دلنوشته من ( Aмιя Hσѕѕєιη ) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: دلنوشته من ( Aмιя Hσѕѕєιη ) (/showthread.php?tid=266726) |
RE: دلنوشته من ( _Terror_ ) - امیرحسین - 27-07-2017 (27-07-2017، 15:33)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برو تلگرام این اقا روشنت کنه: @ghafaralipour ببین حاجی اگ ک میخوای مث امام علی رفتار کنی و کارای اونو ب رُخ میکشی مطمئنم چیز هایی هست ک امام علی انجام میداد شما نمیتونید ..! +اگ جلو مشروب خور رو نگیرن جامعه ما یه جامعه مست میشه .. حالا خیلی جامعه ما جنبه دارن؟توام مشروب بخر برو تو خونت بشین بخور:/ توی ملع عام ممنوعه .. RE: دلنوشته من ( _Terror_ ) - Mr. Potato Head - 27-07-2017 بحث من امام علی و اینا نیست فقط میخوام بگم اسلام اون چیزی نیست که اینا به ما یاد میدن RE: دلنوشته من ( _Terror_ ) - امیرحسین - 27-07-2017 (27-07-2017، 16:38)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینارو کار ندارم .. معلومه قران نمیخونی وگرنه اینجوری حرف نمیزدی ... یا علی .. RE: دلنوشته من ( _Terror_ ) - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 04-08-2017 عآلی بود... همه نظراتم خوندم:| دوستانی که اسلام و شیعه ۱۲امام رو دین کامل نمیدونن پس دیگ یا خودشونو دارن گول میزنن یا ضریب هوشیشون نمیکشه ... ایران از اسلام دور شده درسته.. واین بیشتر تقصیر خود مردمه اگه هرکی بیاد اسلامو تو رفتارای خودش جا کنه مملکت خیلی بهتر از این میشه .. بی حجابی هم که بنظر من یه عقدس که مثلا بیان بدنشونو ب نمایش بذارن بهشون بیشتر توجه میشه ...(البته در ایران) و درباره داعش... شماهایی ک میگین اسلام اینو گفته و داعشم فلانو میکنه داعشو کی ایجاد کرده؟ کی بهش سلاح میده؟؟ آمریکا که هم اسلام و هم ایرانو از بین ببره. +ملت ما بی جنبن دیگ اجبار هم واسشون نباشه دیگ مملکت میپاشه... بازم ممنون بخاطر متنت(: RE: دلنوشته من ( _Terror_ ) - Mr. Potato Head - 04-08-2017 در این خاک زرخیز ایران زمین نبودند جز مردمی پاک دین
همه دینشان مردی و داد بود وز آن ، کشور آزاد و آباد بود چو مهر و وفا بود خود کیششان گنه بود آزار کس پیششان همه بنده ی ناب یزدان پاک همه دل پر از مهر این آب و خاک پدر در پدر آریایی نژاد ز پشت فریدون نیکو نهاد بزرگی به مردی و فرهنگ بود گدایی در این بوم و بر ننگ بود کجا رفت آن دانش و هوش ما که شد مهر میهن فراموش ما ؟ که انداخت آتش در این بوستان کز آن سوخت جان و دل دوستان ؟ چه کردیم کین گونه گشتیم خوار ؟ خرد را فکندیم این سان ز کار نبود این چنین کشور و دین ما کجا رفت آیین دیرین ما ؟ به یزدان که این کشور آباد بود همه جای مردان آزاد بود در این کشور آزادگی ارز داشت کشاورز ، خود خانه و مرز داشت گرانمایه بود آنکه بودی دبیر گرامی بد آنکس که بودی دلیر نه دشمن در این بوم و بر لانه داشت نه بیگانه جایی در این خانه داشت از آنروز دشمن بما چیره گشت که ما را روان و خرد تیره گشت از آنروز این خانه ویرانه شد که نان آورش مرد بیگانه شد چو ناکس به ده کد خدایی کند کشاورز باید گدایی کند ...! حکیم ابوالقاسم فردوسی RE: دلنوشته من ( _Terror_ ) - امیرحسین - 04-08-2017 میگیم بهترین دین زرتشته .. دین کوروش .. پندار نیک،گفتا نیک،کردار نیک .. آیا توی دین اسلامم چنین چیزی نیست؟ (: فقط با ۳ کلمه عاشق کوروش شدیم .. ولی دین اسلام مذهب شیعه چنین چیزایی رو ۱۰۰۰۹ برابر بیشتر داره چرا عاشقش نیستیم؟ @✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ @s.f RE: دلنوشته من ( _Terror_ ) - امیرحسین - 04-08-2017 (04-08-2017، 11:20)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یاد بگیر هرچیزی رو پخش نکنی ... [rtl]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شعری که ناشیانه به فردوسی منتسب شده [/rtl] دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [rtl]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
متن و پاسخ شایعه [/rtl] [rtl]متن شایعه[/rtl] [rtl] [/rtl] [rtl]" حتما حتما این شعر زیبای فردوسی بزرگ رو بخونید[/rtl] [rtl]دقت کنید که نهصد سال پیش این شعر سروده شده[/rtl] [rtl] [/rtl] [rtl]در این خاک زرخیز ایران زمین[/rtl] [rtl]نبودند جز مردمی پاک دین[/rtl] [rtl]همه دینشان مردی و داد بود[/rtl] [rtl]وز آن کشور آزاد و آباد بود[/rtl] [rtl]چو مهر و وفا بود خود کیششان[/rtl] [rtl]گنه بود آزار کس پیششان[/rtl] [rtl]همه بنده ناب یزدان پاک[/rtl] [rtl]همه دل پر از مهر این آب و خاک[/rtl] [rtl]پدر در پدر آریایی نژاد[/rtl] [rtl]ز پشت فریدون نیکو نهاد[/rtl] [rtl]بزرگی به مردی و فرهنگ بود[/rtl] [rtl]گدایی در این بوم و بر ننگ بود[/rtl] [rtl]کجا رفت آن دانش و هوش ما[/rtl] [rtl]که شد مهر میهن فراموش ما[/rtl] [rtl]که انداخت آتش در این بوستان[/rtl] [rtl]کز آن سوخت جان و دل دوستان[/rtl] [rtl]چه کردیم کین گونه گشتیم خار؟[/rtl] [rtl]خرد را فکندیم این سان زکار[/rtl] [rtl]نبود این چنین کشور و دین ما[/rtl] [rtl]کجا رفت آیین دیرین ما؟[/rtl] [rtl]به یزدان که این کشور آباد بود[/rtl] [rtl]همه جای مردان آزاد بود[/rtl] [rtl]در این کشور آزادگی ارز داشت[/rtl] [rtl]کشاورز خود خانه و مرز داشت[/rtl] [rtl]گرانمایه بود آنکه بودی دبیر[/rtl] [rtl]گرامی بد آنکس که بودی دلیر[/rtl] [rtl]نه دشمن دراین بوم و بر لانه داشت[/rtl] [rtl]نه بیگانه جایی در این خانه داشت[/rtl] [rtl]از آنروز دشمن بما چیره گشت[/rtl] [rtl]که ما را روان و خرد تیره گشت[/rtl] [rtl]از آنروز این خانه ویرانه شد[/rtl] [rtl]که نان آورش مرد بیگانه شد[/rtl] [rtl]چو ناکس به ده کدخدایی کند[/rtl] [rtl]کشاورز باید گدایی کند "[/rtl] [rtl] [/rtl] [rtl] [/rtl] [rtl]پاسخ شایعه[/rtl] [rtl] 1. با جستجوی کلید واژه های شعر در سایتها و نرم افزارهای شاهنامه این شعر یافت نشد ![/rtl] [rtl]2. علی رغم تلاش شاعر در تقلید از سبک فردوسی ، ایرادات شعر در ادبیات و وزن و ... و عدم تعلق به این شاعر بزرگ کاملا مشخص است .[/rtl] [rtl]3. اغراض ملی گرایانه و سیاسی شاعر در شعر کاملا نمود دارد و به نوبه خود دلیلی بر ابطال انتساب شعر به فردوسی می باشد .[/rtl] [rtl] [/rtl] [rtl]حق جو و حق طلب باشیم[/rtl] [rtl]لینک مطلب جهت انتشار: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://shayeaat.ir/post/131 [/rtl] RE: دلنوشته من ( _Terror_ ) - Mr. Potato Head - 04-08-2017 (04-08-2017، 13:18)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله حق با شماست من این عکس رو تو تلگرام دیدم فک کردم از فردوسیه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://dl.akskhor.ir/uploads1/1483565874367159.jpg این شعر از مصطفی سرخوشه بهر حال بسیار زیبا و پرمفهوم بود RE: دلنوشته من ( _Terror_ ) - PhilosophiasScientiae - 29-08-2017 غیرت آموزش غلط فرهنگ و .... همه و همه می تونن نقش به سزایی بزارن، حالا کدام بیش تر و کدام کم تر اهمیت چندانی ندارد.(از نظر نسبی می گم) متن خیلی خوب بود. فقط کاش چند بعدی بود! RE: دلنوشته من ( _Terror_ ) - Miss.saly - 28-04-2018 خیلی بحث مهمی هستش در کل ، اگه مسائل دینی رو در نظر نگیریم به نظر من این مشکلات و اتفاقات 3 منشا مهم و اساسی داره : 1.مدرسه 2. خانواده 3.رسانه ها الان تو بعضی کشورای اروپایی سن مدرسه رفتن رو دارن میرسونن به 3 سالگی (مثل فرانسه) که بچه ها مفاهیم مهمی مثل زندگی اجتماعی ، مشارکت تو کار های گروهی ، نظم و احترام به قوانین رو از سنین پایین یاد بگیرن . ولی متاسفانه اینجا مدرسه ها فقط دنبال اینن که ریاضی و فیزیک و شیمی و ... درس هایی که تو آینده عمدتا "به هیچ دردی" نمیخورن رو یاد بدن . واقعا چرا نباید مدرسه های ما روانشناس و پزشک داشته باشه ؟ خب اگه بچه ها بیماری های جسمی و بعضا جنسی داشته باشن نباید برطرف بشه؟ در مورد خانواده هم باید بگم که بیشتر خانواده ها از اینکه توضیحات مهمی درباره ی مسائل جنسی به بچه هاشون بدن میترسن و فرارین ! خب بچه ی بیچاره هم میترسه سوال کنه و برای پاسخ سوالاش میره دنبال راه های انحرافی. حالا آیا واقعا صحبت کردن راجب اینجور مسائل خلاف عفت و غیرته؟ رسانه های ما هم که به طور کلی صحبت درباره اینطور مسائل رو از برنامه هاش حذف کرده و حتی به گرگ ماده هم رحم نمیکنه! ماهواره و اینترنت هم که چیزی راجبش نگیم بهتره ...! |