انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارای غزل من رو یاده یه بنده خدایی میندازه که از کارش الان خیلی پشیمونه !! |:

بین غزلم . .از من به تو هم نصیحت !!

اینقـدر خودتو جلو این احمد لوس نکن شاخی نی !! -__-

من به اون بنده خدا نصیحت کردم ولی گفت نع احمد مثل داداشمه |: ولی چند روز دیگه دیدم نع داداش تبدیل شد به شوهر |:

مراقب خودت باش -__-

پس فردا نگی که کسی بهم هیچی نگفتاااا !! آ آ !! |:

حالا شب خوش

دستت درد نکنه !
تو چرا از اون بنده خدآ سوال کردی ! ؟
ولش کن بابا !
خدآفظ !

خارش میشه وظیفم بود !! (:

من از کی سوال کردم!؟ /:

من نگرفته بودم که ولش کنم !!

بدرود

(03-02-2014، 19:28)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسی منظورت با کی بود:|¿

خودش گرفت !! (:

(03-02-2014، 19:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به اون بنده خدا نصیحت کردم ولی گفت نع احمد مثل داداشمه |: ولی چند روز دیگه دیدم نع داداش تبدیل شد به شوهر |:

مراقب خودت باش -__-

حالا شب خوش

آیــســان؟؟؟O__o

بیا تو پ.خ بعد برو|:

|: هان؟! باشه !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - M.K.N - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:26)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگیگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 342

سلآم داداش ! Undecided

درود گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 342
میخواستی آبجی منو ناراحت کنی؟گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 342

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ( lιεβ ) - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:26)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــَن نیدونم تورو آیســانو میبینم احــســاس میکــُنــَم دارم با یه هنر پیشـه یا یه بازیگر حرف میزنم چراع ؟؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - sjmmc - 03-02-2014

Bastard
:|

نسخه دوباره خراب شُـد؟! |:

مـآکـان سلـآم ^_^

مـاکـآن خدافس |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:25)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:21)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:13)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 342

مـهـرآوع با مـنـی؟؟؟(:
آرع^_^

جـونـم؟؟(:
منو بزار تو دوستاتگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 342

باوشه تو هم بزار منو

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - pink lady - 03-02-2014

ماکان^_-

خوبی داداش؟

(03-02-2014، 19:30)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم داداش ! Undecided

درود گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 342
میخواستی آبجی منو ناراحت کنی؟گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 342

کـدوم آبجیت!؟ |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ( lιεβ ) - 03-02-2014

مراقب خودت باش -__-

حالا شب خوش
نَع آیســـــــآنی>_<
اینـطوری نمیشـــــع نَتــَرس >_<

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - sjmmc - 03-02-2014

عوض نمیکنم!! :|