RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - ✘PETER✘ - 09-08-2014
(09-08-2014، 0:59)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 0:57)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 0:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 0:49)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 0:46)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من یه هفتس تورو ندیدم!
اسمت چی بود راستی؟
این حامد و فردین چه تعارفی تیکه پاره میکنن واس هم|:
چشت در اد همه عکسای اینستاگرامتو هم ک پاک کردی
کلن برنامشو هم پاکیدم،داشم عکسای رژ سیا رو دید،گف خاک تو سر بیجنبت|:پاک کن|:منم پاکیدم|:
رژ نبود ک لامصب زغال سیاه مالیده بودی ب لبات
خط چش بود مثلا|:من از این استفاده هام میکنم!
غیرتی شدی الان؟
غیرتی؟ چیز محالی رو گفتی دخترم ولی خدایی خیلی بد بودد
RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - F A R D I N - 09-08-2014
(09-08-2014، 0:56)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 0:53)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 0:45)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 0:43)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 0:39)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ب ب داداش خودمون شما تاج سری چرا باید شما رو فراموش کنیم خوبی ؟
خیلی وقته حرف نزدیم
فدات تو چطوری؟
آره خیلی وقته حرف نزدیم
شمام که حالی از ما نمی پرسی
قربونت داداش شما خوب باشی منم خوبم
شرمنده سرم شلوغه اینترنت هم ک سرعت نداره جون میده تا ی پیام ارسال کنه
خب چه خبرا داش حامد؟
حالا ما اومدیم با حامد ی تعارف تیکه پاره کنیم شمام هی بگین
سلامتی داداش
نویسنده نمیشی؟
نویسندگی به این سادگیا که نیست
و منم اصلا علاقه ای به نویسندگی و مدیریت و اینا ندارم
RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 09-08-2014
(09-08-2014، 0:57)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 0:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 0:49)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 0:46)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 0:43)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یجوری سلام میکنیم
انگار نه انگار دو دیقه پیش داشتیم تو وایبر فک میزدیم
من یه هفتس تورو ندیدم!
اسمت چی بود راستی؟
کلن برنامشو هم پاکیدم،داشم عکسای رژ سیا رو دید،گف خاک تو سر بیجنبت|:پاک کن|:منم پاکیدم|:
چطوری باجناق؟؟؟
(09-08-2014، 1:00)shadow girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من برم بخوابم ..
خیلی روز سختو شلوغی بود ..
امیدوارم برادر حامد واسه بدرود نام کاربریمو نگه ..
ارسالیت مشکل داره ویرایشش کن تا مدیرا گیر ندادن
بدرود
(09-08-2014، 1:00)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 0:56)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 0:53)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 0:45)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[quote=F A R D I N pid=2309818 dateline=1407534188]
فدات تو چطوری؟
آره خیلی وقته حرف نزدیم
شمام که حالی از ما نمی پرسی
قربونت داداش شما خوب باشی منم خوبم
شرمنده سرم شلوغه اینترنت هم ک سرعت نداره جون میده تا ی پیام ارسال کنه
خب چه خبرا داش حامد؟
حالا ما اومدیم با حامد ی تعارف تیکه پاره کنیم شمام هی بگین
سلامتی داداش
نویسنده نمیشی؟
نویسندگی به این سادگیا که نیست
و منم اصلا علاقه ای به نویسندگی و مدیریت و اینا ندارم
موفق باشی داداش
RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - shadow girl - 09-08-2014
با تبلت اومدم نمیشه
(09-08-2014، 1:01)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من یه هفتس تورو ندیدم!
اسمت چی بود راستی؟
چطوری باجناق؟؟؟
ب ب باجناق هم ک اومد
مرسی باجناق تو خوبی؟
RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - ~KiAηA~ - 09-08-2014
(09-08-2014، 1:00)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 0:59)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خط چش بود مثلا|:من از این استفاده هام میکنم!
غیرتی شدی الان؟
غیرتی؟ چیز محالی رو گفتی دخترم ولی خدایی خیلی بد بودد
بی غیرت-__-من ابجیتما-__-من عاشق رژ سیام!خیلی دوس دارم!
RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - ɱɪɾʌʛє - 09-08-2014
inja ke faghat pesare
RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - hanie directioner - 09-08-2014
(09-08-2014، 1:01)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من یه هفتس تورو ندیدم!
اسمت چی بود راستی؟
چطوری باجناق؟؟؟
خخخخخخخ اگه حامد باجناقه توئه پس منم خواهر زنتم
RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - ըoφsիīkα - 09-08-2014
مـــن رفتمــ -_-
حــالمـ ازتون به همـ میخــوره |:
خدافظـ
|