انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) (/showthread.php?tid=240160)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - ḲℑℳℐÅ - 08-08-2015

(08-08-2015، 14:00)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 13:56)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 13:52)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....
برام مهم نیس چندم
چون کسی جوابمو نمیده

سلام (:

بذار عکس بگیرم از صفحه
تو جز معدود افرادی هستی که جواب داد
یادم بنداز همه پستاتو سپاس بزنم

(08-08-2015، 13:59)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 13:54)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حرف نمی زنم
اینجا خیلیا ازمن خوششون نمیاد
این چ حرفیه ک میزنی....

بیخیال ثابت شده
.....
صنم راست میگه

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - Dead Silence - 08-08-2015

ای بابا صفحه ی 3 ._.

سهلام :|

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - FARID.SHOMPET - 08-08-2015

(08-08-2015، 14:00)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 13:56)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 13:52)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....
برام مهم نیس چندم
چون کسی جوابمو نمیده

سلام (:

بذار عکس بگیرم از صفحه
تو جز معدود افرادی هستی که جواب داد
یادم بنداز همه پستاتو سپاس بزنم

(08-08-2015، 13:59)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 13:54)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حرف نمی زنم
اینجا خیلیا ازمن خوششون نمیاد
این چ حرفیه ک میزنی....

بیخیال ثابت شده
.....
تو اصلا معلوم نیست فازت چیه! با این فاز که تو برداشتی و جار میزنی (آی من بدبختم ، آی هیشکی منو دوست نداره ...) معلومه هیشکی سمتت نمیاد.

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - sober - 08-08-2015

مرسی
من و این همه خوشبختی محاله:|

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - ɱɪɾʌʛє - 08-08-2015

(08-08-2015، 14:03)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی

:/

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 08-08-2015

فَریـد تو بیـا یهـ سایت آلمانی باز کُن هیتلر و..... رو اونجا مُعرفی کُن! ._. 
حُکومت نظامی راه بنداز! یهـ آریایی اَصل بساز هدف هیتلر از جَنگ همیــن بود! ▼یهـ آریایی اَصل▲ هَدف والا ^_^
نژاد آلمان ها هم آریاییــست..
فریــد رومــل شو <:

(08-08-2015، 14:05)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 14:03)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی

:/

شکلک خالی؟
من چی کار کنم با شا ها؟ نفرست خانوم! نفرست اقا! حتی اگه شکلکه با نقل قول باشه!

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - ḲℑℳℐÅ - 08-08-2015

مرسی
اگه زیادی خودتو ناراحت نشون بدی هیشکی طرفت نمیاد
اسم کوچیکتون؟

(08-08-2015، 14:06)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فَریـد تو بیـا یهـ سایت آلمانی باز کُن هیتلر و..... رو اونجا مُعرفی کُن! ._. 
حُکومت نظامی راه بنداز! یهـ آریایی اَصل بساز هدف هیتلر از جَنگ همیــن بود! ▼یهـ آریایی اَصل▲ هَدف والا ^_^
نژاد آلمان ها هم آریاییــست..
فریــد رومــل شو <:

قبلا این کارو کردن. بعضی هاشون دوستامن.
ولی من باهاشون موافق نیستم. من تو المانی های جنگ جهانی دوم فقط رومل رو دوست دارم. از هیتلرم خوشم نمیاد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.nazicenter.com/

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 256)) - sober - 08-08-2015

[/quote]
تو اصلا معلوم نیست فازت چیه! با این فاز که تو برداشتی و جار میزنی (آی من بدبختم ، آی هیشکی منو دوست نداره ...) معلومه هیشکی سمتت نمیاد.
[/quote]

نه تا این حد ولی جدیدا این طور شدم
خیلی حساس شدم اخیرا
بدبختی رو همه دارن
دیگه نمیگم