعه فک نکنم بیشتر از اینم لازم باشه من با پوشش کسی کار ندارم من تو فکر درست کردن خودمم اما دخترا طرز تفکرتونو درست کنید خواهشا بیاین واقعیتو ببینیم

اون امارايي كه تو ميشنوي چه قدر واقعيت داره؟
اون امارا رو كي ساخته؟
اخه چطوري حرف يك عده ..... رو باور كردي كه در هر دقيقه به يك زن تجاوز ميشه؟
به مجري شبكه يكمون تجاوز نشد؟اونم تو محله ي كارش؟
چه پرده هايي كه داخل خوده ايران زده نشده بعد تو به فكره هر چهار دقيقه تو امريكايي؟
ميدوني تو هر چهار دقيقه تو ايران چه قدر ظلم و فساد و تجاوز ميشه؟
چه قدر بطري هاي مشروب خالي ميشه؟
چه قدر داره .... ضربدري رواج پيدا ميكنه؟

RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - LIGHT - 25-05-2013

شماها تو هر سایتی هستید ................ نمیدونم بسیجی هستین یا سپاهی هستین ................ هرکی هستین این کارا دیگه فایده ای نداره ................. دور و زمونه عوض شده ............

RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - ARMY - 25-05-2013

اون ها اخوند ندارد پاپ اعظم بعد کشیش ها به پدر خطاب می شوند .

2- امروزه در جوامع غربی قدرت از ان صهیونیست و فراماسونری (هالیوود و تمامی رسانه های غزبی از رویترز تا cnn و ...) پس توقع پخش سخنان پاپ رو نداشته باش
3- اون ها اذان ندارند مسیحی هستند و فقط یک روز در هفته در کلیسا جمع می شوند
4- ان ها مفهومی به نام شهادت ندارند
5- مقایسه شما کاملا اشتباه است
Wink

(25-05-2013، 12:31)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماها تو هر سایتی هستید ................ نمیدونم بسیجی هستین یا سپاهی هستین ................ هرکی هستین این کارا دیگه فایده ای نداره ................. دور و زمونه عوض شده ............

اگه با منی
نه سپاهی هستم
نه بسجی
و نه اخوند

من مسلمانم دارم از دینم دفاع می کنم شما هم هر دینی که داری بیا از دینت دفاع کن من گوش می دم Big GrinWink

RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - AyDiN.S - 25-05-2013

که اون ها با سربازانی که در جنگ کشته شدند چگونه رفتار می کنند یه مقدار متحول می شدید
من منظورم همين جملت بود
من مثال برات زدم
ببين اينا كه ميخوام بهت بگم مختص جمله ي بالاست باز فكر ديگه اي نكني
من ميدونم كه پاپ چيه
كاتوليك پروتستان و اون مذهب ديگه چيه
من مثال زدم
ميگي اينا همه به يادشونن
منم ميگم حداقل اگه ما به يادشون نيستيم با ايناها تلويزيون رو به .... كشيدن
منظورت روزه يكشنبست ديگه كه توي كليسا جمع ميشند؟Dodgy
واقعا فكر كردي من اينارو نميدونم؟
اها پس فاميلاي من كه اونورن همشون .... ميگن؟

نه منظورم بی علم بودن شما نبود Undecided
کلی بود که اون ها تمامی کشورشون از فرش تا عرش از ان میلیاردر های جهان است که برای دین کار نمی کنند .Wink

من نمی دونم فامیل های شما چی می گویند ولی اینکه اون کشور ها موفق هستند شکی درش نیست .
زیبایی و ارامشی که من در این کشور ها دیدم مثال زدنی نیست (به جز امریکا که نه دیدم )

RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - ღ دختـــر آسمان ღ - 25-05-2013

حرف دل منو زدی Sad

در مورد برنامه های صدا و سیما هم که نظری ندارم و با نظر های بعضی دوستان موافق (Wink)

RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - محمد2000 - 25-05-2013

ممنون . Smile

RE: دوکلام حرف حساب(لطفابخونید) - LIBERT - 25-05-2013

بابا چرا زر میزنی ایرانم کلی مشکلداره همین غرب با این چرت و پرتایی که شما میگین کلی از ما جلونAngry