انجمن های تخصصی  فلش خور
【¤ گــفت و گــوی آزاد 300 ¤】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: 【¤ گــفت و گــوی آزاد 300 ¤】 (/showthread.php?tid=264158)

RE: 【¤ گــفت و گــوی آزاد 300 ¤】 - ѕтяong - 30-01-2017

اینقد بدممم میااااد......
تا حالا شده مشقای ی بچه ی کلاس چهارمیرو بنویسید اومده الان پیشمه میگه بده گوشیتو من بحرفممم تو مشقامو بنویس بچه پررو.

RE: 【¤ گــفت و گــوی آزاد 300 ¤】 - رامین 1993 - 30-01-2017

(30-01-2017، 18:31)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا شده مشقای ی بچه ی کلاس چهارمیرو بنویسید اومده الان پیشمه میگه بده گوشیتو من بحرفممم تو مشقامو بنویس بچه پررو.
25r30 خخخ یه پس گردنی دور از چشم بابا و مامانش بزن... انقد دلت خنک میشه Big Grin

RE: 【¤ گــفت و گــوی آزاد 300 ¤】 - #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi - 30-01-2017

خخخخخخخخ خدابهت صبرایوب بده

RE: 【¤ گــفت و گــوی آزاد 300 ¤】 - MAMAD*ALONE - 30-01-2017

(30-01-2017، 18:31)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب نزن تو ذوق بچه Big Grin

پس گردنی بزنممم همه ی ایراان خبردار میشن ی بچه ی پررویی ک نگوووووو اوووف حالا چهارتا برگس هلاک شدممممممم ......
معلمام معلمای خووودم فقط خوندنی مشق نداااریم ک.
میگه اگه ننویسی به مامانت میگم رفتی تو نت..
نقطه ضعفیر اورده.

(30-01-2017، 18:36)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس گردنی بزنممم همه ی ایراان خبردار میشن ی بچه ی پررویی ک نگوووووو اوووف حالا چهارتا برگس هلاک شدممممممم ......
نقطه ضعفیر اورده.

عجب گودزیلاییه Big Grin
حالا چکارته؟

RE: 【¤ گــفت و گــوی آزاد 300 ¤】 - #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi - 30-01-2017

(30-01-2017، 18:36)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقطه ضعفیر اورده.
حالاجداازاین بحثا
به آیندش امیدوارشدم
عجب سیاستی داره ایولللللل

پسر داااییمه داداشش به دنیااا اومده اوردنش پیش من نزنه بچرو نااابود کنه بس ک شره...خخ قراره سه چار رووز ببمونه تا مامانم از اونجا بیاد....
بدبختم ابن چند روووز.

RE: 【¤ گــفت و گــوی آزاد 300 ¤】 - saba 3 - 30-01-2017

O_O

....

دی:

(30-01-2017، 18:39)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر داااییمه داداشش به دنیااا اومده اوردنش پیش من نزنه بچرو نااابود کنه بس ک شره...خخ قراره سه چار رووز ببمونه تا مامانم از اونجا بیاد....
بدبختم ابن چند روووز.

خدا به دادت برسه Big Grin