اسم هاتون رو فــآنتــِزیــــ کنید ^ـ^ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: اسم هاتون رو فــآنتــِزیــــ کنید ^ـ^ (/showthread.php?tid=232008) |
RE: اسم هاتون رو فــآنتــِزیــــ کنید ^ـ^ - عشق بارسا23 - 15-06-2015 سلام زهرا وفائزه باهم مدلشم ترسناک وباحال وخوشگل باشه... لفطا اگه میشه زود بفرست سلام . زهراوفائزه باهم. ترسناکوباحالوخوشگلم باشه!!! لفطا اگه میشه زود تر RE: اسم هاتون رو فــآنتــِزیــــ کنید ^ـ^ - glembert girl - 15-06-2015 Zahra مشکی دخترونه لطفا دمت گرم RE: اسم هاتون رو فــآنتــِزیــــ کنید ^ـ^ - ~~ƧЄƬƛƦЄ~~ - 15-06-2015 (15-06-2015، 14:33)عشق بارسا23 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (15-06-2015، 14:19)mehdi cr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اون طوری که گفتی اصلا نمی شد ولی حالا این هم بد نیست (15-06-2015، 14:41)glembert girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بفرما RE: اسم هاتون رو فــآنتــِزیــــ کنید ^ـ^ - نساء - 15-06-2015 اسممو هم فارسي( نساء ) ميخوام هم انگليسي ( Nesa ) ميخوام دخترونه متحرك بنفش ممنون ميشم اگه سفارشمو قبول كني عزيزم. RE: اسم هاتون رو فــآنتــِزیــــ کنید ^ـ^ - یاس گل - 15-06-2015 سلووووم واسه منم یه دخترونه درست کن قشنگ باشه هااااا با رنگ سرخ آبی لطف کن مستانه هم بنویس RE: اسم هاتون رو فــآنتــِزیــــ کنید ^ـ^ - عشق بارسا23 - 15-06-2015 این کجاش ترسناک بود.... اصلنم خوشم نیومد.... تازشم انگلیسی هم نبود.... RE: اسم هاتون رو فــآنتــِزیــــ کنید ^ـ^ - ~~ƧЄƬƛƦЄ~~ - 15-06-2015 (15-06-2015، 17:54)عشق بارسا23 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اولا سلام دوما من از اول کار گفتم بگید چه مدلی چون تو فقط گفتی ترسناک منماین طوری درست کردم برای اسم دونفره باحال تر بود سوما اصن نگفتی انگلیسی باشه بعداشم خوشت نیومد به ... فهمیدی؟ من اینجا منت کسی رو نمیکشم RE: اسم هاتون رو فــآنتــِزیــــ کنید ^ـ^ - عشق بارسا23 - 15-06-2015 وقتی آدم یه چی رو به اشتراک میزاره،باید جنبه اینم داشته باشه که انتقاد بشنوه... اگه خودتم توجه کنی میفهمی که اون چیزی که من خواستم خیلی بااون چیزی که تو فرستادی فرق داشت... RE: اسم هاتون رو فــآنتــِزیــــ کنید ^ـ^ - ~~ƧЄƬƛƦЄ~~ - 15-06-2015 (15-06-2015، 19:02)عشق بارسا23 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من آدم انتقاد پذیری هستم اینو قبلا با اون یکی اسمم که دختر بهاری بود نشون دادم تو گفته بودی ترسناک باحال خوشگل! آخه ما همچین چیزی داریم تو دیگه نگفتی چه مدلی باشه فقط گفتی ترسناک و باحال خوشگل خوب به نظر من این از همشون خوشگل تر میشد بعدام چرا عیب های خودت رو نمی گی؟ هان؟ تو اصلا نگفته بودی که انگلیسی می خوای RE: اسم هاتون رو فــآنتــِزیــــ کنید ^ـ^ - عسل شیطون - 15-06-2015 عسل قرمز ومشکی ترسناک |