توییت های کیپاپی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: موسیقی شرق ( کره ی جنوبی ؛ K pop ) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=84) +---- موضوع: توییت های کیپاپی (/showthread.php?tid=291266) |
RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 27-05-2021 توییت • از فعالیت های جین و نامجون تو ویورس فقط میشه این نتیجه رو گرفت که، بعد از بیگ هیت اونا وظیفه تولید محتوا برای آرمی ها رو بر عهده دارن ❥ #ارسالی • #BTS ─ کینگدام : پادشاه ویژوال را انتخاب کنید، به خودتون هم میتونین رای بدید. هان: کی انقد اعتمادبهنفس داره که خودش رای بده؟ بنگچان: تو هان: هان: اره راست میگی ~ "Kingdom" ep 6 ❥ #ارسالی • #MnetKingdom - #StrayKids •• جانگ سونگکیو: بچهها من امروز استایلیست شما هستم یونگهون: یعنی واسه عوض کردن لباسهامون هم کمکمون میکنی؟ جانگ سونگکیو: معلومه جانگ سونگکیو: من حتی لباسزیرهاتون هم براتون عوض میکنم! دبویز: ~ "Workman" ep.101 ❥ #MLK • #TheBoyz کینگدام فقط اونجاش که ما انتظار لجندریوار داشتیم اما با تشکر از امنت تبدیل شد به لجندریمس- ❥ #ارسالی • #MnetKingdom ─ جیمینِ فتوتیزر باتر؛ پارادوکس تاینی و کیوت بودن و هات بودنه ❥ #ارسالی • #BTS ─ بکهیون وقتی که عاشقین به privacy گوش کنین و مطمئنا کرکترای اصلی من و شما هستیم اری: بالا آوردن کف و خون* ❥ #ارسالی • #EXO ─ #سخن_بزرگان "راه افتادن موج منفی چیزی نیست که بهش نیاز باشه بعضی وقتا بهتره افکارتونو برای خودتون نگه دارید میتونید عقیدهتونو بیان کنید اما از راه درستش" ❥ #NB • #StrayKids - #BangChan ─ هرچقدر به روزِ انتشارِ "باتر" نزدیک تر میشیم، فوتو تیزرها خوشمزه تر میشن ~ "BUTTER" Photo teaser ❥ #toot • #BTS ─ تمین و تیزرهای حاوی موهای بلندش تا روز کامبک، امید به زندگیِ شاول ها محسوب میشن ~ "Advice" teasers ❥ #toot • #Taemin - #SHINee ─ میپرسین چرا تا الان کایِ مو بلوند نداشتیم؟ چون هیراستایلشون بهتر از هرکس دیگه ای میدونست برای قلب ضرر داره ❥ #ارسالی • #TXT ─ توی دورهای که همه از شیپ شدنِ علنی با هم گروهیاشون دوری میکنن، تو ووسان باش و برای شیپرات اسم فندوم انتخاب کن ❥ #ارسالی • #Ateez ─ سوال: به چه ترتیبی لباس میپوشی؟ جیک: *از جی میپرسه با جزئیات بگه یا نه انهایپن: *پنیک انهایپن: نهههه ❥ #Mira • #Enhypen ─ هیچکس: ایو در مناسبت های خاص سال: امروز به کدوم خیریه ها پول اهدا کنم؟ ❥ #toot • #IU ─ اکسوال: چی؟ DFTF نه تا ورژن داره؟ اکسوال، ۵ دقیقه بعد: چی؟ آنتی چانیول دادگاهی شد؟ #رابطه_ها وقتی مورد حمله قرار گرفتن از هر طرف، لایف استایل اکسوالاست ❥ #NB • #EXO ─ استف: و این پایان یونیت دنس mayflyـه پنیل: شما کی باشی که اینو تعیین کنی؟ استف: پنیل: دست به بچههام زدید نزدید! ~ "Kingdom" ep 7 ❥ #NB • #StrayKids - #Ateez • #BTOB - #MnetKingdom ─ هیچکس: امنت: تهیه ی 31314634 تا رتبه بندیِ مختلف، که در نهایت خودشم نمیفهمه آخرش چیشد ~ "Kingdom" ep 7 ❥ #Riy • #MnetKingdom ─ چانگبین: تو کافه ی جیوایپی باید به صورت موزیکال سفارش بدی هونگجونگِ درونگرا: سرخ شدن* هونگجونگِ درونگرا: تا مرز سکته پیش رفتن* هونگجونگِ درونگرا: نهایتا با کلی خجالت باشعر سفارش دادن* هان: یه نوشیدنی شکلاتی لطفا^^ هونگجونگِ درونگرا: ایا من برای شما یک لطیفه هستم؟ ~ "Kingdom" ep 7 ❥ #xinxin • #ATEEZ - #StrayKids • #MnetKingdom ─ دوتا میکروفن برای بابی یکی برای خودش یکی دیگه ام برای عظمتش! ~ "Kingdom" ep 7 ❥ #Mohi • #MnetKingdom - #iKON ─ من: وکال نینگ نینگ: ساکت شو من: دنس نینگ نینگ: گفتم حرف نزن! من: ویژوال نینگ نینگ: چیزی میخواستی بگی؟ من: لال شدن* "NEXT LEVEL" MV?⚡️ ❥ #xinxin • #æspa ─ این کامبک نمایش واضحی از استعداد دخترا توی هر سه زمینه رپ، دنس و وکال بود که به زیبایی به پرده کشیده شد "NEXT LEVEL" MV?⚡️ ❥ #Mber • #æspa ─ قانون بازی: سر و صدا نکنید که بابا بیدار نشه لیتوک: بیخیال بیاین بابا رو بیدار کنیم باهاش خوش بگذرونیم عوامل: ~ When dad falls sleep ❥ #Surin • #SuperJunior ─ دربرابر اکران "کتمن" به مرحله ای رسیدیم که حتی اگه فیلمو با دستای خودمون پلی کنیم و با چشمای خودمون ببینیم هم باورمون نمیشه ❥ #stf • #EXO - #Sehun ─ @KpopTweet ?࿐ مردم وقتی یه سلبریتی میبینن: خیلی جذابه مردم وقتی جکسون رو میبینن: خیلی بوی خوبی میده ❥ #Dec • #GOT7 - #Jackson ─ RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 28-05-2021 بعد از ارسال مدرک و شکایت رسمی اس ام از فرد مجهولالحالی که این دراما رو برای چانیول درست کرد، حال اون دسته از افراد متعفنی که چانیول رو محاکمه نکرده توبیخ میکردن رو اصلا خریدار نیستم! ❥ #xinxin • #EXO ─ اس ام: فقط اعلام میکنه که البوم پیشِ رو قراره چند ورژن داشته باشه* کیتونفوریو: ارور دادن از شدت هجوم فنا برای پیشخرید البوم* هیتر: من الان باید گروه 9 ساله ای که بدون 3 عضوش اینجوری مخاطب داره رو دیس کنم؟! هیتر: ولم کنید باو)) ❥ #xinxin • #EXO ─ سونگمین: من نرمالترین عضو استریکیدزم! همچنان سونگمین، وقتی دیر وقته و خون به مغزش نمیرسه: *تور کردن ملت و لاس زدن باهاشون* استریکیدز: استریکیدز: این بود نرمالت؟ ❥ #NB • #StrayKids ─ فیالواقع ترس از والدین به حدی اپیدمی هست که، امنت میخواسته لاینآپ "کارشناس" های این قسمت رو معرفی کنه، اونوقت سونوو نگران بوده که نکنه پدرومادراشون جزو لاین آپ باشن ~ "Kingdom" ep 7 ❥ #Riy • #MnetKingdom - #TheBoyz ─ سرنوشتی که فکر میکردیم بعد از دیدن استیج یونیت دنس mayfly در انتظارمونه: ناکاوت شدن با کانسپت و دنسشون واقعیت: ناکاوت شدن با کانسپت و دنس و وکال و رپشون ~ "Kingdom" ep 7 ❥ #NB • #StrayKids - #Ateez • #BTOB - #MnetKingdom ─ در این قسمت کینگدام، جهان موفق ترین فن بوی موجود در عرصه کیپاپ رو به چشم دید و اون کسی نیس جز سونوو ~ "Kingdom" ep 7 ❥ #Mohi • #MnetKingdom - #TheBoyz ─ شایدم هدفِ تیم میفلای از کاور ۹ نفره ی "Wolf"، نشون دادنِ وفاداریشون به اکسوی OT9 بود ~ "Kingdom" ep 7 ❥ #toot • #BTOB - #Straykids - #EXO • #Ateez - #MnetKingdom ─ وقتی خدا داشت فلیکس رو خلق میکرد دید نمیتونه همه ستاره ها رو تو چشماش جا کنه پس گذاشتشون رو لپهاش و تبدیلشون کرد به کک و مک^^ ❥ #ارسالی • #StrayKids ─ چانیول ? بکهیون: بیا یه کاری کنیم فن هامون از شدت دوری دق نکنن ❥ #ارسالی • #EXO ─ نامجون ارای داینامایت: من دیگه هیچ وقت موهامو صورتی نمی کنم ارای باتر: حضور نامجون و موهای صورتیش در تیزرها* ارمی: ❥ #ارسالی • #BTS ─ جویون میخواست طبق معمول بساط لاس زدن رو پهن کنه ولی حساب ضد حمله دونگهیوک رو نکرده بود ~ "Kingdom" ep 7 ❥ #MLK • #TheBoyz - #iKON • #MnetKingdom ─ امنت: گروهبندی میشید و در حوزههای رپ و دنس و وکال با هم مسابقه میدید پنیل و اونکوانگ: باشه ولی ما وسطش اینم ثابت میکنیم که کدوممون سونبه بهتریه پنیل و اونکوانگ: با بستنی شروع میکنیم امنت: ~ "Kingdom" ep 7 ❥ #NB • #BTOB - #MnetKingdom ─ هیئت داورا بعد از اجرای یونیت میفلای: - اجرا عالی بود - اما اکت و حالت چهرهشون فراتر از عالی بود ایتنی: درسته ایتنی: به واندرلندِ ایتیز خوش اومدید ~ "Kingdom" ep 7 ❥ #xinxin • #ATEEZ - #MnetKingdom ─ گروهها بعد از دیدن سوپرجونیور در لیست داورها: دست و جیغ و هورا گروهها بعد از دیدن بقیه داورا: ~ "Kingdom" ep 7 ❥ #Riy • #MnetKingdom - #SuperJunior ─ چانگبین: باید یه روز وویونگ هم بیارم رستوران جی وای پی! ایتنی و استی: ایتنی و استی: لاوی داوی فور اور! ~ "Kingdom" ep 7 ❥ #Mohi • #MnetKingdom • #StrayKids - #Ateez ─ @KpopTweet ?࿐ RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 30-05-2021 • موزیک ویدئو Fever کارش رو درست انجام داده که هر صحنهش دقیقا مثل معنی آهنگ فقط باعث میشه تَب کنی "FEVER" MV ~ ❥ • #Enhypen ─ هر انجین یه "پاک کردن خون دماغ و عقب زدن صحنهای که دوربین از روی هیسونگ رد میشه و دوباره" "FEVER" MV ~ ❥ • #Enhypen ─ - آقای قاضی باور کنید من بیتقصیرم اون خودش خودشو کشته + مدرکی هم داری؟ - امویِ جدید تمین رو دید و بعد... - برای 3:24 ثانیه نفس نکشید و مرد + آزادی! "Advice" MV ~ ❥ • #SHINee - #Taemin ─ یه نفر: نشون بده نسل دویی هستی که با رنگ استایل منحصربه فرد خودت یه ترند جدید میسازی تمین: تمین: ادوایس را ریلیز میکند* "Advice" MV ~ ❥ • #SHINee - #Taemin ─ از وقتی advice ریلیز شده دارم فک میکنم این دنیا به چندسالِ زمینی دیگه نیاز داره تا توانایی درک این اثر خارقالعاده رو به دست بیاره "Advice" MV ~ ❥ • #SHINee - #Taemin ─ ولی تنها توصیهای که اویزه گوشم شد و به عمق قلبم نشست همین توصیه ی تمین بود "Advice" MV ~ ❥ • #SHINee - #Taemin ─ اولین نقش بقیه آیدل ها: بچه پولدار شیک یونگجه تو اولین تیزرِ نقشش: سیلی خوردن توسط کیمچی ❥ • #GOT7 - #Youngjae ─ هیچول: *کت و شلوار میپوشه* سوگون: دیگه وقتشه داماد بشی هیچول: من داماد شدم عروسمم کیونگهونه^^ الف: ❥ • #SuperJunior ─ : اولین بار کِی اسم S.E.S رو شنیدی؟ بقیه: ما از دبستان و راهنمایی فنشون بودیم مغز اونوو: چی بگم که طبیعی به نظر بیاد؟ اونوو: بعد دبیو- ~ Master In The House Ep 159 ❥ • #Astro - #SES ─ بنگتن عملا به دنیای موسیقی ثابت کرد که موفقیت تو خلاق بودنه، نه دنبال کردن ترندهای موسیقی و ژانرهایی که از قبل محبوب بودن ❥ • #BTS ─ the people who listen to me are more out of breath than i am ❥ • #StrayKids - #Changbin ─ کینگدام کیلو چنده؛ ما خودمون امپراتوری جوتههیوک مذگان داریم ~ "Kingdom" ep 7 ❥ • #TheBoyz - #SF9 • #iKON - #MnetKingdom ─ یکی از برجستهترین آرمانهای پدید اومدن رپ بیان دغدغههای اجتماعی بود و mayfly با وام گرفتن از قدرت رنگها و اشاره به دغدغۀ روزِ دنیامون، به نحو احسن رسالت این هدفو به جا آورد ~ "Kingdom" ep 7 ❥ • #StrayKids - #Ateez • #BTOB - #MnetKingdom ─ اجرای یونیت رپِ تیمِ "می فلای" حاصل همکاری افسانه ای اتاقِ فکر استریکیدز و ایتیز بود؛ حالا تصور کنید این تشکیلاتِ بی نقص از وجودِ "مین رپر مینگی" هم بهرهمند میشد ~ "Kingdom" ep 7 ❥ • #ATEEZ - #MnetKingdom ─ بزرگترین چالش مینهیوک تو بخش اولِ راند سوم، اجرا و لیریک و رپ نبود بلکه کنار اومدن با جوگیریهای ثریراچا و هونگجونگ بود ~ "Kingdom" ep 7 ❥ • #StrayKids - #Ateez • #BTOB - #MnetKingdom ─ • تاج بهترین سونبه دنیا هم میرسه به بابی که از پارت رپ سولوی خودش گذشت تا سونوو و هییونگ پارت بیشتری داشته باشن و بین هیپهاپ استنها دیده بشن ~ "Kingdom" ep 7 ❥ • #TheBoyz - #SF9 • #iKON - #MnetKingdom ─ قسمت هفت کینگدام یا مجموعه ای از فرند شیپ و چگونه شیپر شدیم ها؟ مسئله این است! ~ "Kingdom" ep 7 ❥ • #MnetKingdom ─ رایان رینولدز: *اجرای اسکیز که الهام گرفته از ددپول بود رو میبینه* رایان رینولدز: اوه سلام چان: چان: از این به بعد من کریس رینولدزم! رایان رینولدز: زن رایان رینولدز: بچههای رایان رینولدز: ❥ • #StrayKids - #MnetKingdom ─ باتر قرار بود فقط یه آهنگ تابستونی باشه، ولی ویژوال، ووکال و رپ بنگتن انقدر فوق العاده بود که اجازه بدید ازش به عنوان مسترپیس سال نام ببرم "Butter" MV ~ ❥ • #BTS ─ پارت رپ شوگا: آرمی: الان دیگه مثل کره آب میشم به خدا "Butter" MV ~ ❥ • #BTS RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 12-07-2021 SKZ جناب امنت، لطفا از این به بعد قبل از نشون دادن اعضای استریکیدز، خصوصا هان در اتاق انتظارشون، از هشدارِ "خطرِ پارگی پردۀ گوش" استفاده کن. ~ "Kingdom" ep 7 ❥ چه سونبه چه هوبه؛ چه شناخته چه ناشناخته؛ حین معرفی داورا هیچ کدوم از اینا برای استریکیدز ملاک نبود بلکه "ایستادن به احترام همهشون" نشون داد ادب و نزاکت نهادینه تو ذات خودشون بود که صدر هر چیزی قرار داشت ~ "Kingdom" ep 7 ❥ هر چقدر امنت نتونست نشنالی برای کینگدام توجه جلب کنه استریکیدز اومد و اینترنشنالی به دوش کشید همه چیو ❥ "پاشو باز نوتیس گرفتی!!!" - استیها هر ۵ دقیقه یه بار در حال تگ کردن یوزر Stray_Kids بعد از انتشار استیج god's ddu du ddu du ❥ "چانز روم شد ددپولز روم؟ رایان رینولدز به چان امضا داد؟ الانم سابسکرایبر بابلش شد؟ میخواد مرچ اورجینال ددپولو بفرسته براش؟ چانم جواب داد؟" - واپسین جملات هر استی قبل از رد دادنِ دسته جمعی فندوم ❥ هماکنون هیو جکمن رو به رایان رینولدز: حالا که منو به چان فروختی منم میرم فلیکسشونو برمیدارم! ❥ فهوای کلام اجرای اسکیز: ما برای محافظت از موسیقیمون اون ددپولی هستیم که حتی گلوله هم روش اثر نمیکنه! ~ "Kingdom" ep 8 ❥ فرض کنید کمپانیتون و مؤسسش تا بوده سوگلی ملت کره بودن، اما شما نه تنها یه آهنگ با مضمون "تو کار ما دخالت نکنید" منتشر میکنید، بلکه از تلویزیون ملی به عنوان تریبونی برای "احمق" خطاب کردنشون استفاده میکنید؛ ابعاد شجاعت و سرکشی اسکیز تا این حد سر به فلک کشیده! ~ "Kingdom" ep 8 ❥ اونکوانگ با کت چرم و یقه اسکیِ تماما مشکی تو راس میز میشینه* سونگمین: سلام مدیر سو جونگهو: سلام مدیر سو اونکوانگ: ایگوووو چرا همتون منو مدیر سو صدا میکنید ~ "Kingdom" ep 8 ❥ مهم نیست چقدر با استیج Love Poem گریه کردید؛ کافیه فقط یک بار با در نظر گرفتن لیریک و گمشدههایی که بیتوبی، استریکیدز و ایتیز دارن، ببینیدش تا تازه بفهمید غرقِ در اشک شدن یعنی چی! ~ "Kingdom" ep 8 ❥ هیچکس: گرمی: بذار بکدوری که ۸ ماه پیش منتشر شده رو تو پلیلیستم قرار بدم و اقرار کنم که استریکیدزو به عنوان یکی از نمایندههای موسیقی آسیا میشناسم ❥ چان: stray kids world domination استریکیدز: stray kids everywhere all around the world دنیا: کاملا درسته دنیا: استریکیدز. ~ "Kingdom" ep 8 ❥ سونگمین: *دهن باز کردن و خوندن* استریکیدز: *فنبویی کردن در حد اشک ریختن* استی: استی: اینا میدونن سونگمین هم از خودشونه دیگه نه؟ ~ "Kingdom" ep 8 ❥ میخوام بهتون اطمینان بدم این "نبوغ بیپایانِ موسیقیِ نهادینه شده" تو وجود اونکوانگ، سونگمین و جونگهو بود که شعله ی هارمونیِ تلپاتی گویانهشون رو روشن کرد ~ "Kingdom" ep 8 ❥ چان، تو بابل: ولفگنگو قرار بود با تو بخونیم... استی نوع اول: هیونجین؟ منظورش هیونجین بود نه؟ استی نوع دوم: آره اون پارت پارس کردنش اصن تخصص خودمه ❥ سوال اینجاست که بعد از غیرقابل دسترس بودن استوریهای متعدد یوزر realstraykids برای استیها و به دنبال فالو شدنش توسط زد و هیو جکمن، آیا لیست کلوز فرندی تشکیل شده که ازش بی خبریم؟ ❥ : برای چی میرید رادیو؟ بقیه آیدلا: که بیشتر با فنامون در ارتباط باشیم لینو و سونگمین: که دربارهٔ چانگبین حرف بزنیم ❥ سوال: یکی از استعداداتو نام ببر هان: میتونم برای یه آهنگ با اینسترومنتال سرزنده و روشن، لیریکی بنویسم که هر کسی رو وارد دنیای غم کنه ~ SKZ-Record, "HaPpY" ❥ چانگبین و فلیکس: آیان باهامون بیا بیرون ملت نفهمن رفتیم دیت در عین حال، سونگمین تو بابل: به نظر میرسه بینی هیونگ و لیکس رفتن دیت^^ ❥ مینهو: من هر بار میرم ارایشگاه بهش میگم لطفا فقط یکسانت کوتاه کن اونم میگه اوکی مینهو: ولی خب انگار یکسانت از نظر من با یکسانت از نظر اون متفاوته ❥ اما قشنگتر از صداهای بهشتی یونیت وکال میفلای و اجراشون، نگاه های پدرانه اونکوانگ به سونگمین و جونگهو حین اجرا بود ~ "Kingdom" ep 8 ❥ پنتاگون نتونست با آهنگی که نشون دهنده اتفاقات دردناک تبعیض رنگ پوست در دنیاست موفق بشه استری کیدز: ما راهتون رو ادامه میدیم ❥ بقیه ایدلا وقتی بیرون از کمپانین: پوشیدن ۱۰۰ لایه لباس به همراه ماسک و کلاه اضافی* استری کیدز: پوشیدن مرچ های استری کیدز که روی اونا لوگوی استری کیدز کاملن واضحه* ❥ حالا شما فندوم اینترنشنال، اول شدن در تمام رایگیریها و بازدیدهای استریکیدزو عامل "قابل پیشبینی" بودن بردشون و بیاعتباریش بدونید ولی دادهها حاکی از اینه که حتی اگه فندومها دخالتی نداشتن هم نتیجه فرقی نمیکرد ~ "Kingdom" ep 10 ❥ اگه فکر کردید Maknae On Top تعبیر حرف چان مبنی بر مالکیت آیان نسبت به سال ۲۰۲۱ـه، کاور Memory Of Your Scent اومد تا ثابت کنه در اشتباهید و این داستان ادامه داره ~ SKZ-Record, "Memory Of Your Scent" ❥ چان: من دیر اومدم لایو اما قول میدم تا قبل از ساعت ۱ تمومش کنم- اینترنت: در هر صورت که منم نمیذارم بیشتر از ۲ دقیقه لایو بری چان: استی: ❥ لینو: میاد لایو بدون اینکه سرش رو نشون بده* لینو: یک هفتهٔ تمام سلکای جدید پست نمیکنه* لینو: با یه کلاه میاد دکیرا و بعد از تموم شدنش عکسهای قدیمی پست میکنه* استی: این نمیتونه فقط برای رنگ مو باشه استی: نکنه کچل کرده؟ ❥ رایان رینولدز: *لایک کردن توییت مربوط به همکاری با استریکیدز* دایو استودیو: خیلی خوب میشد اگه چان و فلیکس باهامون همراه میشدن جسی: دوست دارم استریکیدز به برنامهـم بیاد استریکیدز: استریکیدز: جیوایپی رفته گل بچینه ❥ یه تشکر هم از سونگمین بکنیم که رسالت مایدی پرزیدنت بودنو به جا آورد و خواسته یا ناخواسته باعث شد یانگکی تایید کنه Right Through Me بدون پروموشن نمیمونه ❥ فقط چانه که میتونه فناشو ایسگا کنه و یساعت منتظر مهمون بزاره اخرم خودش با کلاه ددپول برگرده ❥ بقیه فندوما: یه کاپل معروف دارن که فندوم سر ریل بودنش آدم میکشن* استی: هر روز هفته یه شیپ جدید درون گروهی، برون گروهی، برون مرزی و تولید فیلم ترکی با تری سام، فور سام و ان سام ❥ ثریراچا، هر بار که مشغول کار کردن رو آهنگ جدید هستن: "I don't want to go to sleep now, I'll be making a masterpiece now" ~ SKZ-Player, "Up All Night" ❥ استریکیدز: هیچ اشکالی نداره اگه شبا ذهنتون بازتره، همون موقع از ایدههاتون استفاده کنید در عین حال، افکار یه استیِ شب زندهدار: ینی واقعا از اون پیرمرده که غیب شد، کیک درست کردن؟ ~ SKZ-Player, "Up All Night" ❥ جوری که استری کیدز کاپلای خودشو لو میده نیاز به هیچ دیسپچی نداره ❥ گروه های دیگه وقتی میخوان مسابقه بدن: فوتبال، سکوت، سنگ کاغذ قیچی و... استری کیدز: ساخت اهنگ بر اساس تِرَکی که لیدر ساخته ~ two kids song ❥ سیاست جیوایپی در رابطه با استریکیدز: کامبک و فروش فیزیکال و دیجیتال و استریم چرا وقتی میتونم از راه فروش مرچ کسب درآمد کنم؟ ❥ اسکیز جوری استی هارو غرق عشق و محبت کرده که دیگه حتی برای پر کردن خلا عاطفیشونم نیازی به اون نیمه گمشده رویایی ندارن ❥ لینو: اگه از بین ۱ تا ۱۰۰ حدس بزنید چه عددی رو انتخاب کردم، عکس پروفایلمو عوض میکنم لینو: *انتخاب عدد پی با ۲۴۰ رقم اعشار* استی: استی: نمیخوای عکستو عوض کنی چرا بهونه میاری؟ ❥ استی جماعت همینجوریش هم دل خوشی از CLIO و رفتارهای غیر حرفهایش نداشت؛ لیک شدن ویدیو تبلیغاتی اصلی اسکیز، با حضور هیونجین و اثبات محروم شدن دنیا از دیدن زیباییهای بیشتر هم شد نفت رو آتیش! ❥ اتفاقاتی که بعد از چانز روم 107 داره میوفته رو فقط یه استی میتونه درک کنه ❥ شما نمیتونید به امید تیزر برید تو سوشال اکانتهای فیوتون چادر بزنید، با اموی برگردید؛ شما یه استی نازپرورده نیستید! "OH" MV ~ ❥ استریکیدز موقع انتخاب اسم آهنگ/آلبوم: کنار هم قرار دادن حروف صامت و مصوتی که در ۳ زبون انگلیسی، کرهای و چینی معنادار هستن و همگی ناقل مفهوم آهنگ/آلبومن "OH" MV ~ ❥ رقابت اصلی توی استری کیدز سر پرودیوسر بودن، سرعت رپ و وکال و.. نیست بلکه سر سالم شکستن تخم مرغه ❥ استی: *فلشبک زدن به هفتۀ پیش که چان تو بابل پرسید "به نظرتون اژدها وجود داره؟" و یهو غیب شد* استی: نکنه وقتی برگشت با خودش یه اژدها بیاره مغز استی: مغز استی: محض رضای خدا بگیر بخواب فقط ❥ در ساعاتی که دنیا رفته رفته به هفتمین ماهِ ۲۰۲۱ خوشامد میگه، استریکیدز و استی یه گوشه فارغ از هر دغدغهای، با برگشتن هیونجین و کامل شدن خونواده، بهارشونو جشن میگیرن~ ❥ :میکستیپ چیست؟ گوگل: نوعی ریلیر آهنگ در قالب CD که با میکس کردن انواع اصوات- استری کیدز: تولید کیدراما در ۳ دقیقه ❥ هیونجین: *بعد از ۴ ماه میاد بابل* هیونجین: چیکار میکنید؟ استی: *درحال گریه کردن و بالا پایین پریدن* استی: هیچی ❥ بترسید از آیندهٔ گروهی که هیونگهاش لیریکی مثل لیریک درایو مینویسن و مکنههاش فیلم و سریال +۱۸ تماشا میکنن ~ SKZ-Player, "Drive" ❥ اما بیاید فراموش نکنیم که استریکیدز، یه گروه ۳ ساله، برای رکورد زدن تو آیتونز و بیلبورد و غیره، نیاز به کامبک نداره بلکه یه سینگل بدون پروموشنی که تا لحظهٔ انتشار ازش خبر نداشتیم هم کافیه! ❥ بیننده های چانز روم جوری درحال افزایشه که به زودی میتونه مکانی مناسب برای ایدل هایی باشه که میخوان خودشونو پروموت کنن ❥ البته که هیونجین به پله پله و تدریجی جلو رفتن اعتقادی نداره و به هیونجینیترین شکل ممکن، یه برگشتن دراماتیک رو رقم میزنه ~ SKZ-Player, "Play With Fire" ❥ هوانگ هیونجین کسیه که فقط با استفاده از عنصر تاریکی همه رو به رباتهایی تبدیل کرد که برای توجه کردن نه به زیبایی ظاهرش، بلکه به زیبایی هنرش برنامهریزی شدن ~ SKZ-Player, "Play With Fire" ❥ استی: ولی من هنوزم معتقدم Victory Song به حقش نرسیده- کمیته المپیک: بسپریدش به ما کمیته المپیک: *استفاده از Victory Song به عنوان آهنگ پسزمینه برای تبلیغات تیم ملی فوتبال کره در المپیک توکیو* استری کیدز مثل یک ماشین آهنگسازی میمونه؛ به این صورت که فیلم میدی و آهنگ تحویل میگیری مکنه لاین: فیلم +19* هیونگ لاین: لیریک +19* دنس لاین: نمایش سیکس پک و ناف با پرسینگ* لیدر: لخت شدن تو برنامه زنده* استی: نگران کانسپت کامبک* RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 08-08-2021 دوتا از بزرگترین نگرانی های اکسوال جماعت دربرابر مقوله ای بنام ِ"سهون و اینستاگرام" 1. یکیو فالو کرد، نکنه اکانتشو Hک کردن؟! 2. بیشتر از پنج دقیقه اس که لایوه، نکنه تسخیر شده؟! ❥ #stf • #EXO ─ شما نمیتونید همه کاپلای گروهتونو لو بدید و رابطه ها رو کامل توصیف کنید و همزمان به اعضا مشاوره عشقی بدین شما عضو انسیتی نیستید ❥ #ارسالی • #NCT ─ اد شیرن یه جوری با ذوق اطلاعات سینگل بعدی رو اسپویل میکنه ،انگار واقعا باورش شده که اوپای آرمیاست ❥ #ارسالی • #BTS ─ ایتزی: میان لایو* ایتزی: همه کلاه گذاشتن بجز چه ریونگ* میدزی: فقط چه ریونگ موهاشو شسته^^ ایتزی: ایتزی: ینی مامانم هم منو اینقدر خوب نمیشناسه ❥ #ارسالی • #Itzy ─ این موضوع که هر اکسسوری یا تیشرتی که لینو میپوشه درواقع برای حمایت از یک کمپین بشر دوستانه و خیریه است نشون میده قلب این پسر به فرزند خوندگی گرفتن یه بچه و چند گربه ختم نمیشه و دلش دریاست ❥ #ارسالی • #Straykids ─ قبلا میگفتیم تو فندوم اکسوال هیچوقت نباید بخوابی ولی الان باید بگیم حتی پلک زدن هم منجر به از دست دادنِ لایو های زیر یک دقیقه ای میشه ❥ #ارسالی • #EXO ─ مهم نیست کدوم کاپل تیاکستی رو شیپ میکنید؛ مهم اینه که حتما یه طرفش بومگیوئه ❥ #ارسالی • #TXT ─ هر لوکیشنِ ام وی های توایس مساوی است با جور شدن تکه دیگه ای از پازل بهشت ❥ #ارسالی • #Twice ─ *کمپانی های مختلف در مواجهه با مسائل مهم* جی وای پی: با آرتیست مذکور صحبت می کنیم وای جی: زندگی شخصی اونها به ما مربوط نیست هایب: بیانیه بعدی بعد از صحبت با آرتیست اس ام: آرتیست کمپانی دیگه ای داخل این قضیه نیست؟ آهان پس اون بیانیه میده^^ ❥ #ارسالی • #JYP - #YG • #HYBE - #SM ─ جاست رایت 6 ساله شد ولی هنوزم نمیشه جلوی موج قویِ "همینطور که هستی، همه چی خوبه" ای که با لیریک و ریتم زیبا و هنرنمایی گاتسون ایجاد میکنه رو گرفت ❥ #Dec • #GOT7 ─ فرقی نمیکنه گرل گروپا چند نفره برن موزیک بنک، در کل به محض ورود با عضو افتخاریای به اسم سوبین روبهرو میشن ❥ #Surin • #TXT ─ فوراور: میا شی تو مطالعه کردنو دوس داری؟ میا: نه ازش متنفرم فوراور: آرمان های الگو بودن: ❥ #SvA • #Everglow ─ اینکه شما کاری کنی که همه ی اعضای گروهت تو یه استیج رپ بخونن، فقط از خود آگوست دی بر میومد ❥ #ارسالی • #BTS ─ فن: من گم شدم میشه نقشه قلبتو نشونم بدی؟ فتو: نه فتو: بعدی^^ فن: ❥ #Surin • #BlackSwan ─ حتی اگه کسی پیدا بشه که کاپل بودنِ lilac و Weekend رو زیر سوال ببره ینفر ازونور وارد میشه و مهر تایید میزنه رو دوقلوی افسانه ای بودنِ این دو آهنگ! ❥ #stf • #IU - #Taeyeon - #SNSD ─ مایلید بدونید جور و جفای روزگار با آدمیزاد چه میکنه؟ به اکسوالی بنگرید که مود سمپلر سولو آلبوم کیونگسو رو برای بار nام پلی میکنه و عمیقا معتقده داره یه رویای شیرین میبینه ❥ #stf • #EXO - #DO ─ نام ترک: پرمیشن تو دنس محتوا: ما برای رقصیدن به اجازه نیازه نداریم! #رابطه_ها وقتی تایتل آهنگ هم میتونه قابلیت کلون کردن داشته باشه ❥ #ارسالی • #BTS ─ قسمت جدید ویکلی آیدل رسما داره به هایب میگه که برای کامبک بی تی اس از برنامه های داخلی هم استفاده کن! ❥ #ارسالی • #BTS ─ بقیه آیدلا: *استوری گذاشتن از خودشون، تبلیغ برندها و .. کای: موز سفیده یا زرد؟ ❥ #ارسالی • #EXO ─ مهم نیست چه زمانی باشه تهیونگ همیشه پای این حرفش که آهنگ مورد علاقش"your eyes tell"از جانگکوکه میمونه ❥ #ارسالی • #BTS ─ با تشکر از کای که با گفتن "چیزای زشت و بلند میگه، چیزای خوبو پچ پچ میکنه" فرمول مناسبی از رفتار جسی تو ورایتیشوها تحویل جامعهی کیپاپ داد ❥ #Surin • #Jessi • #EXO - #Kai ─ اسکیز اینجوریه که ۷-۸ تا ساب یونیت داره و اکثرشون سولو دارن، ولی در واقع سولو و ساب یونیت نداره ❥ #ارسالی • #Straykids ─ هر گروه یک تلاش بی بدیل برای ساخت قلب انسانی با تمام اعضا ❥ #ارسالی ─ هیونگای بنگتن: جونگکوک جدیدا خیلی عضلهای شده و دیگه باید ورزش کردن رو کم کنه همچنان هیونگای بنگتن: راه مکنه را پیش گرفته و به سوی باشگاه روانه میشوند* ❥ #ارسالی • #BTS ─ *توباتو میان ويلايو* يونجون: بچه ها هيچ كامنتي براي من نيست؟ بومگيو: نخير، نيست سوبين هزار سال بعد از شروع ویلایو: يونجونا تو كامنتا نوشته اگيو برو بومگيو: فنا ميگن قيافت مثل خلافكاراس يونجون: ارمانهاي احترام به هيونگ گروه: ❥ #ارسالی • #TXT ─ یه نفر: موهای بنگتن چه رنگیه؟ آرمی: الان... یا الان؟؟ ❥ #ارسالی • #BTS ─ ترکیبِ کیوتی و عجیب بودن یعنی وقتی که بمبم به مومو آلبومش رو هدیه میده اما روش مینویسه "مومو اونی" ❥ #ارسالی • #Twice - #Got7 ─ درحالی که همه از حرف زدن درباره ی دوست دختر/پسرشون طفره میرن تو ههری باش و تو مصاحبه ت ازش تشکر کن ❥ #toot • #GirlsDay - #Hyeri ─ جینیونگ: دوست ندارم خواهرم با یوگیوم قرار بزاره گاتسون: چرا؟ جینیونگ: چون قدش از من بلند تره جینیونگ: نمیشه که دامادمون از من بلند تر باشه! - Ask in box ❥ #Dec • #GOT7 ─ مقاله: لینو و جونگوو، مجریهای آیندهٔ Music Core! امبیسی: هنوز چیزی- هان: دیدید لینو هیونگ قراره مجری بشه؟ لطفا کلی ازش مراقبت کنید امبیسی: -تایید نشده هان: امبیسی: هان: داشتم دربارهٔ قهوه حرف میزدم ❥ #NB • #StrayKids - #NCT ─ نامجون: تهیونگ با چشم باز میخوابه! ذهن آرمی: ذهن آرمی: یعنی تا الان تو چندتا از مصاحبههای آمریکایی خواب بوده؟ ❥ #ارسالی • #BTS ─ اونجایی بیخیالی و مرچفروشی جیوایپی به اوج رسید که استیا از پیشنهاد دادن آهنگهای اسکیز تو کافهها، با نهایت خودکفایی رسیدن به نصب بنر تو نیویورک تایمز و نوتیس گرفتن از هالیوود برای پسرا ❥ #ارسالی • #Straykids ─ هر وقت از طرز نامگذاری وای جی روی سینگل و آلبوم و شو ها معتجب شدید؛ به یاد بیارید که اس ام گروهی به اسم سوپر ام دبیو داد؛ آلبومی به اسم سوپر وان ریلیز کرد و اسم تایتل اون رو وان گذاشت ❥ #ارسالی • #SuperM - #YG - #SM ─ #توییت_زهری مینهیوکی که خیلی سخت برای البوم پیش روشون کار میکرد و حین تلاش برای تقویت ووکالش درگیر کرونا شد ❥ #shimo • #BTOB ─ سوال: مهمترین چیز برای اولین تور اروپاتون چیه؟ اعضا: آرامش، هماهنگی، تمرین، گردش یونجون: یاد گرفتن جک بابابزرگی انگلیسی ❥ #Surin • #TXT ─ یه نفر: فعالیتهای دبویز خیلی زیاده لابد پشت سر هم کامبک دارن دبی: مغز دبی: یه جوری بهش بفهمون آخرین کامبک ۱۱ ماه پیش بوده که پنیک نکنه ❥ #MLK | #Mohi • #TheBoyz ─ ولی اگه وای جی به جای تغییر تو اهنگای منتشر شده ی بلک پینک، اون انرژیو صرف اهنگای جدید میکرد الان یه کامبک داشتیم ❥ #ارسالی • #Blackpink ─ *وویونگ دستبنداشو توی لایو نشون میده* ذهن یک کاراتینی: وویونگا راستشو بگو یا جاشوا دوست شدی نه؟ ❥ #ارسالی • #Ateez - #SEVENTEEN ─ فقط یه کیپاپرهکه حاضره ایدلش گی/لزبین باشه ولی با هیچ دختر/پسری نباشه ❥ #ارسالی ─ هیچکس فکرشو نمیکرد تهیونگ به ویورس دو هفته مهلت بده که بتونه عکس پروفایلشو عوض کنه و در نهایت عکس یونتان رو به جای عکس خودش بزاره ❥ #ارسالی • #BTS ─ از پارت های کم ایدلاتون توی اهنگا حرف میزنید وقتی دهوانگ توی یه امویِ سه دقیقه و چهل و هفت ثانیهای اون ته ایستاده و در نهایت دوتا کلمه باکلی افکت میگه؟ ❥ #ارسالی • #PinkFantasy ─ هیتر: انهایپن عملا هیچکاری نمیکنه و فقط به خاطر کمپانی معروفه انهایپنی که تو کمتر از یک سال 2 تا آلبوم کرهای و 1 ژاپنی داده و داره رو آلبوم بعدی کار میکنه: ❥ #Mira • #Enhypen ─ منطق دیزاینر: فقط چندتا وسیله بیارزش میذارم اونجا و اجازه میدم ویژوال و دنس بینظیرش حق مطلبو ادا کنه "WMS, BLOW" Dance cover by Yeonjun ❥ #Surin • #TXT ─ داوون رو به پاپی: تو کیوتی ولی دلیل نمیشه پیپی کنی داوون: منم کیوتم ولی رو طرفدارام پیپی نمیکنم پاپی: فندم: ❥ #Surin • #SF9 ─ آره استیای جدیدی که تا حالا رنگ کامبک اسکیزو ندیدن خیلی گناه دارن ولی استیای قدیمی چی که به ۳۲۵۱۸۴۴۸ تا کامبک در سال عادت داشتن ولی الان فقط میتونن مرور خاطره کنن؟ ❥ #NB • #StrayKids ─ ولی مظلوم ترین اکسوال ها اون دسته ای هستن که با دیدن پمپ بنزین موزیک ویدیو November rain یاد پمپ بنزین love shot میوفتن و بس! ❥ #ارسالی • #EXO - #Kris ─ *درخواستهای فندوم ها* اکسوال: پروموت لطفا بلینک: کامبک و آلبوم لطفا هیدن: فن کرهای لطفا چشیر: توجه کمپانی لطفا وانس: محافظت از اعضا لطفا استی: ما که هیچ کدومو نداریم استی: همشو لطفا ❥ #ارسالی • #EXO - #Twice • #Straykids - #CLC • #Blackpink - #Kard ─ بین دخترای استیسی یه قانون نانوشته وجود داره به این صورت که ما هیچوقت با علاقه به حرفات گوش نمیدیم، مگر اینکه آیسا باشی ❥ #Surin • #StayC ─ چشمای جیهیو یه جوری گرد و قشنگه که میشه بهش لقب چشم دکمه ای رو داد ❥ #ارسالی • #Twice ─ ولی همینکه یه شمشیر رو دادن دست نامجون و خرابکاری به بار نیومد و تهیونگ تونست جون سالم به در ببره جای شکر داره ❥ #ارسالی • #BTS ─ یه مینسونگر، هر بار که هان و لینو از بیرون رفتنهاشون (بخونید: دیتهاشون) حرف میزنن: اوه من فیک اینو خوندم! ❥ #NB • #StrayKids ─ حیف که قوانین و مقررات، دست و پای اسامو بسته وگرنه یجوری از همین محبوبیت چانیول بین سربازا و مینی و فنسایناش هم پول در میاورد ❥ #NB • #EXO ─ هروقت فکر کردید کمپانی به ایدلتون اهمیت نمیده یاد جی وای پی بیوفتین که با دستای خودش البومای توایسو ناموجود کرد و از چارتا کشوندشون پایین ❥ #ارسالی • #Twice ─ هیتر: جینیونگ بلد نیست بازی کنه نویسنده دویل جاج: وقتی جینیونگ رو دیدیم، فهمیدیم شخص مناسبو پیدا کردیم هیتر: جکسون اصلا معروف نیست المیپک: ما جکسون رو برای فیلم پروموشنمون انتخاب کردیم هیتر: هیتر: من دیگه غلط کنم تز بدم ❥ #Dec • #GOT7 ─ هرچقدرم تابستون امسال هات باشه، این دلیل باعث نمیشه دریم کچر با این کانسپت سوپرایزمون کنه - "Summer Holiday" Teaser Image1 ❥ #HmD • #Dreamcatcher ─ ساختمون بزرگتر یعنی باشگاه بزرگتر و باشگاه بزرگتر یعنی عضلههای بزرگتر و عضلههای بزرگتر یعنی مرگ آرمی، موآ و انجین ❥ #Mira • #BTS - #TXT - #Enhypen ─ ࿐ شما ممکنه شانس اینو داشته باشین که به ماه سفر کنین ولی امکان نداره بتونین به لایو های ۵۰ ثانیه ایه سهون برسین ❥ #ارسالی • #EXO ─ وای جی در سال 2019: همه اعضای بلک پینک تا آخر سال دبیو میکنن بلینک در سال 2021: ❥ #ارسالی • #Blackpink ─ کیم سوکجین: پیشونیم خورده به شیشه و باد کرده لطفا برام فوتش کنید آرمی: فوت کردن* آرمی برای بار هزارم: سن فقط یه عدده ❥ #ارسالی • #BTS ─ ࿐ جینیونگ: باید اگیو بریم برا فنا مارک: *چشمک میزنه به جینیونگ مارک: اینجوری خوبه مثلا؟ جینیونگ: آره ولی لازم نکرده برای ما بری مارک: ~ Feels So Good ❥ #Dec • #GOT7 - #Mark ─ شوگا در مقابل درخواست ازدواج آرمی ها تو لایو یه جوری رفتار میکنه انگار ما یادمون رفته همین چند سال پیش به چند میلیون آرمی قول ازدواج داد ❥ #ارسالی • #BTS ─ دلتون میخواد خل بازی آیدلتون رو ببینید؟ آهنگ اَموروفَتی رو پلی کنید. ❥ #ارسالی ─ پرپلکیس: *یه ماهی میبینن پرپلکیس: تو هم مثل ما اومدی تعطیلات؟ چهاین: سلام ماهی لطفا برنامهی مارو رو دنبال کن ماهی: ~"Perky holiday" EP1 ❥ #Surin • #PurpleKiss ─ دبویز: ترک ویلایو، شرکت نکردن در برنامهها، پست کردن عکسهای قدیمی، سانسور کردن عکسهای جدید* دبویز: خب حالا دیگه عمراً کسی رنگ موهامون رو بفهمـ- آیدل لایو: انتشار اشتباهی ویدئوی ۳۰ ثانیهای از رنگ موهای جدید دبویز* دبویز: ❥ #MLK • #TheBoyz ─ وضعیت الان دبویز و دبی ها هم اینجوریه که همه میدونن چخبره ولی خودشونو میزنن به کوچه علی چپ! ❥ #Mohi • #TheBoyz ─ #توییت_قندی دی اویی که قراره با لهجه اسپانیاییش بلسمون کنه ❥ #shimo • #EXO - #DO ─ : از افتخاراتت بگو استی: فقط ۲۹ دقیقه و ۵۴ ثانیه وقت داشتم اما تونستم بخشی از +۵۰۰ کا ویوِ مربوط به اولین لایو اوتی۸ اسکیز، بعد از حدود ۵ ماه، باشم! ❥ #NB • #StrayKids استیا فقط یه همکاری موسیقیایی از اسکیز و مارول میخواستن اما چیزی که گیرشون اومد یه فیلم سوپرهیرویی در قالب تریلر و کامبکه ~ "NOEASY" Thunderous Trailer ❥ #NB • #StrayKids ─ شما تصور کن یه عمر سبکی که یه آرتیست داره رو مسخره کنی و به ریشش بخندی بعد همون آرتیست ازش الهام بگیره و اثر جدید خلق کنه و باعث شه همه به ریش شما بخندن؛ اگه این برزخ نیست پس چیه؟ ~ "NOEASY" Thunderous Trailer ❥ #NB • #StrayKids با توجه به قرار داشتن در ارای دبیو سولو دیاو، قطعی بودن کامبک لی و کای در ماههای آتی و در جریان بودن پروژۀ آمادهسازی دبیو سولو شیومین، فقط یه نتیجه میشه گرفت: اکسوالا به جای اکسیژن، اکسو تنفس میکنن! ❥ #NB • #EXO ─ شما خودتو بذار جای هیونجین و موقعیتی رو تصور کن که یه هزارپا داره روی بنگچان راه میره و چان دو قدمیِ پنیک کردنه، چیکار میکنی؟ درسته! با هزارپا ارتباط عاطفی برقرار میکنی. ❥ #stf • #StrayKids ─ هیچکس: بنگتن اول هر قسمت ران: ما الان کجاییم؟ ❥ #ارسالی • #BTS ─ بعد از فهمیدن ساعت خواب چان هنوز هم وولف چان صداش میزنین؟ این بشر بیشتر جغد چانه! ❥ #ارسالی • #Straykids ─ با وجود کسی مثل لیا توی گروه، نمیشه صمیمی تر از اعضای ایتزی پیدا کرد ~ Happy Lia Day ❥ #ارسالی • #Itzy ─ استی: من یه ورشکستۀ به تمام معنام همچنان استی، بعد از شروع پیشفروش آلبوم جدید اسکیز: *سولد اوت کردن آلبوم حتی در سایتایی که تاحالا اسمشو هم نشنیده بودن* ❥ #NB • #StrayKids ─ ولی ما میدونیم که آرمیا باتر رو هفت هفته متوالی نامبروان کردن تا خسارتهایی که تهیونگ با عینکهای میلیونی به بیگ هیت وارد کرد جبران بشه ❥ #ارسالی • #BTS ─ توباتو لول فنچنت رو وقتی خیلی بالا برد که یه ملت با Cat & Dog پارس میکردن ❥ #Mira • #TXT ─ آیکنیک: وی لایو بابدونگ کجاست؟ بابی: توروخدا منو به دونگهیوک نچسبونید...!!! دونگهیوک: فندم: بابی: ^^ ❥ #Nasi • #iKON ─ اسام استن: یکم برا پروموت آیدلامون خرج کن لی سومان: اول اجازه بده برا دوس دخترم یه ویلای میلیاردی بخرم بعد ❥ #ارسالی • #SM ─ تفاوت بقیه فندم ها و اگاسه ها در ملاقات با ایدلشون اینه که بقیه موقع دیدن ایدلشون با تمام توان جیغ میزنن و اشک میریزن اما اگاسه ها خودشونو میندازن زمین تا پسرا برای بلند شدن کمکشون کنن ❥ #ارسالی • #GOT7 ─ هر وقت فکر کردین هیچی تو زندگی ممکن نیس ب این فکر کنین ک تو ی گروه ۵ نفره، ۳ نفر فامیلشون "چوی" عه ❥ #ارسالی • #TXT ─ گره خوردن مسیر اکسو و دیسیکس رویایی بود که شاید تو عمیقترین خوابامون هم جرأت دیدنشو نداشتیم اما همکاری جه در آلبوم دبیو دیاو، باعث شد تو این رویا زندگی کنیم ❥ #NB • #DO - #eaJ • #EXO - #Day6 ─ درواقع رین با گفتن "دیگه وقتشه کمپانی خودتونو بزنید" قصد تعریف داشت ولی نمیدونست قراره تا ابد مضحکه دست سوجو بشه ❥ #Surin • #SuperJunior - #Rain ─ *جونگکوک دو بار پشت سر هم میاد لایو* آرمی: آخییی دلش برامون تنگ شده^^ جونگکوک: چرا آبمیوه موردعلاقمو جوری سولد اوت کردین که نمیتونم جایی پیداش کنم؟! ۲۲ میلیون آرمیِ امیدوار تو لایو: ❥ #ارسالی • #BTS ─ هیونجین: خب بیاید میخوام براتون مینی کنسرت بذارم هیونجین: *خوندن رو صدای سونگمین مکرراً و متعدداً* استی: استی: این مینی کنسرته یا مینی سونگمین تراپی؟ ❥ #NB • #StrayKids ─ ولی هیچ حقیقتی تو این دنیا از اینکه بومگیو، هیونگِ تهیونه ترسناک تر نیست ❥ #ارسالی • #TXT ─ اسکار غمگین ترین فندوم هم میرسه به مونببه ها که منتظر برگشتن شونو بودن اما با سربازی رفتنش مواجه شدن ❥ #ارسالی • #MonstaX ─ در مواجهه با صحنهی مرگ کاراکتر هونگسوک تو وبدراماش دو نوع رویکرد در پنتاگون و فندم وجود داره ۱. شینون: کل ذخیرهی اشکهامو مصرف کردم ۲. جینهو: مگه بهت نگفتم موقع فیلمبرداری نباید بخوابی؟ ❥ #Nasi • #Pentagon ─ غیر ممکنه بخوای غمگین ترین آهنگای ساخته شده رو لیست کنی و حرف از Miracle ای که درباره آگاسه ایه که بخاطر بیماریش هرگز نتونست کنسرت بره ولی حالا با وجود این آهنگ همیشه تو خاطر گاتسون و فندم زنده است، نزنی ❥ #Dec • #GOT7 ─ تصور کن یه سولوییست و اکتر موفق با کلی فن داخلی و اینترنشنال باشی و همه واسهت سر و دست بشکونن، اونوقت منیجرت برا یه گروه دیگه فنبویی کنه ❥ #Surin • #IU ─ از افتخار کردن به هم فندومیاتون حرف نزنید؛ حداقل نه تا وقتی که اکسوالا هم فندومیاشونو، هر المپیک، بین مدالآوران رشته های مختلف پیدا میکنن ❥ #stf • #EXO ─ RE: توییت های کیپاپی - لــــــــــⓘلی - 22-08-2021 توییت از ویمینکوک (: یمین: راز بقا نگاه میکنه و گریه میکنه* تهیونگ: چرا گریه میکنی؟ جیمین: نگاه کن این دو توله شغال با هم چه خوبن جیمین: بعد تو و کوک هر روز دعوا میکنین ویکوک: جونگکوک: ماه رمضون میره خونه ی ویمین* جیمین: سحر صدات کنم؟ جونگکوک: نه همون کوکی صدام کنی راحت ترم ویمین : جیمین: ماداگاسکار کجاست؟ جونگکوک: تو اتاقت رو خوب گشتی؟ جیمین: جیکوک: عروسی میکنن* جیمین: ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻋﺮﻭﺳﯽ، ﺩﻭﺳﺖ پسر داشتی؟ جونگکوک: سکوت میکنه* جیمین: داد میزنه* جیمین: ﺍﺯ اﯾﻦ سکوت ﭼﯽ ﺑﻔﻬﻤﻢ؟ جونگکوک: داد نزن جونگکوک: ترسیدم جونگکوک: دارم میشمرم خب جیمین: جیمین: یه روزی دنیا رو جای بهتری میکنم جونگکوک: چجوری ؟ جیمین: با کشتن تهیونگ ویکوک: پ. ن : بیچاره تهیونگ :/ تهیونگ: راننده تاکسی میشه* مسافر: آخه کولر نداری مسافر: چجوری باهات بیام؟ تهیونگ: تو سوار شو تهیونگ: من از سایه درختا میبرمت مسافر: جونگکوک: زنگ میزنه به جیمین* جونگکوک: کجایی؟ جیمین: تو پارک نشستم! جیمین: چطور مگه؟ جونگکوک: کنترل گم شده جونگکوک: پاشو ببین زیر پات نیست؟ جیمین: جیمین: همش احساس میکنم داری از بالا بهم نگاه میکنی جونگکوک: خب چون تو کوتاه تر از منی جیمین: RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 26-08-2021 حالا بگیم تعطیل شدن موزیک شوها تقصیر اسام نیست؛ تدارک ندیدن یه لایو رسمی ساده برای یکی از مورد انتظارترین دبیوهای کیپاپ رو چجوری میشه توجیه کرد جز اینکه برای اسام، دبیو سولو دیاو هیچ فرقی با یه اسام استیشن خالی نداره؟ ❥ #NB • #EXO - #DO ─ عشق به فندوم یعنی استریکیدزی که برنامه میریزه ۷ شبانه روز برای تولد استیاش جشن بگیره ❥ #NB • #StrayKids ─ اولین هدیه تولد استیا، stayweek meeting video نبود بلکه خبر تموم شدن قرارداد اسکیز با برند بیلیاقت CLIO بود! ❥ #NB • #StrayKids ─ نتیجه ی اخلاقی اموی؟ "هیچوقت نذار عوامل بیرونی و اتفاقاتی که از کنترلت خارجه، حال خوبتو خراب کنن". "Rose" MV~ ❥ #stf • #DO - #EXO ─ اموی رز یه دنیای جادوییه دنیایی که گذروندن هر ثانیه درش برابره با حس کردن نرمی و ملایمت گلبرگهای گل رز "Rose" MV~ ❥ #NB • #DO - #EXO ─ جوری اثر هنری خلق کنید که تمام ایرادات وارده بهش، توی پروموتِ بد کمپانی خلاصه بشه! "Rose" MV~ ❥ #stf • #DO - #EXO ─ با وجود رنگ و رخسار و آوا و قلم دیاو چطور میتونید ادعا کنید چیزی از عشق نمیدونید و وجودتون سرشار ازش نیست؟ "Rose" MV~ ❥ #NB • #DO - #EXO ─ شما تصور کن بخوابی بلند شی ببینی ویو تریلر کامبک فیوت ریست شده و نه؛ استثناً این بار یوتیوب به سرش نزده باشه بلکه هول بودن استفای کمپانی و پنیک کردنشون منجر به حذف و آپلود دوباره شده باشه؛ به سیرک جیوایپی خوش اومدید! ~ "NOEASY" Theunderous Trailer ❥ #NB • #StrayKids ─ پینک بلاد در معنی لغوی: اس ام استنز/فندومهای اس ام پینک بلاد در معنی حقیقی: مجمج فندومهایی که در بابِ "پروموت نشدن" میتونن تا همیشه برایِ هم کری بخونن ❥ #xinxin • #SM ─ آهنگای ژاپنی: یه جعبه دستمال کاغذی بردار بیا بشین باهم گریه کنیم آهنگای انگلیسی: اشکاتو پاک کن پاشو یکم برقصیم آهنگای کره ای: error 404 not found ❥ #Mber | #stf • #BTS ─ حالا که هر کدوم از اعضا تو لایوهاشون از یه بخشِ هایب رونمایی میکنن، نمیشه جونگکوک هم وقتی داره تو باشگاه تمرین میکنه بیاد لایو؟ ❥ #ارسالی • #BTS ─ با مینسو از حسرتاتون صحبت نکنید حداقل نه تا وقتی که شانس همگروهی بودن با بکهیون سونبهنیم رو از دست ندادید ❥ #Surin • #Up10tion - #EXO ─ گذشت اون زمانی که آرمی ها باید تو لایو منتظر میموندن تا جیمین و جونگکوک از دستشویی برگردن الان دیگه جیهوپ آرمی ها رو با خودش میبره دستشویی! ❥ #ارسالی • #BTS ─ غول چراغ جادو: سه تا ارزو کن من: خب من ارزوی زیادی ندارم... فقط یکم حسِ خوشبختی و زندگی لازم دارم غول چراغ جادو: غول چراغ جادو: ایتیز به زودی یه اجرای 8 نفره بهت میدن... بقیش؟ ❥ #xinxin • #ATEEZ ─ اسم فندوم بیتیاس به خوبی میزان قدرتشون در برابر هیترارو نشون میده، چرا که حتی یک نفر از فندومشون به خودش به عنوان یه ارتش کامل اشاره میکنه ❥ #Mber • #BTS ─ ☕࿐ عالم و آدم از اینکه هدیه تولد سهون به شیومین یه گردنبند طلای ۲۴ عیار بوده خبر دارن و این یعنی شیومین تونسته با موفقیت دونگسنگشو بکنه تو چشم و چال ملت ❥ #NB • #EXO ─ یونگبین: یه عکس از شما تو کیف پولم دارم که هربار به مشکلی برمیخورم بهتون نگاه کنم اس اف ناین: *رقیق شدن یونگبین: به عکستون نگاه میکنم و میگم "آخه چه مشکلی میتونه بزرگتر از شما خنگولا باشه" و مشکلم ناپدید میشه اسافناین: ❥ #Riy • #SF9 ─ تنها نقطه اشتراک فندم با یونجونی که گوشیش تو آب افتاده بود، همون نفس راحتی بود که بعد روشن شدنش کشید ❥ #Mohi | #Surin • #TXT ─ خلاصه ای از شرح حال آرمی ها در چند مدت اخیر: آرمی های ویورس: *آروم کردن بیتیاس* آرمی های اینستاگرام: *ذهن های خلاق برای فن آرت و ادیت* آرمی های تیک تاک: *پروموشن های رایگان* آرمی های توییتر: *جنگ تن به تن با آنتی ها* ❥ #Mber • #BTS ─ ☕࿐ قدر اون هفتاد هشتاد اجرای کوکوباپ رو علارغم تموم ِ "I'm so sick of this song" گفتنامون، این روزایی میدونیم که کامبکشون تو یه روز به ریلیز آلبوم و ام وی خلاصه شد ❥ #stf • #EXO ─ از مومنت و ریل بودن حرف نزنید تاوقتی که استی ها از حلقه برون و خواستگاری و فتوشات عروسی گرفته تا ما همو دوست داریم و اون مرد منه و کاپل دیسپچ شدن رو از مینسونگ دیدن ❥ #ارسالی • #Straykids ─ روابط تو اکسو به این صورته که اگه از دور ببینی دونفر دارن میدون میدونی قطعا بکهیون یه اتیشی سوزونده داره فرار میکنه و دی او دنبالشه ❥ #stf • #EXO ─ چان: من قبلا از لوسیون استفاده نمیکردم چان: اما الان دیگه نمیشه ازش استفاده نکرد چان: برای همین از لوسیون چانگبین کش میرم^^ چانگبین: آرمان های بدون اجازه دست نزدن به وسایل بقیه: ❥ #Mohi • #Starykids ─ ولی یو ته یانگ و کیم سونگمین سه هیچ از یکی از بزرگترین کمپانی بیگ تری کره جنوبی در حوزه پروموت انتخاب ملی و پرچم دار موج هالیو جلو ترن ❥ #ارسالی • #SF9 - #Straykids ─ هر قسمت ران مساوی با اضافه شدن چند درصدی جمعیت دیابتی های جهان به دلیل خنده های جونگکوک ❥ #ارسالی • #BTS ─ ولی یادتون نره جانگ سونگ کیو وقتی خواست عصبانیت فن ها از بیشتر بودن کات های خودش از آیدل ها رو کم کنه، دنس پرکتیس آهنگ بیگ هیت توی پرکتیس روم اس ام با گروه جی وای پی رو منتشر کرد ❥ #ارسالی • #Straykids - #BTS • #NCT - #NCTDream ─ کیونگ میتونه بعد از حجم حمایتی که برای دبیوش، از دنیای کیدراما دریافت کرد زل بزنه تو چشمای عوامل اس ام و بگه: "حالا که اینطوره منو هیونگای بازیگرم، شما همه!" ❥ #stf • #EXO - #DO ─ نامجون رو به جیهوپ و جانگکوک: خب با هم احوالپرسی کنین جیهوپ: گفتن یکسری کلمات و اصواتِ به ظاهر انگلیسی و بی معنی* جانگکوک: رررررررپ مانستر نامجون: ❥ #ارسالی • #BTS ─ زندگیِ اکسوالا با این چنتا رویداد لجه: - اکران کت من - تموم شدن سربازی - کامبک اکسو - پروموت سچان - افزایش شعور در کی فن ❥ #ارسالی • #EXO ─ اسکیز: *مافیا بازی میکنن* سونگمین: *جعل مدرک دکتر بودنش* اسکیز: کیوت چان: *گشتن برای پیدا کردن سرنخ* اسکیز: این مشکوکه قطعا مافیا خودشه ❥ #NB • #StrayKids ─ در حال حاضر به دلایل کاملا شخصی! بدن اکسوالا به جای ۷۰ درصد آب، از بیش از ۷۰ درصد میل به یادگیری زبان اسپانیایی تشکیل شده ❥ #stf | #NB • #EXO - #DO ─ عوامل: یه آرزو برای همدیگه کنید که برآوردش کنیم گیو: این یه روش برای خلاص شدن از دست بقیست؟ کای: پس بیاین سوبین هیونگو بفرستیم جنگل سوبین: ~ "To Do" EP1 ❥ #Surin • #TXT ─ درسته گفتیم دلمون برای وقتایی که به محض تموم شدن یه ارا، ارای بعدی اسکیز شروع میشد، تنگ شده ولی حالا لازم نبود در حدی بهش رسیدگی بشه که هنوز ارای NOEASY شروع نشده، خبر ارای جدید بیاد ❥ #NB • #StrayKids ─ درسته که دیسکوگرافی بلکپینک شامل آهنگهای زیادی نیست ولی هیچکس نمیتونه منکر این بشه که همون دیسکوگرافی یکی از مهمترین نمایندههای کیپاپ تو مارکت جهانیه ❥ #Mira • #Blackpink ─ هیچکس: آیسا درحالیکه به پهنای صورت لبخند زده: من پرنسس یخی، آیسا هستم آرمانهای پرنسس یخی: ❥ #Surin • #StayC ─ بومگیو: اولین آرتیستی که دوستش داشتم آیو سونبهنیم بود جونگوک: وات؟! ❥ #Mira • #BTS - #TXT ─ سولوی اعضای اکسو صرفاً از روی اسم، "سولو" عه درواقع اون "With EXO-L" ای که پای هر آلبوم درج شده چیز دیگهای رو میرسونه ❥ #stf • #EXO ─ آگاسه: بمبم، من یوگیومم آگاسه: تاریخ کامبک کیه؟ بمبم: اگه یوگیوم بودی خودت میدونستی آگاسه: ❥ #Dec • #GOT7 ─ مجری: لطفا این دیالوگ رو با حفظ ارمانهای برومنس گونهتون اجرا کنید یونهو و سونگهوا: اوکی یونهو و سونگهوا: اقدام به اجرای صحنه بوسهِ دیالوگِ مربوطه* مجری: ایتیز:^^ ❥ #xinxin • #ATEEZ ─ کای: من هروقت تو خوابگاه گردوخاک ببینم مورمورم میشه سوبین: پس ۳۶۵ روزِ سال در حال مورمور شدنی ~ "To Do" EP10 ❥ #Surin • #TXT ─ فقط باید آرمی باشی تا آخر ام وی پرمیشن تو دنس دنبال یه نفر باشی که از همه گرد تره و داره میرقصه ❥ #ارسالی • #BTS ─ ملت: *مسخره کردن سبک و متفاوت بودن اسکیز* اسکیز: باشه حالا بگو چیییز اسکیز: *سپردنشون به خاطرات و گذشتن* ~ UNVEIL: TRACK "CHEESE" ❥ #NB • #StrayKids ─ گذاشتن برچسب بیساید روی تایتلترین آهنگا از صفات بارز استریکیدزه ~ UNVEIL: TRACK "CHEESE" ❥ #NB • #StrayKids ─ از جمله رویاهای مشترکِ موا و انجین، لایو مشترک بومگیو و سونو با موضوع شکلات نعناییه ❥ #ارسالی • #TXT - #Enhypen ─ بعد از رئیس کمپانی بودن ریسکی ترین شغل استایلیست بودنه، یهو ممکنه به دلیل نفرین هایی که میشی ده سال زودتر از موعد بمیری ❥ #ارسالی ─ چیزی که شاینی رو منحصر به فرد کرده همین لایو خوندنشون از اولین اجرای روز دبیو تاکنون بوده ❥ #ارسالی • #SHINee ─ سختتر از کار توی معدن؟ اینکه فیلمبردار جونگکوک تو ورایتیشوهای بنگتن باشی! ❥ #Amir • #BTS ─ حتی خود جین هم فکرشو نمیکرد که عرض شونه هاش انقدر مهم بشه که بیگ هیت ازش به عنوان سوال امتحانی استفاده کنه ❥ #ارسالی • #BTS ─ خبرنگار: تو خیلی درس میخونی درسته؟ هیونجین: بله من خیلی زیاد درس میخونم ولی توی قلبم خبرنگار: ❥ #ارسالی • #Straykids ─ *یونگجه بعد از افتتاح اکانت یونیورسش* یونگجه: اه این خیلی کنده یونگجه: چقدر هنگ میکنه یونگجه: چرا اینجوری ساختنش یونگجه: چجوری میشه اصن پیام داد یونگجه: آپلود کردن محتواهای یونیورس در توییتر سازندگان یونیورس :آیا مابرای تو یک لطیفه هستیم چوی یونگجه؟ ❥ #ارسالی • #GOT7 ─ @KpopTweet RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 26-08-2021 هر اکسوال یک "من نمیدونم به رابطه چانیول و بکهیون چی میگین ولی هرچی که هس من یدونه از همینا میخوام" ❥ #ارسالی • #EXO ─ بقیه ایدلا به طرفداراشون: شما زیبایین، شما مهربونین، شما با استعدادین و... بومگیو: موا خیلی احمقین موا: ❥ #ارسالی • #TXT ─ بقیه گروها: بیاین هیونگمون رو اذیت کنیم بقیه گروها: بیاین مکنهمون رو لوس کنیم بقیه گروها: بیاین لیدرمون رو حرص بدیم بقیه گروها: بیاین سیمپِ ویژوال گروه باشیم ایتیز: بیاین همه این کارارو با سونگهوا بکنیم^^ ❥ #xinxin • #ATEEZ ─ خدا وقتی داشت فکر میکرد چطوری فقط با یه آدم کل بشریت رو لکهدار کنه، جیوایپارک رو خلق کرد. ❥ #stf • #JYP ─ بیگهیت سالی یه بار بنگتنمموریز میده بیرون و آرمی رو تا سال بعد با محتوای فنفیکپسندِ گی از تمامی کاپلهاش فید میکنه! ❥ #Amir • #BTS ─ هیچکس: شیومین در بدو ورود به هر وریتی شو: سلام شیومین هستم این گردنبند طلای ۲۴ عیاری رو مکنه مون سهون برای تولدم خریده ❥ #ارسالی • #EXO ─ پانچ و OST های آرامش بخشش میتونن به تنهایی به جنگ مشکلات برن ❥ #ارسالی • #Punch ─ مهم نیست شما فن کدوم گروه هستید، شما به هر حال شیفته ی ایو خواهید بود ❥ #ارسالی • #IU ─ بیاین به قضیه اینطور نگاه کنیم که اگه ماهم موقع ریلیز Drive، چیزی مثل Red Lights رو در پس زمینههای ذهنمون داشتیم قطعا موضوع Drive رانندگی بنظر میومد! ~ UNVEIL: TRACK "강박" ❥ #stf • #StrayKids ─ زمانی فهمیدم آدمهای درستی رو استن میکنم که جی گفت: تو خوابگاه وقتی میخوایم تمیز کنیم همهچی رو قایم میکنیم. اگر نمیتونی ببینیش پس یعنی تمیزه! ❥ #Mira • #Enhypen ─ مقاله: هرروز به شمارِ غولهای اینترتینمنتی که تمایل به خریدنِ سهامِ لیسومان دارن افزوده میشه کمپانیها: حاجی وا بده لیسومان: نیاز دارم بیشتر بهش فکر کنم *در همین حین ارزش سهام اس ام به بالاترین حد در چند سال اخیر میرسه* ثابت کن خیلی ناز داری و نازت هم خریدار داره بدون اینکه بگی- ❥ #xinxin • #SM ─ کای: من تو خوابگاه کتاب میخونم یونجون: داری جک سال میگی؟ بومگیو: دروغ آپریل مگه امروزه؟ کای: ❥ #Surin • #TXT ─ از محتواهای اخیر منتشر شده از بی تی اس فقط میشه این نتیجه رو گرفت که قصد داره علاوه بر بزرگترین فندوم دنیا، شادترین فندوم دنیا هم رو داشته باشه ❥ #ارسالی • #BTS ─ جا داره اعلام کنم موا ها نه لوگو دارن نه رنگ ولی یه کلمه دارن که میتونه به عنوان کلمه موا ثبت رسمی بشه: "پابوو" ❥ #ارسالی • #TXT ─ جونگکوک: بیرون تاریکه چون شبه جونگکوک: روز کودک برای بچههاس بازم جونگکوک: روز تولد روزیه که من به دنیا اومدم #رابطه_ها وقتی جواد خیابانی فامیلتونه ❥ #Amir • #BTS ─ جی وای پی: آیدل های کمپانی نمیتونن اهنگ تکی منتشر کنن اسکیز: انتشار ۳۸۶۵۴۶ اسکیز رکوردِ تکی از اعضا ❥ #ارسالی • #Straykids - #JYP ─ چهاین و دوسی: *پست کردن عکس آینهای با اوتفیت هات پلوری: *کراش زدن رو موهای فرد ناشناسِ ضلع شمال شرقی عکس ❥ #Surin • #PurpleKiss ─ جونگین: برای این دو هفته قرنطینه کلی کار میخوام انجام بدم جونگین: برای شروع میخوام میخوام مسابقات المپیک ببینم المپیکی که دو روز بیشتر ازش باقی نمونده: المپیکی که دو روز بیشتر ازش باقی نمونده: فکنم برای شروع با شکست مواجه شدی داداش ❥ #xinxin • #EXO ─ *یه روز عادی تو یه لایو عادی دونفرهی آیکن جینان: من الان میکاپ دارم چون امروز فیلمبرداری داشتم جونه: من میکاپ ندارم و این صورت خودمه پس لطفا کامنت بذارید که جونه بدون میکاپم از جینان خوشگلتره^^ ❥ #Nasi • #iKON ─ جینیونگ: کسی که سنگ کاغذ قیچی رو ببازه میتونه غذا بخوره گاتسون: باشه گاتسون بجز مارک: *شرکت کردن تو بازی مارک: من اصلا بازی نکردم پس بازنده محسوب میشم ^^ گاتسون: ❥ #Dec • #GOT7 - #Mark ─ قضیه ی پدر میکائیل و ریون اینقدر فان و جذابه که فندوم تا آخر عمر میتونن باهاش جوک جدید بسازن ❥ #ارسالی • #Oneus ─ غمگینم مثل اکسوالی که فکر میکرد روز تولدش قراره بهترین خبر ها رو بشنوه ولی مثبت شدن تست کرونای مینسوک و کلينيک رفتن کیونگسو نصیبش شد ❥ #ارسالی • #EXO ─ پیوستن بلک پینک به ویورس همانا هنگ کردن برنامه و معذرت خواهی ویورس از طرفدارا هم همانا ❥ #ارسالی • #BLACKPINK ─ سرعت ساخت تئوری واسه کامبک توایس به قدری بالاست که اگه توایس یه گروه ژاپنی بود، ژاپن ازش برای تولید برق استفاده میکرد ❥ #ارسالی • #Twice ─ جونگوون برای کاکتوسهایی که نامجون سونبهنیم یک سال پیش بهش داده اسم میذاره و حتی میاد لایو تا گلدونشونو عوض کنه قلب یک عدد آرمیانجین: ❥ #Mira • #BTS - #Enhypen ─ لیا: اونی من کلی سلفی دارم که نمیدونم کدومشو پست کنم یجی: اشکال نداره خودم بهت کمک می- لیا: *همه را پست میکند* یجی: ❥ #ارسالی • #Itzy ─ کیپاپرها الان به سه دسته تقسیم شدن: - بابل استن - ویورس استن - یونیورس استن ❥ #ارسالی ─ شخصیت لینو یه جوریه که آدم نمیدونه باید یه ددی آروم برای بقیه اعضا در نظر بگیریتش یا یه بیبی هیونگ برای بقیه اعضا ❥ #ارسالی • #Straykids ─ هرچی فیلم روش مقابله با زامبی دیدید بریزید دور، سونمی داره بهترینشو بهتون نشون میده فقط برقصید! ❥ #ارسالی • #Sunmi ─ هیتر: جیهیو سعی میکنه با دنسش جای مومو رو بگیره وانس: چون اون قرار بود به عنوان مین دنسر دبیو کنه، دنس توی خون شه! هیتر: به هرحال اون نباید خوب برقصه وانس: ❥ #ارسالی • #Twice ─ حقیقتش اینه که ۳ روز دیگه تولد چانگبینه ولی ما طبق قول خودش هنوز منتظریم تنهایی بیاد لایو و از هدیههای تولد پارسالش حرف بزنه ❥ #NB • #StrayKids ─ ولی کار بجایی رسید که المپیک توکیو، ارتیست ها و اهنگاشونو بهتر از کمپانی هاشون پروموت کرد ❥ #ارسالی ─ با میدزیا درباره ی فن موفق بودنِ بایس هاتون حرف نزنید تا وقتی که چه ریونگ استوری شدن در پیج سویونگو تو کارنامه ش داره ❥ #ارسالی • #Itzy - #SNSD ─ شب بخیر گفتن های سهون رو کیفیت خواب اکسوال ها تاثیر مستقیم داره ❥ #ارسالی • #EXO ─ لایو تولد لیدری باعث شد بفهمیم جونگهانی که ۱۲ نفر آدم حریفش نمیشن میتونه انقدر خجالتی باشه که کادوی تولد سونگچولو از طریق منیجر به دستش برسونه ~ Happy Scoups Day ❥ #toot • #SEVENTEEN ─ کارات برگزیده هم فقط کارات هایی که شانس دیدنِ لیدری رو هم تو کارات لند داشتن هم تو لایو ~ Happy Scoups Day ❥ #toot • #SEVENTEEN ─ هیچکس: میکاپ آرتیست استری کیدز: خب این چیزارو اضافه اوردم چیکارشون کنم؟ اهان میچسبونم زیر چشماشون ❥ #ارسالی • #Straykids ─ بین تمامی کاریوگرافی های وان اس جای این سینگل و کانسپت حسابی خالی بود "Shut Up 받고 Crazy Hot" THEATRE ❥ #SvA • #ONEUS ─ این لوکیشن و استایل ها برای فیلم اکشن بودن؛ تا اینکه دنس و آهنگ اضافه شد و کلا قضیه عوض شد "Shut Up 받고 Crazy Hot" THEATRE ❥ #SvA | #Surin • #ONEUS ─ طبیعیه که با دیدن دی اویی که با دست گل میاد جلو، تپش قلب بگیرید خجالت بکشید چون ایشون علاوه بر ایدول بودن، عنوان بهترین بازیگر تازه کار رو هم به دوش میکشه ❥ #ارسالی • #EXO ─ ولی تو هر گروهی یه زوج موش و گربه ای وجود دارن ک به موقعش میشن بهترین حامی همدیگه و صمیمی تر از هرکسی ❥ #ارسالی ─ اگه شما هم راجع به کانسپت گیج شدید و نمیدونید که بالاخره یه اموی دارک و سکسی دیدید یا ریفرشینگ و کیوت، باید بهتون بگم که این دقیقاً اسمش "کانسپت منحصر به فرد دبویز" ـه عزیزان "THRILL RIDE" MV ~ ❥ #MLK • #TheBoyz ─ حالا دیگه میتونیم رسماً جویون و هاکنیون رپر رو جزو دستاوردهای این کامبک در نظر بگیریم "THRILL RIDE" MV ~ ❥ #MLK • #TheBoyz ─ #سخن_بزرگان میخوام که همراه آگاسه ها بزرگ بشم. امیدوارم ببینم که تو زندگیتون موفق شدین.. منم دقیقا مثل شماهام. شما میخواید موفقیت منو ببینید، منم میخوام موفقیت شما رو ببینم! ❥ #Dec • #GOT7 - #BamBam ─ موضوع: لایو پنجمین سالگرد دبیو بلک پینک محتوا: آموزش ساخت تازه ترین مدل قلب ها با حضور دخترای بلک پینک ❥ #ارسالی • #Blackpink ─ جیوایپی: ما با ریمیکس god's menu و duu du ddu du مخالفیم! اسکیز: "this is the new generation, go away" اسکیز: *وایرال شدن با این استیج در حدی که نهایتا چان به صورت اختصاصی فیلم جدید رایان رینولدزو قبل از انتشار میبینه* جیوایپی: ❥ #NB • #StrayKids ─ بلک پینک بهمون یاد داد وقتی اجازه بدیم هر دو وجه مشکی و صورتیمون با هم متحد بشن، دیگه هیچ چیز نمیتونه متوقفمون کنه ~ 5 Years With BLACKPINK ❥ #ارسالی • #Blackpink ─ معنی تبعیض رو اونجایی فهمیدم که فیلمبردار جونگکوک سخت میدوید که ازش جا نمونه و درحالی که فیلمبردار های جین،شوگا و هوسوک نشسته بودن از خوراکی خوردن هیونگا فیلم میگرفتن ❥ #ارسالی • #BTS ─ وویونگ: من برا جشن تولد سان نیومدم اینجا وویونگ: بلکه اومدم غذاهای خوشمزه بخورم ^^ سان: ایتینی: ❥ #ارسالی • #Ateez ─ اس ام: آلبوم کیونگسو پروموت نداره نمیتونه اجرا کنه کیونگسو: اوکی بابل واسشون لایو زنده میرم ❥ #ارسالی • #EXO - #DO ─ KpopTweet RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 29-08-2021 تیومه: ماشیهو! اگه کامنت منو بخونی 1سانت قدت بلند تر میشه ماشیهو: این امکان نداره ماشیهو: ولی خب امتحانش که ضرر نداره ❥ #ارسالی • #Treasure ─ جیمین شاید دیر به دیر بیاد ویورس ولی میزان عشقی که با هر بار اومدنش به فندوم تزریق میکنه اونارو از هر افسردگی احتمالی در آینده نجات میده ❥ #ارسالی • #BTS ─ سانمی یجوری زامبی شکار میکنه انگار تو زندگی قبلیش شکارچیِ زامبی بوده ❥ #ارسالی • #Sunmi ─ زیباترین جنبه اموی، اینه که از لباسها و صحنهپردازی گرفته تا خود آهنگ و طراحی رقص، نقشی از تن لی دیده میشه "Paint me naked" MV~ ❥ #Mber • #TEN • #NCT - #WayV ─ حقیقت اینه که این اموی به تنهایی میتونه سرانه تولید میم در ان سیتی رو به ۱۰۰ برسونه "Paint me naked" MV~ ❥ #Mber • #TEN • #NCT - #WayV ─ پینت می نیکد باعث شد بفهمیم که نه فقط استایلیستها، بلکه خود تن هم با پوشیدن لباسهای غیر منشوری مشکل داره "Paint me naked" MV~ ❥ #Mber • #TEN • #NCT - #WayV ─ رزی: اگر استرس داری برنج بخور #رابطه_ها وقتی اثرات زندگی تو آسیا خودشو نشون میده ❥ #Surin • #BlackPink ─ چیزی که تونست بالاخره آگاسه ها رو قانع کنه که یوگیوم بزرگ شده نه دنس سکسی بود و نه تتو های خفن، بلکه "ترجیح دادن قهوه به شکلات" بود ❥ #Dec • #GOT7 - #Yugyeom ─ آهنگی که شوگا برای سامسونگ ساخته میتونه بعنوان تایتلترک تو یکی از آلبومهای بنگتن حضور داشته باشه ❥ #Amir • #BTS - #SUGA ─ شاهد اِرایی هستیم که ضمنِ کانسپت تیزرهای تابستونی و "رد" از وجودِ اوتفیت های فریبنده و "ولوت" برخورداریم) ❥ #xinxin • #RedVelvet ─ شرایط لیدر شدن توی هایب داشتنِ چال لپ و علاقه به گیاهانه ❥ #ارسالی • #TXT • #Enhypen - #BTS ─ درست لحظه ای که فکر کردیم هات تر از هوای تابستون امسال وجود نداره، وان آسی رو داشتیم که با کامبک جدیدشون لول جدیدی از هات بودنو ارائه دادن ~ SHUT UP 받고 CRAZY HOT ❥ #ارسالی • #Oneus ─ زیبا تر از مونببه های OT7، بیبی مونببه های OT7 هستن ❥ #ارسالی • #MonstaX ─ بگو "حسود پلاستیکی" ای بدون اینکه دقیقا همینو بگی مینهو: مگه شماها نمیدونین؟ مینهو: اخه چانگبین فقط یک صدم ِ درصد ژن خرگوشی داره^^ ❥ #stf • #StrayKids ─ ناراحتم مثل یجیای که به مدت هشت ماه فکر میکرد هنوز داره تو 2020 زندگی میکنه ❥ #Surin • #Itzy ─ : چرا داری دنس "مای هوس" رو متفاوت از بقیه انجام میدی؟ جیکوب: چون خونه من کاناداست، بالاخره باید با بقیه اعضا یه فرقی داشته باشم یا نه؟؟ دبویز: ~ "Weekly Idol" EP. 524 ❥ #MLK • #TheBoyz ─ چان و رایان رینولدز: *ویدیوکال گرفتن جهت مصاحبه برای فیلم Free Guy* چان: خب بریم سراغ مصاحبه- رایان رینولدز: حالا اونو ولش کن بیا درباره استریکیدز حرف بزنیم چان: ❥ #NB • #StrayKids ─ جونگکوک ۲۰۱۹: *انتشار ۷۸ ثانیه از decalcomia جونگکوک: منتظر نسخه کاملش باشین^^ آرمی: *عر زدن به مدت دو سال براش* جونگکوک ۲۰۲۱: decalcomania؟ نمیشناسم آرمی: ❥ #Amir • #BTS ─ تو تجربه ی اینو نداری که ایدلت ساعت 2 شب با الهام گرفتن از رویا هات برات آهنگ اختصاصی بسازه تو وی وی نیستی ❥ #ارسالی • #Onewe ─ اینجوری که نورلندها منتظر بازگشتِ سوجین هستن هیچوقت منتظر کامبک نبودن ❥ #ارسالی • #G_Idle ─ رز هم به دسته ی برو بچِ دونت فایت د فیلینگ، بامبی و وان بیلیون ویوز پیوست؛ آلبوم هایی با پروموت منفی که وین گرفتن ❥ #ارسالی • #EXO ─ ایتیز با پپسی قرارداد تبلیغاتی داره* سان: خب داشتم میگفتم که کولا... اعضا: پنیک کردن* اعضا: ما هیچ رابطه ای با کولا نداریم اعضا: اقدام به پپسی باز کردن برای پپسی* ❥ #xinxin • #ATEEZ ─ سخت تر از اربی دبلیو استن بودن، معنی کردن اسم آهنگ جدید وان اسه جوری که فندوم هنوز که هنوزه تو معادل سازی فارسی موندن ~ ShutUp받고CrazyHot! ❥ #ارسالی • #Oneus ─ جالبه بدونید استری کیدز با گزارش ۲۴ ساعته از چیزهایی که خوردن و نخوردن و تا ده سال آینده دوست دارن بخورن، ارای گادز منیو رو تا بیش از یک سال ادامه دادن ❥ #ارسالی • #Straykids ─ از عجایب قسمت 57 میشه به این اشاره کرد که یوشی وسط داشت میرقصید و جونکیو اروم یه گوشه نشسته بود ~ Treasure Map ep 57 ❥ #ارسالی • #Treasure ─ لایناپِ کاپیتانهای فصل چهارمِ "استریت دنس اف چاینا" اینجوریه که اگه "چاینا لاینِ کیپاپ" هم صداشون کنیم جانِ کلام رو ادا کردیم ❥ #xinxin • #UNIQ • #SuperJunior - #EXO ─ دیگه بحث کردن سرِ 9 یا 8 نفره بودن اکسو قدیمی شده این روزا فقط حرف زدن دربارهی دهمین عضو یعنی رایان رینولدز میچسبه. ❥ #stf • #EXO ─ انگار آیدل هایی که JYP رو ترک کردن با هم قرار گذاشتن که همگی باهم تو آگوست کامبک بدن ❥ #ارسالی • #JYP ─ رییس کمپانی ها: حضور در جلسات مهم و کاری در ارتباط با آیدل بنگ پی دی: بیرون رفتن با جیهوپ، آشپزی برای جین، شرکت تو رقص پرمیشن تو دنس و.. ❥ #ارسالی • #BTS ─ در واقع خوشحالی بلینکز برای نزدیک بودن سولو لیسا فقط اون یکی دو ساعت اول بود، الان همه ازینکه اسم سولو لیسا توسط وای جی انتخاب نشده خوشحالن ❥ #ارسالی • #Blackpink ─ #سخن_بزرگان I hope, we’re meant to be I hope our flame lasts past this moment "OMEGA X" MV ~? ❥ #MLK • #OmegaX ─ فرمول ساخت این اموی؟ ترکیب پرفورمنس قوی، ووکال قوی و رپ قوی بدون هیچگونه مورد اضافه! "OMEGA X" MV ~? ❥ #MLK • #OmegaX ─ شاید فندومهای اس ام فکر کنن بزرگترین مشکل اسام کمبود یا نبودِ پروموشنه؛ اما فقط لازمه جای آیدلهای اس ام باشید تا بدونید "وایفایِ بهدردنخورِ کمپانی" چقد میتونه ازاردهنده باشه ❥ #xinxin • #SM ─ داهیون: *به جیهیو ست بادی کلینر میده مومو: داره میگه تو بو میدی نایون: *به جیهیو شمع معطر میده مومو: داره میگه اتاقت بو میده جیهیو: ❥ #Surin • #Twice ─ گاتسون: باید ویدیویی بسازیم که خیلی خاص و عجیب باشه گاتسون: چطوره مارک 1 ساعت حرف بزنه؟ جکسون: یا مثلا من 1 ساعت سکوت کنم گاتسون: ~ Feels So Good ❥ #Dec • #GOT7 ─ و ما اروهایی رو داریم که ۲۰۰۰ روزگی پسرا رو با ۴اُمین برد افتر میدنایت جشن میگیرن ~ "After Midnight" 4th Win ❥ #toot • #ASTRO ─ #سخن_بزرگان اگه شادي از درون نباشه از بیرون هم دیده نمیشه، لبخند زدن اسونه ولي نشون دادن شادي واقعيِ درون، اونه که کار سختیه ❥ #ارسالی • #EXO ─ آیکن: *ریلتی شو جدید داره وایجی: خب به من چه اسام: اسام: دورتون بگردم خودم پوسترتونو منتشر میکنم ❥ #Mohi • #iKON - #YG - #SM ─ هیویون یکم دیگه ویدیو چالش های "سکند" رو ادامه بده، کامبک OT8 تو مشتمونه ❥ #toot • #SNSD - #DjHyo ─ کیوب درحال حاضر با اعلام خبرِ کنار گذاشتن سوجین از آیدل و دیسمیس کردن سیالسی، با اختلاف منفور ترین کمپانی این کرهی خاکیه! ❥ #Riy • #Cube • #G_Idle - #CLC ─ وجود سوهو مثل یه پیمان دوستی قوی بین رولاوا و اکسوالاست، انقدر زیبا و تاثیر گذار که قلب ادم رو تو مشتش میگیره و میفشاره ❥ #ارسالی • #EXO - #Redvelvet ─ کوکی: *دعوا کردن آرمیها بخاطر سولد اوت کردن طعم ِآبمیوه مورد علاقش سونو: راستش من حدودا ۳۰تا آبمیوه مورد علاقه جونگکوک سونبهنیم رو خریدم کوکی: آرمیونی که دعوا شده بودن: ❥ #ارسالی • #BTS - #Enhypen ─ وجود آسانسور تو اکثر اموی های اسکیز شاید خنده دار بنظر بیاد، اما نه بعد از فهمیدن اینکه داستان آلبوما با همین آسانسورا بهم مرتبط میشن ❥ #ارسالی • #Straykids ─ بقیه درمواجهه با فیوشون: عه یه بانی کیوت، عه یه پاپی فلافی اکسوال وقتی جونگده میبینه: دایناسور؟ دایناسور. ❥ #stf • #EXO ─ جسی: من مردی که دوست دارم و لوس نمیکنم همون جسی: *سرزنش سولار بخاطرِ شک کردن به سانگیوب ❥ #Surin • #Jessi ─ بنگتن: *خبری ازشون نیس بیگهیت: *مقدار زیادی بنگتنبمب منتشر میکنه آرمی: *پنیک آرمی: کامبک از رگ گردن به ما نزدیکتره! ❥ #Amir • #BTS ─ ⛓࿐ وای جی سال 2016: بلک پینک لیدر نداره وای جی سال 2020: ولی ترژر دوتا لیدر داره وای جی استن: ❥ #ارسالی • #Blackpink - #Treasure ─ ?࿐ درحالی که بقیه ایدل ها بهمدیگه تو مسابقات کمک میکنن تا برنده بشن ما ایکنی رو داریم که از هر روشی برای باختن هم تیمیش استفاده میکنه تا بتونه بهش بخنده و تنبیهش کنه؛ همینقدر خاص! ❥ #ارسالی • #iKON ─ ?࿐ وضعیت سانسور های بی تی اس اینجوریه که اعضا میتونن ساق پا، ران، شونه و بازو رو بصورت برهنه به نمایش بزارن ولی شکم و کمرشون درصورت دیده شدن، سانسور میشه ❥ #ارسالی • #BTS ─ ?࿐ استن کردن استریکیدز دید آدمو باز میکنه چجوری؟ به این صورت که حتی میتونید از دید یه پیتزا به دنیا نگاه کنید ~ UNVEIL: TRACK 5 "DOMINO" ❥ #NB • #StrayKids ─ RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 30-08-2021 "انتشار لاوسانگ قدغنه مگه اینکه اشک سنگ رو هم در بیاره." - از سری اصول نانوشتهٔ استریکیدز، وضع شده توسط چانگبین ~ UNVEIL: TRACK 6 "Sorry, I Love You" ❥ #NB • #StrayKids ─ بمبم: دیدم که جی بی گفته میخواد با من ویلاگ بگیره بمبم: ولی خب هنوز شخصا بهم نگفته آگاسه: تو بهش بگو بمبم: خودش میخواد پس خودشم باید پا پیش بزاره آگاسه: ❥ #Dec • #GOT7 ─ ازونجایی که جونگ کوک و هیونینگ کای پرسینگ ابرو دارن، انجین ها هم باید خودشونو واسه هر اتفاقی آماده کنن ❥ #ارسالی • #BTS - #TXT • #Enhypen ─ هیونجین: *میشینه روی صندلی* اعضا *چوب به دست*: بیاین شکنجه ش کنیممم استی: صدبار گفتم رده سنی فیلمایی که این بچه ها میبینن باید کنترل بشه ❥ #ارسالی • #Straykids ─ اینکه بیای لایو فناتو بذاری بغل شیر آب و همزمان با ظرف شستن، براشون آهنگای بالاد بخونی کاریه که فقط از سیلورلایت بی تو بی برمیاد ❥ #ارسالی • #BTOB ─ سوال: یه جک خندهدار بگو بومگیو: سوبین هیونگ خیلی خوشتیپه توباتو: *پاره شدن از خنده و قهقهه و تحسین کردن بومگیو سوبین: ❥ #Surin • #TXT ─ از انتظار برای بازگشت سوجین رسیدیم به جمع کردن آرشیوِ سوجین از ترس اینکه مبادا از دسترس خارج بشن؛ وحشتناک نیست؟! ❥ #Riy • #G_idle ─ یه نفر: لیسا به نظرت تیم هارو چطوری بچینیم؟ لیسا: به نظرم تو هر تیم یه اونی و یه مکنه بشه رزی: ینی داری منو پس میزنی؟ جنی و جیسو: ینی میخوای از بینمون فقط یکیو انتخاب کنی؟ لیسا : ❥ #ارسالی • #Blackpink ─ اشلی: اون اواخر رابطم با دوست پسرم خیلی بهم ریخته بود بی ام و پنیل: اوهوم.. اشلی: نه راستی دوست دخترم پنیل: بی ام: وات؟؟ ❥ #ارسالی • #Kard - #BTOB • #LadiesCode ─ نامجین هم اینجورین که اگه تو یه قسمت از ران همو بغل نکنن، امتیاز اون مرحله رو از دست میدن ❥ #ارسالی • #BTS ─ : چیشد که نسبت به خبر کامبک/دبیو دچار تراما شدی؟ مایدی: همون موقع که صبح خبر دبیو سولو یانگکی اومد، بعد از ظهر روز اعزام به سربازیش مشخص شد ❥ #NB • #Day6 - #YoungK ─ اسکیز: *منتشر کردن تریلر کامبک* استی: پس کانسپت کامبک اکشن/سوپاوریـه- اسکیز: فکر کردی به همین راحتیه؟ اسکیز: *منتشر کردن فتوتیزر با کانسپتهای متعدد* استی: ~ <NOEASY> TEASER IMAGES ❥ #NB • #StrayKids ─ #توییت_قندی دویونگی که میگه دهلیز سمت راستِ قلبش برای جنوعه و دهلیز سمت چپِ قلبش برای جمین ❥ #ارسالی • #NCT ─ نیم میلیون فروش در کمتر از یک هفتهی آلبوم پسرایی رو جشن میگیریم که، تا همین چند ماه پیش آرزوشون این بود بتونن از جایی به غیر از مک دونالد غذا بگیرن ❥ #MLK • #TheBoyz ─ لوگوی دبیو: استیسیِ بنفشآبیصورتی، فونت فانتزی، بکگراند مشکی لوگوی ایسپ: استیسیِ قرمز با نقطههای سفید، بکگراند زرد لوگوی جدید: استیسیِ سبز، بکگراند سفید لوگوی بعدی: ERROR 404 ❥ #Surin • #StayC ─ سابقهٔ بد جیوایپی در "تهیهٔ آلبوم به اندازهٔ کافی"، زبانزد خاص و عامه؛ با این حال استریکیدز با پیشفروش ۸۳۰کا آلبوم و قرار گرفتن آلبوم منتشرنشدهش در ردهٔ پرفروشترین آلبوم کمپانی، اومد تا به همه ثابت کنه رئیس کیه! ❥ #NB • #StrayKids ─ آگاسه ها خودشونو آماده کرده بودن تا بار دیگه به سیل سوالات درباره خواننده فیلم پاسخ بدن، که مارک به اولین اکران رسمی دعوت شد و حالا باید پاسخگوی "اون پسر جذابه کیه؟" هم باشن ❥ #Dec • #GOT7 - #Mark ─ استیا وقتی تو ویدیو ۹۰ ثانیهای The View، نشونههای مربوط به ۹۰ درصد امویهای اسکیزو پیدا کردن: "Inside my head, too many questions" ~ UNVEIL: TRACK 7 "The View" ❥ #NB • #StrayKids ─ لوزر لاور از اون آهنگاییه که 10 سال بعد بهش برمیگردی و همون بغض بار اول دوباره گلوت رو میگیره "LO$ER=L♡VER" MV ~ ❤️ ❥ #Mira • #TXT ─ از بهترین توصیف برای تناقض وجود عشق در کنار احساسات تاریک وجودی بپرسید تا از Lo$er=L♡ver بگم براتون "LO$ER=L♡VER" MV ~ ❤️ ❥ #Nasi • #TXT ─ از موسیقی فوق العاده و ووکال بی نظیر که بگذریم مهارت بازیگری اعضا تو هر موزیک ویدئو یه لول داره میره بالاتر و موآ رو هربار بیشتر شوکه میکنه "LO$ER=L♡VER" MV ~ ❤️ ❥ #Mira • #TXT ─ دردناکترین و در عین حال رضایتبخشترین صحنهی اموی؟ لبخند روی صورتشون قبل از انداختن ماشین تو دره! "LO$ER=L♡VER" MV ~ ❤️ ❥ #Amir • #TXT ─ ⛓࿐ بازیهای مافیای دبویز دو تا قانون ثابت داره؛ 1. به محض شروع بازی چانهی بیگناه رو بکشید 2. همیشه گول مظلومنمایی هیونجه رو بخورید ❥ #MLK • #TheBoyz ─ ࿐ جدا از خلاقیتی که تو تک به تک ثانیههای موزیکویدیو و نوتهای موسیقیش جاریه، شوک حاصل از پایانبندی داستان یه چیز دیگهست "Cerberus" MV~ ? ❥ #Nasi • #Pentagon ─ اما این فکت که بازیگری مکنه لاین سطح دیگهای از انتظارات رو ارضا میکنه، غیر قابل انکاره "Cerberus" MV~ ? ❥ #Nasi • #Pentagon ─ ࿐ همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه یهویی اموی با تصویر "یونگهی خونی روی تخت" به اتمام رسید "WAVE" MV ~ ❥ #MLK • #CIX ─ ࿐ چیزی که کیپاپر میبینه: یه اموی شاد با کلی انرژی مثبت چیزی که فیکس میبینه: یه داستان تلخ و تحلیلای غمگین "WAVE" MV ~ ❥ #Surin • #CIX ─ حتی تو دنیایی که دور بودن شرط زنده بودنه، سیآیاکس هنوز هم به قدرت با هم بودن ایمان داره "WAVE" MV ~ ❥ #Surin • #CIX ─ وای جی با حضور متوالی رزی تو sea of hope سعی داشت حواس بلینکارو از سولوی لیسا پرت کنه و خب متاسفانه موفق نشد ❥ #ارسالی • #Blackpink ─ اکسو: بیاین در بی پروموت ترین حالت ممکن هم موفق و بهترین باشیم اس ام: یعنی دیگه هیچکاری ازم برای پایین کشیدنتون بر نمیاد.. ❥ #ارسالی • #EXO ─ در واقع Secret Secret آهنگی بود که حتی اسمشو هم نمیدونستیم اما حدود ۱ سال براش صبر کردیم تا الان به زیباترین شکل ممکن از انتشارش باخبر بشیم ~ UNVEIL: TRACK 8 "Secret Secret" ❥ #NB • #StrayKids ─ اینکه استری کیدز تصمیم میگیرن آهنگهایی که خودشون میسازن رو به عنوان هدیه به طرفدارها بدن ثابت میکنه چقدر موسیقی و استیهاشون براشون ارزشمندن ❥ #ارسالی • #Straykids ─ ?࿐ خوشحالی ناشی از اینکه جیوایپی، برخلاف همیشه، بخش عظیمی از آهنگو تو تیزر اسپویل نکرده، تا زمانی دووم آورد که فهمیدیم این تازه اولیشه! ~ "Thunderous" MV Teaser 1 ❥ #NB • #StrayKids ─࿐ آرمی: لطفا به تهیونگ بگین باهام ازدواج کنه نامجین: چشم نامجین: یخچالِ جهیزیهتم خودمون میخریم اصلا^^ تهیونگ: Namjin live~ ❥ #Amir • #BTS ─ ⛓࿐ یه نفر: چرا همیشه سرت تو گوشیته؟ حتی چندثانیه هم ولش نمیکنی اکسوال: به خاطر وجود مکنه لاینی که چندثانیه میان لایو طوری که حتی اینستا فرصت نمیکنه نوتیف بده و با وجود این بازم جمعیت زیادی از اکسوالا به لایو نمیرسن ❥ #ارسالی • #EXO ─ @KpopTweet ?࿐ پشت صحنه های ران بی تی اس خودشون یه ران جداگونن، لازم نیست به عنوان پشت صحنه منتشرش کنن ❥ #ارسالی • #BTS ─ ?࿐ چانگبین کیست؟ رپری که خیلی دارک، شاخ، سکسی و خفنه ولی خب شبا بدون عروسکشم خوابش نمیبره که ❥ #stf • #StrayKids ─ ࿐ یه عذرخواهی هم بکنیم از اون جماعت کیپاپری که منتظر رسیدن آلبوماشون بودن ولی کامبک استریکیدز و سفارشای استیا، باعث شد ارسال آلبوماشون به تعویق بیفته ❥ #NB • #StrayKids ─ تیم ویورس: چرا انقدر کامنت ho اینجاس، نکنه Hک شدیم؟! آرمی: چیزی نیست،سر جین خورده بود به شیشه داریم فوتش میکنیم خوب شه تیم ویورس: ❥ #ارسالی • #BTS ─ ?࿐ آره، هر چیزی که تو تیزر دوم Thunderous بود هیجانانگیزترینه و نمیتونیم براش صبر کنیم؛ اما چجوری شد که از فتوتیزر با اوتفیتای سلطنتی محروم شدیم؟ ~ "Thunderous" MV Teaser 2 ❥ #NB • #StrayKids ─ اسپرینگدی: تو کی هستی؟! داینمایت: من ورژن انگلیسیتم که تقریبا تمام رکوردای صنعت موسیقی رو جابجا کردم و مثل خودت کوئین دل آرمیها شدم! -1YearWithDynamite ❥ #Amir • #BTS ─ ⛓࿐ فرقی نمیکنه کِی، کجا و چرا عکس جدیدی از جرو پست شده باشه این پارک چانیوله که سر اولین لایک بودن با کل اینستاگرام میجنگه ❥ #stf • #EXO ─ اگه به هیونجینِ پریدبیو که بعد از هماتاق شدن با هان هلش داد، میگفتیم روزی میرسه که برنامه میچینه تا حتما با هان هماتاق شه، مسلما فکر میکرد سر شوخیو باهاش باز کردیم ❥ #NB • #StrayKids ─ اعضای بی تی اس طوری دارن پیش میرن که در حال حاضر بزرگترین چالش هر نیو آرمی تشخیص رپر و وکالیست تو این گروهه ❥ #ارسالی • #BTS ─ قانون پایستگی نفرت از کمپانی: نفرت از یک کمپانی هیچ گاه از بین نمیرود بلکه از نسلی به نسل دیگر منتقل میشود ❥ #ارسالی ─ اگه میخواید چهارستون بدن یه استیو بلرزونید، از این ۳ عنوان استفاده کنید: - God's Menu Cooking Video - Back Door Opening Video - Thunderous SKZOO ver. Performance Video ❥ #NB • #StrayKids ─ یه نفر: دوره ی اکسو تموم شده دیگه هیچکس اونارو نمیشناسه! دولت اندونزی: از مردم خواهش میکنیم در مورد محدودیت های فعالیت های جامعه صبور باشن درست مثل اکسوال ها که با صبوری منتظر اکسو هستن ❥ #ارسالی • #EXO ─ #همینقدر_تباه - آن آیدل قرار میگذارد/ازدواج کرده است بیاید دیگر فنش نباشیم + آری استعدادهایش با ازدواج و قرار تمام میشود ❥ #ارسالی ─ افراد عادی: مخفی کردن جرم و قانون شکنی برای حفظ آبرو آرمی: من رفتم زندان چون با کسی که به اعضا توهین کرده بود، دعوا کردم^^ مرزهای فن بودن: ❥ #ارسالی • #BTS ─ #همینقدر_تباه - این گروه رو تازه شناختهام، خیلی خوب و با استعداد هستند + اگر با استعدادند پس چرا بعد از گذشت دو سه سال فرست وین نداشتهاند؟ ❥ #ارسالی ─ |