انجمن های تخصصی  فلش خور
سوتی بالای هیژده یعنی این!!! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: سوتی بالای هیژده یعنی این!!! (/showthread.php?tid=219541)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: سوتی بالای هیژده یعنی این!!! - محمدرضا.. - 12-11-2015

ما سوتی نداریم چون تمام فوشه ههه

RE: سوتی بالای هیژده یعنی این!!! - MaDixOl - 13-11-2015

ی دفع سر کلاس ریاضی بودیم یکی از بچه هامون صداش گرفته بود خانوممون پرسید چرا اینطوری شده منم اشتباهی ب جا اینکه بگم جیغ زده گفتم ج.....ق زده -__-

RE: سوتی بالای هیژده یعنی این!!! - حسن CR7 - 19-11-2015

والا اينقدر من تو عمرم سوتي دادم كه نمي دونم كدومشو بگم! Big Grin

RE: سوتی بالای هیژده یعنی این!!! - TM.M78 - 19-11-2015

عجب
حالا هیشکی سوتی نمیده

RE: سوتی بالای هیژده یعنی این!!! - هدیه روحانی - 19-11-2015

یه بار اومدم بگم خانوم معلم گفتم بابایی Tongue Tongue

RE: سوتی بالای هیژده یعنی این!!! - مهسا کوچولو - 24-11-2015

یه بار اومدم به شعر خوندن داداشه 2 سالم بگم جووووونم گفتم کووووونم خوب بود تو اتاق کسی نبود Undecided Undecided

RE: سوتی بالای هیژده یعنی این!!! - snow queen - 24-11-2015

سرکلاس زبان فارسی دبیرمون خواست مفعول فعلو برا یکی توضیح بده گفت اومطالعه میکردینی ....
منم اومدم شیرین بازی دربیارم(به مانیومده)گفتم ینی او مطالعه رامیکرد...هیچی دیگه من بدمو سکوت معلم و منفجرشدن کلاس وتیکه هایی ازقبیل مگه مطالعه روهم میکنن و... Big Grin Big Grin Big Grin
دیگه زیاده ازین سوتیا دیگه..

RE: سوتی بالای هیژده یعنی این!!! - azin.mhd - 24-11-2015

ی بار ب ی علتی انگشت وسطم شکست مجبور شدم وسط زنگ برم دکتر فرداش دوستم واسم تعریف کرد معلم زنگ بعدمون از نماینده پرسیده من چرا نیومدم دختره هم انگشت وسطشو نشون معلم میده میگه این انگشتش شکسته
حالا خودتون حالشو درک کنین
خودمم دیروزش میخواستم از معلم اجازه بگیرم برم پایین معلم پرسید واس چی میخوام برم انگشت وسط دست سالممو نشونش دادم گفتم این انگشت اون یکی دستم درد میکنه ...

RE: سوتی بالای هیژده یعنی این!!! - bipasha basu - 24-11-2015

(24-11-2015، 20:05)azin.mhd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی بار ب ی علتی انگشت وسطم شکست مجبور شدم وسط زنگ برم دکتر فرداش دوستم واسم تعریف کرد معلم زنگ بعدمون از نماینده پرسیده من چرا نیومدم دختره هم انگشت وسطشو نشون معلم میده میگه این انگشتش شکسته
خودمم دیروزش میخواستم از معلم اجازه بگیرم برم پایین معلم پرسید واس چی میخوام برم انگشت وسط دست سالممو نشونش دادم گفتم این انگشت اون یکی دستم درد میکنه ...

خاک تو سرم........ Big Grin Big Grin Big Grin

RE: سوتی بالای هیژده یعنی این!!! - azin.mhd - 24-11-2015

(24-11-2015، 20:18)bipasha basu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2015، 20:05)azin.mhd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو سرم........ Big Grin  Big Grin  Big Grin

چرا خاک تو سر تو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Huh Huh Huh