انجمن های تخصصی  فلش خور
اگه بدونی داری میمیری اخرین کاری که میکنی چیه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: اگه بدونی داری میمیری اخرین کاری که میکنی چیه؟ (/showthread.php?tid=1176)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: اگه بدونی داری میمیری اخرین کاری که میکنی چیه؟ - EMINEM2 - 04-01-2012

(04-01-2012، 12:34)destiny نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودمو میزنم به مردن ازراعیل فکر کنه مردم بره نفر بعدی

هه هه هه هه Big Grin
اونوقت فکرشو بکن تو که خودتو به مردن میزنی یه دفه نکیر و منکر که فکر میکنن تو مردی و ازراعیل هم خیلی وقته سراغ تو اومده و اونا هم بی خبر از راه میرسن و خفتتو میگیرن و به جای عزراعیل خود اونا تو رو میبرن اون دنیا
هاهاهاهاها
نمیدونی destiny الان که نظرتو خوندم دلم از خنده داره می ترکه
(((( شوخی کردم ناراحت نشی ها. باشه؟؟ ))))

RE: اگه بدونی داری میمیری اخرین کاری که میکنی چیه؟ - sepi kobe - 07-01-2012

خوشحال میشم چون موقع ازادی رسیده

RE: اگه بدونی داری میمیری اخرین کاری که میکنی چیه؟ - AmItiSe - 12-01-2012

زود تر خودمو می کشمAngel

RE: اگه بدونی داری میمیری اخرین کاری که میکنی چیه؟ - ghahreman9090 - 12-01-2012

به کسانی که دلمو شکستن میگم ........بخشیدمتون

RE: اگه بدونی داری میمیری اخرین کاری که میکنی چیه؟ - zahra joon - 12-01-2012

من میرم سوار فراری می شم با سرعت 200می رونم تا بفهمم سوار شدن تو این ماشین چه حسی داره Huh
و...نمازهایی که نخوندم رو می خونم (البته نم همه نمازهای رو خوندم)و...از دوستام می خوام حلالم کنن Smile

RE: اگه بدونی داری میمیری اخرین کاری که میکنی چیه؟ - helen - 12-01-2012

(12-01-2012، 16:36)setare82 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زود تر خودمو می کشمAngel

ستاره جون عزیز دلم تو هیچ وقت نمیمیری .چون من عاشقتم. من که گفتم علت کردم بیا منو ببخش

RE: اگه بدونی داری میمیری اخرین کاری که میکنی چیه؟ - p_boy22 - 13-01-2012

(19-12-2011، 17:56)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا یه بارم شده جدی میشم Sleepyبا مشتم میرم تو صورت مدیر مدرسم با اون کله کچلش . برم برا موهاش کود بخرم رشد کنه Big Grin
نصیرزاده؟

من میرفتم ازهمه دوستام وخانوادم وکسایی که به نوعی اذیتشون کردم حلالیت میطلبیدم ووصیتمومینوشتم
زیادتغییری توزندگیم نمیدادم مثل قبل زندگیمومیکردم که نگم روزای آخرعمرم افسرده وغمگین بودم
وترجیح میدم که برای کشورم وتوخاک کشورم کشته بشم

RE: اگه بدونی داری میمیری اخرین کاری که میکنی چیه؟ - niloofar joon - 13-01-2012

مسشینم به 1 جا خیره میشم و به تموم لحظاتی که با دوستام خوش بودم فکر می کنمTongue

RE: اگه بدونی داری میمیری اخرین کاری که میکنی چیه؟ - ~SoLTaN~ - 13-01-2012

میرم یه پوشک مای بیبی میپوشم ...

RE: اگه بدونی داری میمیری اخرین کاری که میکنی چیه؟ - علیرضا99 - 13-01-2012

من خودکشی می کنم...........