انجمن های تخصصی  فلش خور
رمان (حس مادری) به قلم خودم .....قشنگه ..غمگین،خنده دار،عشقولانه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39)
+---- انجمن: داستان و رمان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=67)
+---- موضوع: رمان (حس مادری) به قلم خودم .....قشنگه ..غمگین،خنده دار،عشقولانه (/showthread.php?tid=169387)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: رمان (حس مادری) به قلم خودم .....قشنگه ..غمگین،خنده دار،عشقولانه - maede khanoom - 01-10-2015

سلام دوستای گلم من میتونم روزی حداقل 4 الی 5 پست بذارم اما
منم دارم زحمت می کشم وقتی رمان رو براتون ارسال می کنم در عوض توقع دارم که سپاس بدید
اگه قرار باشه همه بیان رمان رو مجانی مجانی بخونن دیگه نمیذارم
میتونم چاپ کنم و هر کس دوست داشته باشه کتاب رو می خره
یه سپاس دادن چیزی ازتون کم نمی کنه
درباره رمان نظر میدید و از من پست جدید می خوایید در صورتی که
خودتون یه سپاس هم نمیدید
من برای چی باید خودمو خسته کنم
در هر صورت این حرف آخر من بود اگر رمان رو می خونید سپاس بدید که پست جدید دریافت کنید
در غیر این صورت دیگه هیچ فعالیتی نمی کنم براتون
حداقل تو این سایت و با این وضعیت کاربرا

RE: رمان (حس مادری) به قلم خودم .....قشنگه ..غمگین،خنده دار،عشقولانه - maede khanoom - 06-10-2015

سلام من واقعا برای یه سری ها متاسفم

رمان من برای سومین بار دزدیده شده

حتی براش جلد هم زدن و اسم خانم مثلا نویسنده رو هم زدن
اصلا دلم نمی خواست بگم و اسمشون رو هم بیارم اما خانم mystar

رمان من رو به اسم خودشون ثبت کردن

واقعا کار زشتیه من زحمت ها کشیدم برای این رمان

دیگه هیچ فعالیتی تو این سایت نخواهم کرد.

RE: رمان (حس مادری) به قلم خودم .....قشنگه ..غمگین،خنده دار،عشقولانه - شکوفه سیب - 09-11-2015

سلام میشه بقیه رمان رو واسمون بزارید.rdingrdingrding

RE: رمان (حس مادری) به قلم خودم .....قشنگه ..غمگین،خنده دار،عشقولانه - maede khanoom - 01-12-2015

(09-11-2015، 15:24)شکوفه سیب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام میشه بقیه رمان رو واسمون بزارید.rdingrdingrding

چشم ولی اینجا نه دیگه اینجا ادامه نمیدم توی یه سایت رمان میذارم اونجا بخونید

RE: رمان (حس مادری) به قلم خودم .....قشنگه ..غمگین،خنده دار،عشقولانه - شکوفه سیب - 04-12-2015

ممنونم که درخواستم رو قبول کردی ، اسمه سایت جدیدتم میشه واسم بفرستی.

RE: رمان (حس مادری) به قلم خودم .....قشنگه ..غمگین،خنده دار،عشقولانه - S.MohaMMaD.M - 04-12-2015

ای بابا خیلی نامردی کردی تو اوج چرا همچین کردی باو؟؟؟
ولی رمانت با حال بود

RE: رمان (حس مادری) به قلم خودم .....قشنگه ..غمگین،خنده دار،عشقولانه - sana.gh - 04-12-2015

ادامشو کی میزاری؟؟؟ crying

می شه اسم سایتو بگی؟

RE: رمان (حس مادری) به قلم خودم .....قشنگه ..غمگین،خنده دار،عشقولانه - maede khanoom - 13-01-2016

کیا هستن؟

من اومدما Rolleyes

کی دلش رمان می خواد؟ :cool:

ادامه رمان رو همینجا بذارم ؟نذارم؟

تعداد تشکر ها پایین باشه نمی ذارم Confused

پس به دوستاتون معرفی کنید تا بریم بالا Wink

من به عشق خواننده ها برگشتم خیلی لطف داشید

دیدم که فراموش نشدم

از همتون ممنونم Heart

RE: رمان (حس مادری) به قلم خودم .....قشنگه ..غمگین،خنده دار،عشقولانه - 83 pooneh - 20-01-2016

(13-01-2016، 20:43)maede khanoom نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا هستن؟

من اومدما Rolleyes

دیدم که فراموش نشدم

از همتون ممنونم Heart

بزار ادامشو لطفا خیلی رمانتو دوس دارم crying crying crying

RE: رمان (حس مادری) به قلم خودم .....قشنگه ..غمگین،خنده دار،عشقولانه - رها .. خسته از دنیا - 23-01-2016

(13-01-2016، 20:43)maede khanoom نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا هستن؟

من اومدما Rolleyes

دیدم که فراموش نشدم

از همتون ممنونم Heart
اقا جان مادرت بقیه رمان نو بزار طلف شدم قربونت بشممممممم crying Confused Confused

نویسنده عزیز Huh قربونت شن دشمنات Angel من قول میدم تنهایی به جای همه خواننده ه9ا ازت تشکر کنم Rolleyes تلو خدا بزارشششش crying خیلی خیلیلی خیلیل خیلیی خیلیییییییییییییییییییییییییی رمانت زیباستتتت ممنونم Heart Heart :p318: