انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 (/showthread.php?tid=100274)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - pink lady - 08-04-2014

(08-04-2014، 14:37)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:34)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:31)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:30)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:26)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا خدااااااا!
این چقد شرهههههه!!!
یه چیــز دیگه یادم اومد اول راهنمایی بودم با دبیر زبانم قمار بازی کردم |: شرط بندی Big Grin
اخر بازی رو خرد پولو نداد |:گف بورو بچه بورو تا به مدیرت نگفتم |:

عجب اشغالی...اگه من بودم تا اون خورده شو از حلقش میکشیدم بیرون......
انقد دوس دارم از این داداشا داشته باشم .... ولی حیف...خدا داداش نداد بم):
هومم اگع داداش من اینطوری بود خوب زنده نگهش نمیداشتم خداروشکر تا الان این شکلی نی -_- شاید هم باوشع نمیدونم-_-

ولی من خوشم میاد!
البته اگه بزرگتر از خودم باشه....

نع داداش من کوچیک تر از خودم 16 سالش |:

هومم همع داداش بزرگ تر از خودشون دوس دارن ولی من نع خیلی بد داداش بزرگ تراز خودت اگع داداش بزرگ تر ز خودت داشتی درک میکردی هومم-_-
ولی من عاشق دوتا داداشام هستم مخصوصا این کوچیکع -_-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - Wєιяɗ - 08-04-2014

(08-04-2014، 14:36)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی-__-
جانم|:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - Mr.Robot - 08-04-2014

(08-04-2014، 14:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:37)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:26)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امــیــر آهــنـــگ { پـــِــر**د }شـآهــیــن رو گــوش دآدی؟ {:

اره بــابآ ((((:
تو هم که حتی توی این شرایتم (((((:ی
عــآقــآ خیلی باحال بود (:
اهنگای شاهین مثله همین پر**د و چیز و بکنیم و... |:
اسم چندتا اهنگ شبیه اینا که چیز باشن بگو برم دان کنم ^_^

motreban mihan foroosh
اگه گوش ندادی حتما دان کن Big Grin پشیمون نمیشی Big Grin عرفان میدونه Big Grin

با صدای بلندم گوش بدهSmile
فوقش یه کتک از مادرت میخوری Big GrinBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - † αƖιєη † - 08-04-2014

(08-04-2014، 14:37)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:26)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بــابآ ((((:
اسم چندتا اهنگ شبیه اینا که چیز باشن بگو برم دان کنم ^_^

motreban mihan foroosh
اگه گوش ندادی حتما دان کن Big Grin پشیمون نمیشی Big Grin عرفان میدونه Big Grin
اوه اوه اوه |:
چــه نــآجــوره |:
همین که میگه : نمیدونی نخد لبات اسمش **** ؟! |:

(08-04-2014، 14:38)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:34)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:31)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:30)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:26)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا خدااااااا!
این چقد شرهههههه!!!
یه چیــز دیگه یادم اومد اول راهنمایی بودم با دبیر زبانم قمار بازی کردم |: شرط بندی Big Grin
اخر بازی رو خرد پولو نداد |:گف بورو بچه بورو تا به مدیرت نگفتم |:

عجب اشغالی...اگه من بودم تا اون خورده شو از حلقش میکشیدم بیرون......
انقد دوس دارم از این داداشا داشته باشم .... ولی حیف...خدا داداش نداد بم):
هومم اگع داداش من اینطوری بود خوب زنده نگهش نمیداشتم خداروشکر تا الان این شکلی نی -_- شاید هم باوشع نمیدونم-_-
وییــــــــــــــــــی فک میکنی از این کارا نکرده |: منم پیش پدر مادر و خواهرم بچه مثبتم |:

هومم میدونم از این کارا کردع اگع از این کارا نمیکرد داداش من نبود هوممم تازع از دوستاش متنفرم همش از دست این پسرا این دوره زمونه بهش یاد میدن او بهم میگف تو مدرسع چه کارا میکردن کع دهنم وا میموند-_-

دقیقا پیش مامانم و پدرم بچه مثبت پیش من نچ-_-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - M ATIN - 08-04-2014

بسته دیگه بابا من دارم زن می گیرم ها

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - † αƖιєη † - 08-04-2014

(08-04-2014، 14:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دختر خودم ^_^

مامان خودم ^_^
فدایی داری ^_^

(08-04-2014، 14:41)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:36)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی-__-
جانم|:

سلامتیت-_-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - First Star - 08-04-2014

(08-04-2014، 14:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی به عرفان سلام نکرد |:

سلام عرفان -__-

به منم هیشکی سلـآم نداد
توجه نکردی!
بــآی

مرضو مگع تو اینجا نبودی -__-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - Wєιяɗ - 08-04-2014

(08-04-2014، 14:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:35)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بــابآ ((((:
اسم چندتا اهنگ شبیه اینا که چیز باشن بگو برم دان منم ^_^

(08-04-2014، 14:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا -_-
می خوای من دوست صمیمیت باشم ؟! -_-
اصــلــا می خوای دخترم باشی ؟! {:

مامان دارم ^__^
تو بشو مادرخوندم اون نیس تو باشی اگع میخوای [:
دختر خوندم ^_^
ازین اهنگا دوس داری|:
اجیلی زد بازی رو دان کن|:
یه کوچولو |:
آخه وقتی بخوای بلند تو خیابون بخونی خیلی فــآز داره (:
آجــیــلــی ؟! |:
ارع|: