انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - sjmmc - 03-02-2014

اون جسممه..روحمو گفتم.. (:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Magical Girl - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:44)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای بزن رو آیفون بزار تو جیبت من جواب بدم!! :|
صدامون شبیهه!! :|
اخلاق خوب؟؟ هه!! :|

خــفه :||||||||||
صدای تو با صدای من؟؟!! :|||||
چشت دراد نفله شی! :| >___<
صدای من ب این لطافت .. ^__^
اونوخ صدای تو .. :|
بیا .. باز سگ اخلاق شد -____-

روحت دشوریه ((:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:45)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا درودی دیگر بدرود-__-
بدرود
(03-02-2014، 19:45)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:35)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:32)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان^_-

خوبی داداش؟

ممنون آبجی-__-
تو خوبی؟-__-

(03-02-2014، 19:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـدوم آبجیت!؟ |:

تـــــــــــو دیـــــگه :|
بد نیستیم-_-

تورو دیدم داداش حالمع خوب شدعTongue
تحویل نمیگیری ستی
(03-02-2014، 19:45)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــــــآم(:!!
علیک
(03-02-2014، 19:46)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:43)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:36)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:33)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستت درد نکنه !
تو چرا از اون بنده خدآ سوال کردی ! ؟
ولش کن بابا !
خدآفظ !

آیسان
ممنونمAngel
آررع غزل
من خودم حاضر آماده اینجام
یه وخ مث من نشی:cool:
حق میدم پسر باحالیه
شوخی های باحالی میکنی
هاع مبالغه نمیکنم مهربون هم هَ
ولی...
میــــدونم وَلـــــیع دآدآش مــَن اینـــــطوری نـــیست >_<

فقط عــاشق کــِرم ریخــتَن >_<
گفتم که...
انتخاب با خودته
اصن من کی باشم تو کار شما دخالت کنم
گفتم مث من نشی
(03-02-2014، 19:37)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:33)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بری دیگه کسی و به اسم آیسان نمیشناسمگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 346

|: یا بسم الله !! :|

چشـم . .-__- ولی درسم !؟ /:  . .

با خودته دیگه -__-
دو راهی بزرگ!
بدبخت چع کنع خو!
(03-02-2014، 19:39)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیمی .. تا صفحه 55 پرسش .. اخه نمیگی 7 صفه زیاده نامرد؟! :||||||
Confused...|:
(03-02-2014، 19:40)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعــــــــــیییی -_________-
احــمد رَف؟
نچ

سخته .. چپ نیگام نکن -_-
ok
راس نیگات میکنمDodgy

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ~KiAηA~ - 03-02-2014

بکس،اواتار جدیدم،قشنگه؟؟؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mina! - 03-02-2014

سَــ...(: !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - pink lady - 03-02-2014

گفتگو خرابع:ا

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ( lιεβ ) - 03-02-2014

هوفففففففففففففففف:|

خدا خیرت بـده احــمد دآری سپــآس مــیدی ..!!
خخخخخBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Magical Girl - 03-02-2014

الان کامــــــلا معموله داری راس نگام میکنی..ممنون دوست عزیز! ^_^

منم بالا نگات میکنم! Angel

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 03-02-2014

خـب مـث اینکه اینجا با من کـسـی کـاری نـدارع مـنـم بـا کـسی کـاری ندارم|:

پـس خدافـث(:

(03-02-2014، 19:45)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــــــآم(:!!
سلام(:
خدافس|:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:46)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون جسممه..روحمو گفتم.. (:
روح0.0