![]() |
تذکر پلیس به یک دختر و پسر و به مردم به خاطر روزهخواری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: تذکر پلیس به یک دختر و پسر و به مردم به خاطر روزهخواری (/showthread.php?tid=131181) |
RE: تذکر پلیس به یک دختر و پسر و به مردم به خاطر روزهخواری - _ƬӇЄ Ɗ▲ƦƘ_ - 05-07-2014 اخه ب شما چ کی میگیره کی نمیگیره.کرمه دیگه RE: تذکر پلیس به یک دختر و پسر و به مردم به خاطر روزهخواری - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 05-07-2014 (05-07-2014، 18:43)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ایووووووووول ابجی دمت گرررررررررم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ینی محو این حرفت شدم ![]() ![]() RE: تذکر پلیس به یک دختر و پسر و به مردم به خاطر روزهخواری - sergio.ramos4 - 05-07-2014 (05-07-2014، 19:35)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تورو خداحرف نزنین بابا حرف نزنین بهتون میگن لالین؟ یه پسر رفته با دوس دخترش تو پارک رانی میخوره بعد طرف داره قرص میخوره؟ یارو میره پمپ بنزین سیگار میشکه پیرمرده؟ چرا چرت پرت تحویل ادم میدی بابا چون 2تا نیروی انتظامی کارمندش بده همشون بد هستن؟ روزه خواهری کنیم تشویقمون کنن؟ برو مهد کودکت بازی کن بابا تورو چه به این حرفا RE: تذکر پلیس به یک دختر و پسر و به مردم به خاطر روزهخواری - روناك عاشق - 05-07-2014 (05-07-2014، 19:41)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تموم شد؟؟؟؟؟؟ حرفاتو زدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط منتظر نظر تو بوديماااااا حالا برو اب نبات چوبي تو ميك بزن RE: تذکر پلیس به یک دختر و پسر و به مردم به خاطر روزهخواری - eNorto - 05-07-2014 اولا اینا که هیچکدوم مریض نبودن و قند نداشتن دوما اینکه روزه گرفتن اجباری نیست پس اجازه ندارن به کسی بگن چیزی نخورید اونم تو هوای گرم یه چیزی مثل آب و رانی RE: تذکر پلیس به یک دختر و پسر و به مردم به خاطر روزهخواری - G◎lḓℯᾔ~Ŝtąr - 05-07-2014 ايول بابا RE: تذکر پلیس به یک دختر و پسر و به مردم به خاطر روزهخواری - sagharvahab - 05-07-2014 پس این جوری هست تمام مغازه ها بایدتعطیل بشه ومردم از کسب وکار بیفتن RE: تذکر پلیس به یک دختر و پسر و به مردم به خاطر روزهخواری - BlAcK dAy - 05-07-2014 (05-07-2014، 19:35)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب درسته که شاید نتونه روزه بگیره اما قرار نیس بیاد سر خیابون نشون بده به کلی آدم روزه دار که من روزه نمیگیرم... RE: تذکر پلیس به یک دختر و پسر و به مردم به خاطر روزهخواری - روناك عاشق - 05-07-2014 (05-07-2014، 19:50)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخه اين چ حرفيه؟؟؟؟ خوب يارو مثلا اون اب رو كجا بخوره؟؟؟؟ اينا دليل نميشه RE: تذکر پلیس به یک دختر و پسر و به مردم به خاطر روزهخواری - eNorto - 05-07-2014 (05-07-2014، 19:50)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این خوبه که جلوی تشنگی و گرسنگیشو بگیره تا مثلا بگه من روزه دارم؟ |