انجمن های تخصصی  فلش خور
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ (/showthread.php?tid=50238)

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - M.K.N - 26-08-2013

(26-08-2013، 2:39)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2013، 2:37)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تو با من مشکل داری؟
نه مخم تاب نداره ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338
مشکلم اینه که چرا اون همستر بدبخت رو گذاشتی توی اون ماکروویو!Undecided
اگه تاب نداشت که این کارو نمی کردی!Exclamation

تو ماکروویو نه فیریزر ،،کاری بود ک اجام دادم الانم میبینی ک پشمونم،،عاغا اصن مخم تاب داره تو درسش کن..........
فرید بخاطر من
ول کن دیگه داداشUndecided

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - FARID.SHOMPET - 26-08-2013

نقل قول: تو ماکروویو نه فیریزر ،،کاری بود ک اجام دادم الانم میبینی ک پشمونم،،عاغا اصن مخم تاب داره تو درسش کن..........
هر دوشون با زجر میکشن!
دیگه نمی دونم چی بگم بهت دختر.Undecided

نقل قول: فیلترشکن بی ادبیه؟ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338
آره. بگو شیلتر بکنDodgy

نقل قول: فرید فک کنم تو با صلوات فیسبوکو باز میکنی ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338
نه فاطحه هم نیاز دارهSleepy

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Wanton - 26-08-2013

(26-08-2013، 2:42)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره. بگو شیلتر بکنDodgy
شیلتر بُکُن کی میخواد؟ =))

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - HeDyE~×~ - 26-08-2013

(26-08-2013، 2:42)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تو ماکروویو نه فیریزر ،،کاری بود ک اجام دادم الانم میبینی ک پشمونم،،عاغا اصن مخم تاب داره تو درسش کن..........
هر دوشون با زجر میکشن!
دیگه نمی دونم چی بگم بهت دختر.Undecided

نقل قول: فیلترشکن بی ادبیه؟ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338
آره. بگو شیلتر بکنDodgy

نقل قول: فرید فک کنم تو با صلوات فیسبوکو باز میکنی ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338
نه فاطحه هم نیاز دارهSleepy

فرید خودمم از کارم راضی نبودمcrying
الان معذرت بخوام حله؟؟

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - FARID.SHOMPET - 26-08-2013

نقل قول: فرید خودمم از کارم راضی نبودم↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338
الان معذرت بخوام حله؟؟

از من چرا؟! به هر ترتیب دیگه فایده نداره اون حیوون بدبخت مرده.
ببین کار خیلی شگفت آوری کردی! من توی کارت موندم! اگه قرار باشه همیشه توی زندگیت از این کار هایی بکنی که بچه های کوچیک هم نمی کنن باید فاطحه ی زندگیت رو بخونی.

نقل قول: شیلتر بُکُن کی میخواد؟ =))
ماکان می خواد

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Wanton - 26-08-2013

(26-08-2013، 2:47)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان می خواد
ماکان تو کارت با یه فندق شکن حله؟ =))

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - HeDyE~×~ - 26-08-2013

(26-08-2013، 2:47)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید خودمم از کارم راضی نبودم↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 338
الان معذرت بخوام حله؟؟

از من چرا؟! به هر ترتیب دیگه فایده نداره اون حیوون بدبخت مرده.
ببین کار خیلی شگفت آوری کردی! من توی کارت موندم! اگه قرار باشه همیشه توی زندگیت از این کار هایی بکنی که بچه های کوچیک هم نمی کنن باید فاطحه ی زندگیت رو بخونی.

نقل قول: شیلتر بُکُن کی میخواد؟ =))
ماکان می خواد

ی بار تجربه ش کردم مزه شو چشیدم فهمیدم کارم خوب نبوده،،در نتیجه دیگه همچین اشتباهی نمیکنم:ا

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - M.K.N - 26-08-2013

(26-08-2013، 2:49)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان می خواد
ماکان تو کارت با یه فندق شکن حله؟ =))
فندق چیه؟Big Grin
من کارم با تانکر شکن حلهBig Grin

(26-08-2013، 2:49)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فندق چیه؟Big Grin
من کارم با تانکر شکن حلهBig Grin
لینک بدم؟ :|

37 مگ

نقل قول: ی بار تجربه ش کردم مزه شو چشیدم فهمیدم کارم خوب نبوده،،در نتیجه دیگه همچین اشتباهی نمیکنم:ا

آدم که نباید همیشه با آزمایش و ازمونو خطا به یه نتیجه ای برسه! اندیشه کردن و استفاده و پرسیدن از دیگران پس چی میشه؟!