انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - armin van buuren - 16-10-2013

GOOD BYE همگی

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ☆★ super star★☆ - 16-10-2013

(16-10-2013، 19:56)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 19:54)dOnT fUnNy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 19:52)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعیا ؟ :/
کی هس؟-_-
کی هسی پَ ؟ :|
(16-10-2013، 19:55)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 19:53)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 19:52)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 19:48)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من علوم تا به حال از 17 کمتر نگرفته ام واقعا برات متاسفم
ممنون از هم دردیت-__-
تو این سن نمره ت این باشه بزرگ بشی باید 6 بار یه سالو تجدید شی تا قبول بشی اونم با نمره ی 11 :|
وااای شما هم که مث مامانم شدید:|
نمره ی بدی نی که :|
اره عالیه اصن شکی درش نی =)
بابا اخه ازمون بود 10 تا سوال از ریاضی و عربی 4تا از علوم و ادببات من همشونو سریع نوشتمبعد علوم ازبس اسون بو گذاشتم اخر یهو معلم از زیر دستم کشید گفت وقت تمومه خوب من چی کار کنم:|

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mason - 16-10-2013

مگه 12 سالت نیس باربارا ؟ -_-
کلاس چندی ؟

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - dOnT fUnNy - 16-10-2013

(16-10-2013، 20:01)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مری =)
مامی مطمئنی با این هوش بالات تیزگوشان قبول نشدی؟:|

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ☆★ super star★☆ - 16-10-2013

(16-10-2013، 20:05)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه 12 سالت نیس باربارا ؟ -_-
کلاس چندی ؟
هفتم
ا مدرسه ای بسار سخت گیر که هر چهار شنبه ازمون داریم:|

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mason - 16-10-2013

(16-10-2013، 20:05)dOnT fUnNy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 20:01)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مری =)
مامی مطمئنی با این هوش بالات تیزگوشان قبول نشدی؟:|

اتفاقا امتحان دادم و قبول شدم ولی نرفتم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 369

یارو این پروفایلتم گذاشته تو لیست دوستاش همه اونایی تو لیست دوستاشن دخترن :|

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - dOnT fUnNy - 16-10-2013

(16-10-2013، 20:10)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا امتحان دادم و قبول شدم ولی نرفتم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 369

دوروغ میگیO_O
باید با رییس اون ازمونا ی گفتگویی داشته باشم:|

بله بله:|

(16-10-2013، 20:12)dOnT fUnNy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 20:10)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوروغ میگیO_O
باید با رییس اون ازمونا ی گفتگویی داشته باشم:|

بله بله:|

جون تو <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 369
چرا گفتگو داشته باشی ؟؟ :/ =|

بارو گو :|

(16-10-2013، 20:14)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو تصحیح اوراقشون بیشتر باس توجه کنن-_-

بش فک نکن باوو:|

(16-10-2013، 20:16)dOnT fUnNy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 20:14)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو تصحیح اوراقشون بیشتر باس توجه کنن-_-

بش فک نکن باوو:|

بابا خودم خواسم نرم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 369

یارو گو :|