![]() |
تالار اکسو EXO - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: موسیقی شرق ( کره ی جنوبی ؛ K pop ) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=84) +---- موضوع: تالار اکسو EXO (/showthread.php?tid=287982) |
RE: تالار اکسو الا - (ʂէεllმ(R - 25-08-2020 اخری خوب بود همشون به من گیر میدن ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تالار اکسو الا - _sehun_ - 25-08-2020 (25-08-2020، 14:18)..(stella(R نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خخخخخخخ RE: تالار اکسو الا - _sehun_ - 25-08-2020 خب تحلیل و بررسی فیلم های ارسال قبلیم خب اونی که اعضا تو پادگان بودن فیلمشو نیاورد ولی خیلی باحال بود فیلم بعدی=واقعا اکسو بیاد ایران اینجور میشع/= بکو بفرستن تو بخش خواهرا ![]() فقط اونجا که میگه گوسفند گذاشتی رو سرت؟ ![]() ![]() ...................................................................................................................................................................... عرر دقیقا درستع آفرین کای که کودک آزاری میکنی دمت گرم/= پ.ن=از بچه متنفرم .......................................................................................................... غذای مورد علاقه شیو خوک سرخ شده اس ..................................................................... غذای مورد علاقه سهون سوشیع ...................................................... سهون عادت داره زبونشو از دهنش بیرون بیاره ........................................................................................ بچم اومد یکم نوشیدنی بخوره/= ........................................................... اعضا=دوس داری خواهرتو به ما معرفی کنی؟ شیو=نه (داداش غیرتی*-*) .............................................................................. سوهو=سهون برای من مث یه برادر کوچیکه و همیشه پشتیبانشم(= ............................................................................................................ اینم یه جوک +18 از کای/= کای=من یه سوال ز سوهو و کریس پرسیدم افتادن دنبالم کتکم میزنن اگه کله سحر صبحه پس ممه های سحرم ظهره اووووف عصرو که نگو شبم میشه پای سحر؟ ........................................................................................................................................... شیو=ت=پرخور گروه چن=مهربون گروه ![]() سهون=مکنه و پوکر فیس گروه سوهو=مامان گروه بک=شیطون گروه ![]() چان=شاد گروه کای=منحرف گروه ![]() لی=خوابالوی گروهzzzzzzzzz کیونگسو=عصبی گروه ![]() RE: تالار اکسو الا - _sehun_ - 26-08-2020 دی او زنیو دوس داره که خوب غذا بخوره.لبخند زیبایی داشته باشه ....................................................................................................... اگه یکی از اعضای اکسو نبودی چکاره بودی الان؟ شیومین=یه معلم ....................................................................................................... شیومین کلکسیون کفش داره .................................................... شیو از باب اسفنجی خوشش میاد ........................................................... ........................................................................................................................................................................................................... دختر مورد علاقه سهون یه دختر مرتب و مهربون و تمیزه .......................................................................................... قربونش برم ![]() ................................................................................................................................................................................................................ سهون میترسه تنها از خیابون ردشه واسه همین همیشه دست سوهو یا بقیه اعضارو میگیره ..................................................................................................................................... سهون میترسه تنها سوار آسانسور بشه ...................................................................... عرررررررررر ![]() ....................................................................................................................................................................................................................... سهون این چه سوالی؟ ![]() ............................................................................................................................................................................................................. بچه ها به یه چیزی دقت کردید؟ سهون لوهان همدیگرو دوست دارن؟ نه اونا همدیگرو دوست ندارن... عاشق همدیگن اگه به رفتاراشون بغل کردناشون گریه هاشون دقت کنیم میبینیم اونا عاشق همیگن اگه تو نت یه سرچ بزنید هونهان عکسای عاشقانشونو میبینید عررر این منم RE: تالار اکسو الا - (ʂէεllმ(R - 26-08-2020 اجی میشه از تائو هم بزاری؟؟ دلم براش تنگ شده : ( وقتی رفت انقد گریه کردم که نگو! یعنی تو زندگم انقد گریه نکرده بودم ! ![]() ![]() تائو رو از شیومین بیشتر دوس دارم! ![]() RE: تالار اکسو الا - _sehun_ - 26-08-2020 (26-08-2020، 19:58)..(stella(R نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باشه عزیزم چرا که نه الهیی..... تاعو با قد 186 بلندترین عضو اکسو ام و کل اکسوعه ............................................................................. کیوت ![]() .......................................................................................................................................................................................................... معنی اسم تاعو=در فرهنگ چینی به معنای راه و مسیر و گاهی نیز به معنای دکترین و اصول است ................................................................................................................................................ تاعو لوس و جیگر اگسو ![]() کریس و تاعو تاعو گریه چرا؟ ............................................................................................................................................................................................................... تاعو بابای پولداری داره ........................................ RE: تالار اکسو EXO - _sehun_ - 27-08-2020 بچه ها ممنونم بخاطر حمایتاتون ![]() .......................................................................... تاعو=لوهان با اینکه از من بزرگتره ولی خیلی اعصابمو خورد میکنه چون به هر چیزه بی ربط و بی مزه ای میخنده ................................................................................................................................................................... بک همیشه چوب تاعو رو قایم میکنه چون تاعو با چوب بکو کتک میزنه ![]() ...................................................................................................................................... لوهان همیشه وقتی داره میخنده هیچکی بهش نمیخنده وقتی لی میاد و دلیل خندشو ازش میپرسه اونم میزنه زیر خنده و باهم میخندن ![]() .................................................................................................................................................................................................................... کای و سهون فیلمای اکشن رو دوس دارن .................................................................. زوج هونهان هیچوقت باهم دعوا نمیکنن دقیقا برعکس چانبک که همیشه دعوا میکنن ............................................................................................................................ بک یبار یکی از ابرو های چانو تراشیده بود #شوخی_خرکی ............................................................................................................. این الان چه وضعشه؟ به کیونگسو میگیم پنگوعن/= به تاعو میگیم پاندا/= به لوهان میگیم آهو/= .................................................................. فرق یک اکسو ال با خانواده اش(خود من) آخرین سرچ تو نت پدر=فیلم اکشن 2020 بادوبله فارسی دانلود سریع و خشن 9 مادر=آموزش درست کدن رولت مرغ آموزش دوخت مانتو مجلسی خواهر=عکس های عاشقانه انواع مدل مو من/= اکسو نمیاد ایران؟ عکسای سهون هونهان دانلود آهنگ های اکسو آهنگایی که گوش میدیم= پدر=آهنگ ها ی سنتی همای مهستی و........ مادر=آهنگ ها ی سنتی همای مهستی و........ خواهر=آهگن خواننده های نسل جدید بهنام بانی.هامد همایون و.... من=اکسو اگه اینطوری بکوب سپاسو ![]() ............................................................................................................................................................ وضعیت یک اکسوال= آهنگ چی گوش میدی؟ اکسو به چی فک میکنی؟ اکسو دوس داری کیو ببینی؟ اکسو چی؟ اکسو کی؟ اکسو کجا؟ اکسو RE: تالار اکسو EXO - _sehun_ - 28-08-2020 بچگیشم کیوت بوده مرض داری فرزندم؟ ![]() آخیییی ![]() #شوخی_خرکی ![]() کیونگسو کایو گاز نمیگیره کای اونو گاز میگیره ![]() ![]() راستش من تهمینو نمیشناسم ![]() بعدش به حساب هم میرسن... ![]() الهیییی RE: تالار اکسو EXO - (ʂէεllმ(R - 28-08-2020 مرسی ابجی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() و اینکه اگه تونسنستی لحظه خداحافظی تائو رو هم بزار ![]() RE: تالار اکسو EXO - _sehun_ - 29-08-2020 (28-08-2020، 21:51)..(stella(R نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خواهش عزیزم لحضه آخرش نیست ولی آخرین کنسرت 12 نفره اکسو رو میزارم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. https://www.namasha.com/v/NZdanL4o آخرین اجرای 12 نفره اکسو ![]() ![]() |