انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 (/showthread.php?tid=82603)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - !~IмДи~! - 23-01-2014

(23-01-2014، 15:59)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:56)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:49)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام هدي جونم
فاطمه توقاطي كردي بچه هابرين برااين يه مغزبخرين من پولشوميدم
آه خداي من چه زودعشق ازسرت پريدفرزندم

مـآ نمیدانم چـیـری که تو میگویی چـیست و نیازی به آن نداریم

پـسر نیز نمیخواهیم!

زیرا فـرآموش کرده ایم عاشقی چیست/:

فاطی کوفت >__< اینگونه حرف نزن ای بیشعور . .میدانی چند ماه است که داریم سعی میکنیم اینگونه نحرفیم!؟ ای عبضی . .دوباره برگشتیم به همان ایسان قدیمی که مانند فرید حرف میزدم |:

اسـلآم علیـک فـُـور سیـستِـری

هِلـو بـرادر ! (:

خـوبی؟!

بـعله خـوآهر ... #_#

خـــوبـم مر30 ...

تو خـوبـی ؟؟؟

باز کـه با ترش و شیرین اومــدی کـه ///

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 23-01-2014

(23-01-2014، 15:59)سوپرمغز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:49)سوپرمغز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

BlushBlushBlushBlushاواتارم خیللللللللللللیییییییییییییییییی نانازهHeart

چـهـره ای زیـبـا دارد با زلفی پریشــآن

گــویـی فرشته اس

حـسـی جدید در وجود من ریشه افکنده چیزی در وجودمان تند تند میزند

گـویی این عشق است!آری عشق است من این پسر را میخواهم|:

برو ببینم مال خودم است.او را به کس دیگری نخواهم داد

مــانند مـآ سـخـن نگویید

مـآ این پسر را میخواهیم نگـآه های آتشینی دارد|:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 23-01-2014

(23-01-2014، 15:58)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:57)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامی؟^_^
عشخولم^_^
ببین مامانت از درد فراموشیت مرض سیگار گرفتهT_T!!!
مامییییییی=(
دخی^_^:-)

سلام ستی^_^

سلام تارا
من قبلا بت سلام کرده بودم آرعO_o

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ترش وملس - 23-01-2014

(23-01-2014، 15:59)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:57)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!

تـارا تـارا !! ):

خوبی!؟ *:
آیــسان آیــسان ):

نــع -__-
تــو خــوبی؟ *:

تـارا تـآرا ):

نـع _-_

چیکـآرا میکنـی!؟ *:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ♣♦♠l♥k♠♦♣ - 23-01-2014

بيافاطمه براي توعه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=39909

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - سوپرمغز - 23-01-2014

(23-01-2014، 16:00)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:49)سوپرمغز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

BlushBlushBlushBlushاواتارم خیللللللللللللیییییییییییییییییی نانازهHeart

چـهـره ای زیـبـا دارد با زلفی پریشــآن

گــویـی فرشته اس

حـسـی جدید در وجود من ریشه افکنده چیزی در وجودمان تند تند میزند

گـویی این عشق است!آری عشق است من این پسر را میخواهم|:

به به چشمم چهل چراغ
به خدا من دختری بیش نیستم مرا رهایم کنید.اه.باهری من هم کاری نداشته باشید زیرا سزایش مرگ است:vil:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ☆★ super star★☆ - 23-01-2014

(23-01-2014، 16:00)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4 و 28 دیقه!
سلام^__^
سلام عیضم^_-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 23-01-2014

(23-01-2014، 16:00)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آآآآآآآآه... خدای من!
گویا او عاشق هری شده است! >__<

نـآمش همچو رویش زیباس^___^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ترش وملس - 23-01-2014

(23-01-2014، 15:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:56)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:49)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام هدي جونم
فاطمه توقاطي كردي بچه هابرين برااين يه مغزبخرين من پولشوميدم
آه خداي من چه زودعشق ازسرت پريدفرزندم

مـآ نمیدانم چـیـری که تو میگویی چـیست و نیازی به آن نداریم

پـسر نیز نمیخواهیم!

زیرا فـرآموش کرده ایم عاشقی چیست/:

فاطی کوفت >__< اینگونه حرف نزن ای بیشعور . .میدانی چند ماه است که داریم سعی میکنیم اینگونه نحرفیم!؟ ای عبضی . .دوباره برگشتیم به همان ایسان قدیمی که مانند فرید حرف میزدم |:

اینگونه حرف میزنم تا جانتــآن در آید.

فــرید اسطوره ای بزرگ بود یادش گرامی|:

او را بـخـآطر دارم|:

فلان شـده Dodgy دختره من میخوام هم مانند قبل شیطان بشوم Angel

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Wanton - 23-01-2014

سلام تارا ..

چرا هرکی مدیر میشه تِزِ اظهار قدرت میده ؟ :|