![]() |
یه ذره بخندیم :) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: یه ذره بخندیم :) (/showthread.php?tid=133388) |
RE: یه ذره بخندیم :) - ☣kHuN aShAm GiRlS☠ - 19-08-2014 وای خیلی طولانی بود خسته شدم RE: یه ذره بخندیم :) - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 07-09-2014 ﺩﻗﺖ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﺍﻧﺠﻠﯿﻨﺎ ﻭ ﺑﺮﺩ ﭘﯿﺖ ﺍﺯ ﺗﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﻥ؟ ﺍﻭﻝ ﺑﭽﻪ ﺍﻭﺭﺩﻥ ﺑﻌﺪ ﺑﺎﻫﻢ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻻﻧﻢ ﮐﻪ ﻋﺮﻭﺳﯿﺸﻮﻥ ﺑﻮﺩ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﺑﻌﺪﺍ ﻧﺎﻣﺰﺩ ﻣﯽﮐﻨﻦ ﺍﺧﺮﺷﻢ ﺑﺎﻫﻢ ﺍﺷﻨﺎ ﻣﯽﺷﻦ :| **************************************************** روزی ایوب و لقمان خواستند دقایقی با اینترنت ایران مشغول باشند. . . . . . . . . . .بعد از ده دقیقه ایوب صبرش را از دست داد لقمان هم ادبش را :| **************************************************** برادر عزیز ، عکس بوق نذار تو کامپیوترت اگه از خدا نمیترسی الاقل از . . . . . . recovery my photos بترس ![]() لامصب عکسای 2007 رو هم برمیگردونه آبروتو میبره **************************************************** آقا نزدیک ماه مهر داریم میشیم و پس از اخض مدارک فراوان علمی آخر نفهمیدیم این بوی ماه مهر چیست:-) :-) :-) شما فهمیدید آیا......... **************************************************** غضنفر پتروس فداکار رو با دهقان فداکار قاطی می کنه می ره انگشت می کنه تو چشم راننده قطار. **************************************************** دوستم ﮔﻮﺷﯽ ﺟﺪﯾﺪ ﺧﺮﯾﺪﻩ ﺑﻬﻢ پیام ﺩﺍﺩﻩ ﺍﮔﻪ ﮔﻔﺘﯽ ﻣﻦ ﮐﯿﻢ؟ :| شما بگین ﻣﻦ ﺳﺮﻣﻮ ﮐﺠﺎ ﺑﮑﻮﺑﻢ؟؟؟ **************************************************** تو خارج هر كي سوار هواپيما ميشه ترس داره دزديده نشه تو ايران دزدا جرئت نميكنن اصن سوار هواپيما بشن ![]() **************************************************** "درکه دواش تره کاشن بیاره” جمله ای که دختران مازنی پس از جواب رد به خاستگار خوب از مادرشان می شنوند . درکه دواش تره کاشن بیاره : به درک اینقدر بمون تو خونه تا کپک بزنی ! **************************************************** غضنفر دل درد داشت رفت دکتر. دکتر یه ظرف کوچیک بهش داد و گفت: فردا تو این مدفوعت رو بریز بیار. غضنفر فرداش با یه سطل پر رفت پیش دکتر! دکتر گفت این چیه...؟ چرا اینقدر زیاد...؟ گفت: با خودم گفتم شاید تعارف میکنی **************************************************** یه لیوان از تو کابینت بردار . . . . . . . حالا بجای اینکه پارچ آب رو سر بکشی،با لیوان آب بخور چیه !؟حتما که نباید یه چیز فلسفی باشه !!!! **************************************************** يه سوال از دختر ها . . . . . . . . . . . . . . خانوم شما چقد زشتي = خفه شو کثافت خانوم شما چقد خوشگلي = خفه شو آشغال عوضي کثافت یکی بگه چرا ؟! **************************************************** جواب نامردی رو باید با نامردی داد...! وقتی دوستـم پــارتــی میگــیره و منو دعوت نمی کنه .. . .. . . . . . منم خوب کاری می کنم زنگ میزنم به پلیس:دی **************************************************** دیشب داشتیم با بچه ها والیبال بازی میکردیم یکی از بچه ها از داور پرسید چند چندیم؟داور گفت پنچر بعد با تحقیقات فراوان فهمیدیم منظورش پنج چهار بوده خلاقیت رو ببین تو جوونای ایران **************************************************** ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﮐﻪ ﭘﻨﻬﻮﻥ ﻧﯿﺴﺖ..... . . . . . . . . . ﻭﻟﯽ ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﺻﺪ ﻫﺰﺍﺭ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺷﮑﺮ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺷﻤﺎﭘﻨﻬﻮﻧﻪ !!!!... ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺍﻵﻥ ﮐﻞ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻣﯿﺪﻭﻧﺴﺘﻦ!!!! ![]() **************************************************** بچهه انگشت کرده تو دماغش بهش نگاه کردم گفتم: تو مهد کودک چی بت یاد دادن؟؟ برگشته میگه: به تو چه؟! تو دانشگاه بهت یاد ندادن تو کار دیگران دخالت نکنی؟ :| اینا دیگه کین؟؟؟؟؟؟؟؟ **************************************************** فامیل دور:خانم افشار میشه از من یه عکس بگیری؟من از بچگی آرزوم بود که خانم مهناز افشار از من عکس بگیره!!! **************************************************** تنهـــــــآ دلیلی که من چآلش سطل آب یخ رو انجام نَدادم اینه کـــــــــه خونَمون سطل نداریــــــم..^_^ مَدیــــــــونید اگه فِکر کُنید غیر از اینه..*_* **************************************************** نَـظـر بـیـشـتـَر ایــرانـیـ ـها دَر مـورد حَـرفـهـایـ مَـنـطـقـی دیـگـَران : زِر مـیـزنـه o__O **************************************************** خبر بسیاررررر جدید فصل جدید سریال ستایش با تهیه کنندگی سازمان آب و فاضلاب و کارگردانی پرستو شیرزاد ساختمان پزشکان!!! بدین منظور که کارگردان تا میتواند به سریال آب ببندد وهمه بازیگران همه جا بگویند (واقعاااا؟) **************************************************** یکی از افتخاراتم اینه که یچه هایی که در آینده خواهم داشت عــمــه ندارن ^ـــ^ بچه هام باید بهم افتخار کنن ... **************************************************** پروفایل بعضی از این دخترا تو وبلاگاشون: آرومم صبورم مهربون دوست داشتنی خانوم از دروغ بدم میاد وفادار خو لامصب یهو مینوشتی زن زندگیم دنبال شوهر میگردم! چرا حاشیه میری آخه؟:| **************************************************** فرق الاغ با کلاغ چیست ؟ . . کجا اومدی پایین ؟ من با کسی که فرق اینا رو با هم ندونه ، هیچ حرفی ندارم **************************************************** دختره زنگ زده به تعمیرکار کولر میگه: اقا کولرمون خراب شده میاین برا تعمیر؟ تعمیرکار:خانم کولرتون ابیه؟ دختر:فقط دورش ابیه وسطش سفیده!؟ خدایا خوذت اینو بزار تو اولویت **************************************************** ای کاش سرعت گذر تعطیلات سه ماهه ی تابستونی مثل سرعت اینترنت تو ایران بود. . . . . . وهمینطور سرعت گذر نه ماه مدرسه مث سرعت اینترنت تو خارج بود مدرسه ها اصلا به یه ماه نکشیده تموم می شد... والا با این گیگاشون... **************************************************** یارو تو خونه با بچش نشسته بوده میگه بذار هوش بچمو تست کنم، با دهنش میگه تق تق، بچه:بابا در زدن یارو: من بودم بیشعور بچه: بابا شما که کلید داری، یارو:حتما مادرته تو بشین من باز میکنم!!! ![]() **************************************************** میگن توبهشت.... هردانشجویی که بخواد ورزش کنه به جای کیسه بوکس یه استاد ازسقف اویزون میکنن که بهش مشت بزنه ! ماکه رفتیم توبه کنیم.. **************************************************** RE: یه ذره بخندیم :) - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 10-09-2014 دیروز تاریخچه گوگل رو تو خودش سرچ کردم بیچاره ذوق مرگ شد. گفت: بالاخره یکی منو بخاطر خودم خواست.......... +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ فوايد د و س پ س ر . . . . .. . . . . . . نه تو رو خدا امدي پايين ببيني چه فوايدي داره خداييش فوايديم داره جز ضرر چي داره هان نه واقعا چي داره همش ضرر ضرر اون تسبيح منو بديد +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ گوجه خرش چیست ؟ نوعی پیتزای محلی که خاصیت خاویار دارد و هفته ای ۲بار در سبد خانواده های مازندرانی قرار می گیرد و فرزندان با جمله ” پاره بییمه جان مار” از مادر خود تشکر می کنند . گوجه خرش : خورشت گوجه پاره بییمه جان مار : یعنی ترکیدم مامان جون +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ داشتیم فیلم میدیدیم که توش چند تا حیوون خونگی هم بود به بابام گفتم بابا یدونه حیوون خونگی بگیریم؟ گودزیلامون گفت تا وقتی خودت هستی که دیگه نیازی به حیوون خونگی نیست اینا گودزیلان... سربه سرشون نزارین که خرد و خاکشیر میشین +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ اقا من با کسی که گفته به جای دعوت به چالش اب یخ هوای کم ابی کشورمون رو داشته کاملا موافقم........ ولی با کسایی که میگن کیک و شله زرد و ......... بریزیم رو سرمون موافق نیستم........(بالاخره توی اوناهم از اب استفاده شده دیگه!!!!!!!) پس به جای این کارا بیاین به جای دعوت به چالش اب یخ مستقیم با کله بریم تو دیوار!!!!!!!!!! خودمم این کارو کردم.......الانم چون سرم شکسته میتونم چند هفته ی اولو نرم مدرسه بععععععله.......از اتاق فرمان اشاره میکنن چند ساختمان در نقاط مختلف تهران به خاطر فشار بیش از حد کله دانش اموزان به دیوار فرو ریخت.....0_0 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ یکی از تفریحات سالمم تو حموم اینه که برا خواننده های مورد علاقه ام موزیک ویدیو میسازم :-! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ مصاحبه با مدير عاملان شرکتهاي ايران خودرو و بنز: گزارشگر: شما چگونه متوجه ميشويد که ماشين توليدي شما در مقابل هوا غير قابل نفوذ است. بنز: ما يک گربه رو شب تا صبح داخل ماشين قرار ميدهيم اگر گربه صبح مرده بود هوا داخل ماشين نميشود اگر زنده بود روزنه اي وجود دارد که آن را رفع ميکنيم. ايران خودرو: ما يک گربه رو شب تا صبح داخل ماشين قرار ميدهيم اگر صبح گربه داخل ماشين بود روزنه ندارد اگه گربه داخل ماشين نبود يه روزنه کوچکي وجود دارد. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ میگن علت سقوط این هواپیماهه این بوده که بالش گیر کرده به کلیپس یه نفر........ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ رفتم مشاوره تحصیلی به یارو میگم: میخوام برم پزشکی خوبه؟ میگه: آره خیلی خوبه. چهارسال میخونی تا لیسانس یه دوسالم برا فوق و چهارسال دیگه هم الافی و اونور دو سه سالی میشه واست و.... جمعا 17 سال دیگه دکتر میشی . راستی بابات چیکارست؟؟ گفتم: صرافی داره؟؟ گفت: تو بیکاری میخوای درس بخونی؟؟ برو ور دست بابات روزی 1 میلیارد کاسبی!!! هیچی دیگه الان با گلگسی اس 5 با وای فای مغازه بابام براتون پست میذارم..... میگم صرافی هم بد شغلی نیستاااااا +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ همه ی جذابیت یه دختر به لوس بودنشه ، بقیه با یه دستمال مرطوب پاک میشه +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ به غضنفر میگن تو دعوا زورت به چند نفر میرسه؟ میگه: پاره اجر باشه تعداد مهم نیست +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ مورد بوده اسید پاشیدن تو صورت دختره... . هیچیش نشده :| . لامصب آرایش نیست که ایزوگامه :| والا:| +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ از بستن بند کفش خود خسته شده اید ؟ ما راه حل جدیدی برای شما داریم ! . . . . . . جای بند کفش را با هندزفری خود عوض کنید تا بند کفش های شما به خودی خود بسته شوند! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ امروز یه دختر عزیزی زنگیده میگه بلیت کنسرت میخوام چنده؟؟ گفتم 50 تومنی داریم 60 تومنی داریم 70 تومنی داریم گف حالا اینا چه فرقی میکنه؟؟ گفتم بستگی داره کجا بشینی |: برگش گف ما ستارخان میشینیم!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ اوقدری که گوشیم نگران اپدیت برنامه هاست... . . . بابام نگران تربیت من نبود!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ اونایی که میگن یکی از فانتزیام اینه که بتونم غذاهای خوشمزه ای که عکسش تو اینترنت هستو دانلود کنم بخورم بدونن اگه اینجور بود ما جز نیمرو چیزه دیگه ای نمیتونستیم انلود کنیم والللللللا با این سرعت اینترنتمون +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ﺁﻳﺎ ﻣﻴﺪﺍﻧﺴﺘﻴﺪ ﺷﻤﺎ میتونید ﺍﺯ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺯﻧﻬﺎ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺕ ﺍﻭﻧﺎرو ﺑﻔﻬﻤﯿﺪ ؟! به طور ﻣﺜﺎﻝ ﺍﮔﻪ یه ﺗﻔﻨﮓ ﺗﻮ ﺩﺳﺘﺶ ﺑﺎﺷﻪ یعنی ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﻪ ! اینم برای دوستانی که اطلاعات در مورد شناخت همسر درخواست داده بودن ! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ اﮔﻪ ﯾﻪ ﺟﺎ ﺩﻋﻮﺍﺑﺸﻪ: ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯿﻪ ﯾﮑﯽ ﺭﻭ ﻣﯿﮑﺸﻪ! ﺁﻟﻤﺎﻧﯿﻪ ﻓﻮﺵ ﻣﯿﺪﻩ ﻣﯿﺮﻩ! ﺳﻮﺋﯿﺴﯿﻪ ﺟﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﺘﺸﻮﻥ! ﻋﺮﺑﻪ ﻓﺮﺍﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ! . ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻪ ﻓﯿﻠﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ!!!! ﻭﺍﻻﺍﺍﺍﺍ دیگه +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ یعنی اهنگ جاستین بیبر رو با هدفون گوش بدی ولی تو تابستون سرما نخوری! میخوام اب سرد کوفت کنم گلوم پاره میشه میخوام اب جوش کوفت کنم مغزم هنگ میکنه هیچی دیگه الان تو بدنم حکومت نظامی سه روزه لب به غذا نزدم گلوم تهدید کرده اگه اب سرد بخوری صدات رو شبیه صدا الاغ میکنم ای بابا ای بابا ای باااابا +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ سلامتی دختری که گرسنگی کشید رفت شارژ خرید زنگ زد به عشقش . . . . . (برگرفته از کتاب تخیلیه دلفین ها روپایی میزنند) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ میگن هر چقدر هوش ریاضی انسان ها بالا باشه اون چین و چروک های مغز بیشتره !!! فکر کنم مغز منو اتو کشیدن !!! لطفن مسئولان رسیدگی کنن !! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ RE: یه ذره بخندیم :) - آرمین سلطان داداشها - 10-09-2014 بازم بزار ![]() ![]() RE: یه ذره بخندیم :) - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 10-09-2014 مرد باس واسه خانومش لواشک بگیره ^_^ بعد خانومشو ببنده به صندلی ! همه لواشک ها رو جلو چشماش بخوره :| ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ آدم همه چیزو راحت از دست میده جز وزن. ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ تبریک میگم! لاین هم مثل فیس بوک به داهات تبدیل شد!oo - دیگه همه همو می شناسن! ![]() ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ آقا اینایی که میگن لباسارو ریختم تو ماشین شست!!! دروغ میگنا، من چندبار لباسامو ریختم تو ماشین نشست! تازه تو صندوق عقب و داشبوردم امتحان کردم، هیچ فایده ای نداشت!! خواستم بگم گول این حرفارو نخورید. ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ یه آبگرمکن داریم وقتی میرم حموم هر ۵ دقیقه یکبار من رو به چالش آب یخ دعوت میکنه...!!! :| ![]() ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ توکل دنیا خودرو سازا وقتی میخوان یه نسل جدید از یه ماشین رو تولید کنن یا بدنه رو عوض میکنن یا موتورو بعد اون موقع خودرو سازای ایرانی نه بدنه رو تغییر میدن نه موتورو عوض میکنن فقط قیمتو عوض میکنن!!!!!!!!! خوب واسه همینه که سی چل نوع پراید داریم دیگه☺☺☺☺☺ ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ آهای اونایی که دکمه پاور کامپیوتر رو با دستتون روشن میکنید . . . . . . آیا میدانید با این کار رسما به شست پا بی احترامی میکنید خجالتم خوب چیزیه !!!! ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ یادش بخیر بچه که بودیم یکی از علایقمون این بود که بشینیم پشت وانتو دهنمونو وا کنم تا خشک شه بعد که دهنمونو میبستیم کلی حال میکردیم...بعله یه همچین تفریحاته سالمی داشتیم ما یادش میفتم دوس دارم انگشت کوچیکه ی پامو بکوبم به دیوار یعنی جلبک خشک شده آی کیوش از ما بیشتر بود :| ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ کل کل یه جنوبی با یه تهرانی و شیرازی و اصفهانی و مشهدی.. مشهدی: ما قطب مذهبی هستیم! شیرازی: ما فرهنگ و اعتبار ایرانیم! اصفهان: ما تمدن ایران زمینیم! تهران: ما پایتخت ایرانیم،ایران بدون ما یعنی هیچ!!! جنوبی: عبوووووووووووووووووووود... شیر نفت رو پنج دقیقه ببند ببینم اینا حرف حسابشون چیه؟؟؟؟؟؟؟ ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ الان سیستم طوری شده وقتی میریم دستشویی باید همش استرس داشته باشیم یهویی آب قطع نشه همین آرامش تو دستشویی مونده بود که اونم ازمون گرفتن ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ سه چیز در دنیا هیچوقت تموم نمیشه . 1- خیانت دوس دختر ارمین! 2- عکس انداختن تتلو با رکابی ....! 3- حریم سلطان.......! ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ <<براخودت میگما>>چیست؟ . . . . .شروع یک نصیحت وحشتناک بسیارخفن که کاملا لهت میکنه داغونا له له که متنبهت کنن ودراون لحظه ودقیقا طرف نصیحت کننده بهت میگه من که کاری ندارما اما واسه خودت میگم توهم تودلت میگی اره جون عمت ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ دختر همسایون 6 سالشه ، دستشو زده به کمرش با عشوه میگه: دلت بسوزه واسم خواستگار اومده. بهش میگم آخه بچه تو اصلا میدونی خواستگار چیه؟ میگه آره یه موجوده کثیفه که میاد میوه های گرونو میخوره ، میره و دیگه پیداش نمیشه ! تو عمرم اینقد قانع نشده بودم... ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ وقتی کارتون تو دستشویی بیشتر از حد معمول طول می کشه : ممد زیر لفظی می خوای ؟!!! داد اش سند بذارم درت بیارم ؟!! ممد:قاشق بیارم سوپش کنی یا چکش بیارم خوردش کنی؟؟؟!!! ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ والا ما حاضریم آمونیاک خالص تنفس کنیم ولی بوی ماه مهر به مشاممون نرسه ![]() ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ پسره به دوست دخترش میگه : هر کاری کردی انجام دادم ارایش کردی ارایش کردم موهاتو بلند کردی موهامو بلند کردم ناخن گذاشتی ناخن گذاشتم نامرد دیگه ساپورت خیلی تنگه ول کن:| ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ تا حالا به مرد ها و زن ها تو کارتون ها دقت کردین : آقا خره آقا گاوه آقا بزه و حالا خانوم ها : خورشید خانوم خانوم گُله خانوم ماهه تبعیض تا کجا؟ ![]() ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ بازگشت دوران زجرآور ندارس رو به خرخونا کم خونا اصلا نخنونا امیدواران امدادی های غیبی و تمامی زجرکشیده های راه دانش تسلیت میگم باشد که درغم هم شریک باشیم و در امتحانات معلمان را سرجاشان بنشانیم. با تچکر ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ همه چیزای خوب واسه شما دختراس میدونی؟ . . . . . مثلا نمونش . . همین ما......پسراااا...^_^ ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ من هر وقت گوشيم رو ميزارم زمين مورچه ميان گازش مى گيرن، خيال مى كنن گوشيم سيبه! نمى دونم الان تونستم به شما بفهمونم كه گوشيم اپل هستش يا نه! كمبود دار هم خودتى! ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ پسری که زن میخواد و روش نمیشه بگه شروع میکنه . . . . . . . . سفره پاک کردن دیدم که میگما! ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ ديگر امیدی به زندگی نداشت دیگر امیدی به ادامه تحصیل نداشت می خواست ترک تحصیل کند پنج تا تجدید داشت تا اینکه... امید به زندگی پیدا کرد . . . . و همه ی اینها رو مدیون کفش تن تاک است که توانسته با خیال راحت برود مدرسان شریف ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ نقشه جغرافیایی شیلى به شکلیه که اگه تو خواب غلت بزنی از مرز خارج میشی !!!!! ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ سلامتی دختری که وقتی فهمید وضع مالی دوس پسرش خوب نیس باهاش بهم زد که بیشتر از اینا تو خرج نیفته … حالا هی شما بگید دخترا بدن :| ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ یه زوج آبـــادانـــی میــرن مســـافرت لنــدن(نقظه) خانـــمه تو اتـــاق یـــه مـــوش می بــینه از همســـرش میـــپرسه انــگلیسی بــلدی بـــری به صاحــب هـــــتل بگـــی اینــجا موش هســت ؟؟ اونـــم میــگه ولک البتــه که انگلیســی بلدم . مـــیره به رئیـــس هتــل میگه: Do you know Tom & Jerry؟؟ Yes I do. Jerry is here! ![]() ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ ﯾﻪ دونه ﻣﻮﺯ ﺧﺮﯾﺪﻡ ، شد ۱۱۰۰ ﺗﻮﻣﻦ ! پوستشو کندم گذاشتم رو ترارو وزن کردم . ﻭﺯﻥ ﭘﻮﺳﺘﺶ در ۱۱۰۰ ضرب کردم بعد ﺗﻘﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﻭﺯﻥ ﮐﻞ ﻣﻮﺯ کردم ، ﻗﯿﻤﺖ ﭘﻮﺳﺘﺶ شد ۴۵۰ تومن ! ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ، ﭘﻮﺳﺘﺶ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺧﻮﺭﺩﻡ !!!!!!!!!!!!!! ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ قدیما یه درسی داشتیم تو کتاب فارسی با این موضوع : اگه چن روز آب نداشته باشیم چطور باید زندگی کنیم ؟؟؟ در آینده نزدیک : درس هشتم : اگه چن روز اینترنت قطع بشه چطور باید زندگی کنیم ؟!!! ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ RE: یه ذره بخندیم :) - Berserk - 10-09-2014 ترکیدم از خنده دمت جیز RE: یه ذره بخندیم :) - __mooni__ - 10-09-2014 سپــــــــــــــــــآس ![]() RE: یه ذره بخندیم :) - yashar17 - 10-09-2014 مرسی ![]() RE: یه ذره بخندیم :) - sϻσκε ϐσψ - 10-09-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() RE: یه ذره بخندیم :) - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 12-09-2014 عاغا تخمه ژاپني رو ژاپن بايد ميداد به چين توليد كنه لامصب جنس ژاپنيه ديگه ، مگه ميشكنه حالا!!! %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﺟﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ كه: ﻧﺪﺍﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ رو ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻡ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺷﺮﮐﺘﯽ ﻣﻨﺸﯽ ﺷﺪﻩ! ﮐﻮﺩﮎ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﺭﻭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺳﺮ ﭼﻬﺎﺭ ﺭﺍﻩ ﻓﺎﻝ می فرﻭﺷﻪ! ﺧﻮﺩم هم ﮐﻪ ﺑﺎ ﭘﺮﺍﯾﺪ ﻣﺴﺎﻓﺮ ﮐﺸﯽ می کنم! %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% ایرانسل امروز بهم یه اس خالی زده به نظر شما چی شده؟ یعنی براش شارژ بفرستم؟ شایدم باید بهش زنگ بزنم نمیدونم الان چیکار کنم یکی کمک کنه لطفا %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% دانشمندا ۴ مارمولک ماده و یک مارمولک نر رو به فضا فرستادند تا ببینند بی وزنی چه تأثیری بر جفتگیری،تخمگذاری و زاد و ولدشون داره که زنده به زمین بر نگشتند حالا کامنت های مردم -بهتر ایشالا که همه رو بفرستن فضا و نسلشون منقرض بشه -خسته نباشن ما میمون فرستادیم الان جفت گیری کرده پدرشم اینجا منتظرشه -چهارتا از مارمولکای اهوازو می فرستادن با نوه نتیجه هاشون بر می گشتن اونا صد جون دارن -ما میمون فرستادیم از فضا یه میمون دیگه بر گشت زمین انصافا تکنولوژی میخوا %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% فقط آسمون ایران می تونه کمی تا قسمتی ابری همراه با بارش پراکنده در برخی از نقاط باشه %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% دیــــــروز دِلِم گرفته بود دَر حد چی....بُلند شدم رَفتم سَمت اُتاقم گیتـــــــارَمو بیارم یکم بنوازم دِلم وآشه...بَعد یآدم اُفتاد گیتار نَدارم! رَفتم لَگن مِسی مامانمو آوردم شروع کَردم به خوندَن:نَنَم به مَن گُفت..چی گُفت؟ دَر گوش مَن گُفت چی گُفت.....^_^ خُدایا این شآدیا رو اَز ما نَگیر! میترسم اینم فیلتر بِشه %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% ... و انا الیه المدرسه و الدانشگاه... بازگشت همه بسوی مدرسه و دانشگاه است... بانهایت تاسف و تأثر پایان سه ماه عشق و حال و صفا و خواب لذت بخش صبح و آغاز نه ماه زجر و بدبختی و امتحان و... پیشاپیش بر شما دانش آموز و دانشجوی عزیز تسلیت!! %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% آفا اون روز رو بالش دالوپم خوابیده بودم که یهو تلفن زنگ زد رفتم دیدم دوستم میگه بریم پیک نیک منم رفتم تو ماهیتابه آگرین یه کم غذا درس کردم یهو دستم خورد آب لیوان ریخت رو زمین اومدم با کفشوی پلین جمعش کردم و کبابپز پلین برداشتم کفشای تنتاکم رو پوشیدم و زدم بیرون و خسته کوفته برگشتم یه کم که به تشک باراد تکیه دادم رفتم سرم رو گذاشتم رو دالوپ خوابیدم....یه روووز عاااالی رو سپری کردم %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% آقـــا مـــن هــر وقــت زنــگ مــیزنـــم118تــا شـــماره رو مـــیگه قــطـــع مــــیکنم الآن یـــه دو روزی هــســـت زنـــگ مـــیزنــم جـــواب نــمیــده فــقــط مــیـــگه: . . . . . . "خــــدا نـــگـــهـــدار" . . . . . گویــــا خـــیــلی از دستــــم دلـــخور شـــده (: %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% مامان بزرگم قندش رو سیصده.رفتم خونشون دیدم داره نوشابه میخوره.داد زدم: -نخوووووور.قند داری. پرو پرو نگام میکنه میگه: -نترس.قلوپ قلوپ میخورم. من O ° مامان بزرگم ^ ^ نوشابه :-( %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% جماعت خارجی میرن یه سطل آب و یخ میریزن رو الکل بعد آتیشش میزنن ببینن چه واکنشی رخ میده. . . . . . . . بعد تو ایران یه مشت آدم خل و چل ودیوونه رو سرشون سطل آب و یخ میریزن. هیچی دیگه همینطوری بی هیچ دلیلی هم مثل دیوونه ها هرهر کرکرررررر می خندن. آخه جان من برو چن دیقه فک کن این کاری که می کنی ییعنی چیییییییی؟ اصن یه وضیه ها.. %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% |