آزمون شخصیت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: آزمون شخصیت (/showthread.php?tid=1531) |
RE: آزمون شخصیت - ☆єℓαнєн✮ - 02-08-2012 من 43 شدم RE: آزمون شخصیت - _VaMPiRe_ - 02-08-2012 شما 44 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. RE: آزمون شخصیت - زیبایه خفته - 02-08-2012 48 امتیاز دارم دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند اوا چرا ماله همه مثله همه RE: آزمون شخصیت - ♥باران عشق♥ - 07-08-2012 مرسی خییییییلی جالب بود! راستی من 47 شدم عین ps3000 RE: آزمون شخصیت - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 07-08-2012 48 شدم تازه کلی هم ازم تعریف کرد که دهنم آب افتاد.... RE: آزمون شخصیت - jangolo - 07-08-2012 من شدم 35 شما از آن دسته آدمهایی نیستن شما ید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود. RE: آزمون شخصیت - شبگرد عاشق - 07-08-2012 شما 46 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. RE: آزمون شخصیت - Kiana Ahvaz - 07-08-2012 شما 46 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. جالب بود مرسی RE: آزمون شخصیت - peyman29 - 07-08-2012 به خدا من 37 شدم RE: آزمون شخصیت - saghar77 - 08-08-2012 آزمون خیلی جالب بود فکرنمی کردم انقد درست باشه!!!! فقط یک موردش کاملا غلط بود: 40-شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود. |