![]() |
یکی دو آیه از قرآن - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: یکی دو آیه از قرآن (/showthread.php?tid=216503) |
RE: یِک آیه از قُرآن کَریم - sober - 23-11-2015 وَمَا مِن دَآبَّةٍ فِی الأَرْضِ إِلاَّ عَلَى اللّهِ رِزْقُهَا وَیَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَمُسْتَوْدَعَهَا كُلٌّ فِی كِتَابٍ مُّبِینٍ ...و هیچ جنبنده ای در زمین نیست مگر [اینکه] روزی او بر خداست! او قرارگاه و محل نقل و انتقالش را می داند، همه اینها در کتابی آشکار است. سوره مبارکه هود-آیه 6 RE: یِک آیه از قُرآن کَریم - ✘Sᗩℳℱᗩℬ✘ - 23-11-2015 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُواْ لِي وَلْيُؤْمِنُواْ بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ﴿۱۸۶﴾ وهرگاه بندگان من از تو در باره من بپرسند [بگو] من نزديكم و دعاى دعاكننده را به هنگامى كه مرا بخواند اجابت مىكنم پس [آنان] بايد فرمان مرا گردن نهند و به من ايمان آورند باشد كه راه يابند (۱۸۶) RE: یِک آیه از قُرآن کَریم - Cute+Girl - 23-11-2015 ایه 33 /سوره احزاب خطاب به زنان مسلمان می فرماید : و در خانه هایتان بنشینید و آرام گیرید (و بی حاجت و ضرورت از منزل بیرون نروید) و مانند دوره جاهلیت پیشین با ارایش و خود ارایی بیرون نیایید.ونماز به پا دارید و زکات(مال به فقیران) بدهید و از امر خداو رسول اطاعت کنید.خدا چنین میخواهد که هر رجس و آلایشی را از شما وخانواده(نبوت) ببرد و شمارا از هر عیب پاک و منزه گرداند.(33) RE: یِک آیه از قُرآن کَریم - _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ - 26-11-2015 بقـــره وَإِذَا لَقُواْ الَّذِينَ آمَنُواْ قَالُواْ آمَنَّا وَإِذَا خَلاَ بَعْضُهُمْ إِلَىَ بَعْضٍ قَالُواْ أَتُحَدِّثُونَهُم بِمَا فَتَحَ اللّهُ عَلَيْكُمْ لِيُحَآجُّوكُم بِهِ عِندَ رَبِّكُمْ أَفَلاَ تَعْقِلُونَ ﴿۷۶﴾ و [همين يهوديان] چون با كسانى كه ايمان آوردهاند برخورد كنند مىگويند ما ايمان آوردهايم و وقتى با همديگر خلوت مىكنند مىگويند چرا از آنچه خداوند بر شما گشوده است براى آنان حكايت مىكنيد تا آنان به [استناد] آن پيش پروردگارتان بر ضد شما استدلال كنند آيا فكر نمىكنيد (۷۶) RE: یِک آیه از قُرآن کَریم - oprah vinfrey - 27-11-2015 *آنگاه که دوست داری کسی به یادت باشد به یاد من باش که من همواره به یاد تو هستم. بقره/۱۵۲ RE: یِک آیه از قُرآن کَریم - ✘Sᗩℳℱᗩℬ✘ - 29-11-2015 بسم الله الرحمن الرحیم
البقره
اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ﴿۲۵۵﴾
خداست كه معبودى جز او نيست زنده و برپادارنده است نه خوابى سبك او را فرو مىگيرد و نه خوابى گران آنچه در آسمانها و آنچه در زمين است از آن اوست كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مىداند و به چيزى از علم او جز به آنچه بخواهد احاطه نمىيابند كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست و اوست والاى بزرگ (۲۵۵) RE: یِک آیه از قُرآن کَریم - •ДmịrHoSsiŋ• - 01-01-2016 وَ لَنَبْلُوَنَّکُمْ حَتَّي نَعْلَمَ الْمُجاهِدينَ مِنْکُمْ وَ الصَّابِرينَ وَ نَبْلُوَا أَخْبارَکُمْ ما همه شما را قطعاً می آزمائیم تا معلوم شود مجاهدان واقعی و صابران از میان شما کیانند ، و اخبار شما را بیازماییم! محمد(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) 31 RE: یِک آیه از قُرآن کَریم - |мιѕѕ мєняαѕα| - 10-01-2016 فَبِأَيِّ آلاء رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ
پس كدام يك از نعمتهاى پروردگارتان را منكريد
{سوره الرحمن آيه16} RE: یِک آیه از قُرآن کَریم - _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ - 16-01-2016 بقـــــره أَوَلاَ يَعْلَمُونَ أَنَّ اللّهَ يَعْلَمُ مَا يُسِرُّونَ وَمَا يُعْلِنُونَ ﴿۷۷﴾ آيا نمىدانند كه خداوند آنچه را پوشيده مىدارند و آنچه را آشكار مىكنند مىداند (۷۷) RE: یِک آیه از قُرآن کَریم - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 16-01-2016 ![]() |