انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - T A R A - 03-02-2014

ایــن خــوبه؟! |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - pink lady - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:07)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم من میخواستم برم چرا منصرف شدم ! ؟ Big Grin

بـخـاطر مـن مـونـدی(:

(از جوی بازیای خودت)

فآنتزی قشنگی بود ! Big Grin
ولی تو یکی از دوستآی خوب منی ! Big Grin
ولی من واس یکی دیگه موندم ! Tongue

(03-02-2014، 19:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:05)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــدرود تــآ آبـــــــد

همـه ی دوسـتان بآی ...

بچـه ها ایمـیلمو عوض کـردمــ کاری باری بــود ایمــیل کنین جواب میدم .... بآِی اُل ..HeartHeartHeart

دو روز دیگه میآد !
خیلی خدافظی میکنن دو روز بعد دوباره اومدن ! خخخخخBig Grin
|: تو خودت هم این حرفو از خود ماها یاد گرفتی اون وقت داری این حرفو با قمپز برا یکی دیگه در میکنی!؟ |:

استغفرالله !!

بدرود

دقت کردین آیسان چن روز با من دعوا داره ! Undecided
واسع کی موندی واسع اونی کع الان تو ذهنمع:ا

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ( lιεβ ) - 03-02-2014

^_^سَلــام^_^

اَوَل دآدآش گــُلــَم اَحــمد ^_^
بعد تــاراع ^_^
بعــد آیســان ^.^
و..

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 03-02-2014

به خاطر کی موندیگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 337
بوگو:vil:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:07)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم من میخواستم برم چرا منصرف شدم ! ؟ Big Grin

بـخـاطر مـن مـونـدی(:

(از جوی بازیای خودت)

فآنتزی قشنگی بود ! Big Grin
ولی تو یکی از دوستآی خوب منی ! Big Grin
ولی من واس یکی دیگه موندم ! Tongue

بـهـتر|:

ایشاالله انقد بهت بی محلی کـنـه افسردگی حاد بگیری(:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - !~IмДи~! - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 19:05)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــدرود تــآ آبـــــــد

همـه ی دوسـتان بآی ...

بچـه ها ایمـیلمو عوض کـردمــ کاری باری بــود ایمــیل کنین جواب میدم .... بآِی اُل ..HeartHeartHeart

ایمان نامرد !! ):

خیلی بدی ایمان خیلی !! ): اه

خدافس

ایـسـآن please shut up ...

بای

احمد توهم shut up ...اگرم بیام خصوصی ج میدم میرم ...

ایـن گفـتگو دیـگه رنـگ منو نمیبینه ...

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - pink lady - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــن خــوبه؟! |:

نچConfused

اولی بهتر بودع:اTongue

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 03-02-2014

آیسان نروع یه ثانیه!!!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - T A R A - 03-02-2014

(03-02-2014، 19:11)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا يه چيزي بگم نمي کشي منو جنازمو بندازي ته دره:|

مسلماً آره |:
بــگو (:‎

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Magical Girl - 03-02-2014

ب ی تعداد میرینن،حرصشو سر ما خـــآلی میکنن :|
آخه چرا..؟آخه چرا من مظلوم؟! :||||