یه تیکه از اولین آهنگی که به ذهنتون میرسه بنویس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: یه تیکه از اولین آهنگی که به ذهنتون میرسه بنویس (/showthread.php?tid=207596) |
RE: یه تیکه از اولین آهنگی که به ذهنتون میرسه بنویس - ℙ@я☤ᾔ@ℨ - 03-06-2015 نه من بدم نه تو نه جو زدم نه خل نه خالی ام نه پر رو مغز من ندو اینجا شهر وحشی هاست باخت ها مال مشتی هاست بکش تو حبس کن چرک تو تو هضم کن از این قبیله برو هار و دریده بدو حق خودتو پس بگیر دنیاتو تو دست بگیر RE: یه تیکه از اولین آهنگی که به ذهنتون میرسه بنویس - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 06-06-2015 میریم بالا ما با چیا تنیم مث آپاچیا سلامتی داداشتیام وحشی مث داعشیان =| RE: یه تیکه از اولین آهنگی که به ذهنتون میرسه بنویس - amirhosein.r - 12-06-2015 حرفات میلنگید هربار یه جاش کاش دروغات یه حد و اندازه داشت یه روز بمون یه روز تنهام بزار عادی شده بود باشی هربار یه فاز با رفتارت شدی نمک رو زخم وبه خاطر تو بود که من عقب موندم از همه چی الان پشیمونم که فکر به تو بوده کار هر روزم خودت اینجا پیش من اما دلت جایی دگ یه روزی خوب یه روزی سخت تر از پیشت حرف آخر نمونده بین ما همه چی تموم شد فقظ با یه انتخاب انگشت نما از محمد تی دی RE: یه تیکه از اولین آهنگی که به ذهنتون میرسه بنویس - دخی فوتبالی - 21-06-2015 پشت سرم حرف زیاده ولی دورو ورم فوق العاده اهنگ هارم از زد RE: یه تیکه از اولین آهنگی که به ذهنتون میرسه بنویس - S.MohaMMaD.M - 21-06-2015 بغم گرفته وقتشه ببارم/چه بی هوا هوای گریه دارم باز کاغذام با تو خط خطی شد/خدا این حس و حالو دوست ندارم باز دور پنجره قفس کشیدم/دوباره عطرتو نفس کشیدم لم تو دست من پر از سکوت/دوباره از ترانه دست کشیدم باز خاطرات تو همین حوالی/حالم همینه و یه چندسالیه جای تو خالیه جز تو تموم شهر میدونن حالمو/مثل کبوترم که سنگ آدما شکسته بالمو این قلب بی قرار رو از تو دارم/این حس انتظار رو از تو دارم RE: یه تیکه از اولین آهنگی که به ذهنتون میرسه بنویس - adminSurd Girl # - 21-06-2015 میگن گوشا همه دیگه شدن نسخ صدام / میخام تهرانو با موزیکای مسخره بگام RE: یه تیکه از اولین آهنگی که به ذهنتون میرسه بنویس - MaDixOl - 21-06-2015 تو عزیز منی همه چیز منی چه جوری میخوای باور کنم میخوای دل بکنی RE: یه تیکه از اولین آهنگی که به ذهنتون میرسه بنویس - Sa Har Naz - 21-06-2015 انقد آدم فس میبینن هی میپرسن از کی جنس میگیرم آخه فاز ردبول میدم همه کارامو فول دیدن به گرد پامم نمیرسن با اینکه پول میدن انقده تز دارم تو کل کل افتاده حتی شرکت بنز با من پرای همه رو کز دادم کف تیکه های خوبن و فقط میخوان بکوبمن ولی حتی گنده هاشون اندازه یه خوردمن جذاب و شیکه مثه قدیم هنوز فیسم اگه یه سری پا برهنه نگیرن رو حِسَّم انقده خاصم که نبینم رو اسمم بقیه ام خواستن ولی نتونستن انقده نایسم نمیشه که وایسم نه نمیشه با کسی یکی شه کلاسم خودم یه شاهم که پیش یه آسم به غیر جفت شیش نمیشه که تاسم RE: یه تیکه از اولین آهنگی که به ذهنتون میرسه بنویس - mahya . m - 21-06-2015 برسه پام به تهران میریم بام تهران ... از حسین تهی تابستون RE: یه تیکه از اولین آهنگی که به ذهنتون میرسه بنویس - ××zяiηcєѕz×× - 21-06-2015 فکر می کرده دوسش دارن از صمیم قلب فهمیده همش بوده به یه دلیل بد |