انجمن های تخصصی  فلش خور
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ (/showthread.php?tid=50238)

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - HeDyE~×~ - 26-08-2013

نه قاتل ک نیستم خیلی کنجکاومــــــــــــBig GrinBig GrinTongue

میخواستم ببینم اگه همسترو 10 دیقه بزاریم تو فیریزر چی میشه،،عاغا گذاشتمش درش ک اوردم خشک شده بود طفلی،،رفتم خاکش کردم واسش سنگ قبرم درست کردمBig GrinBig Grin

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - M.K.N - 26-08-2013

(26-08-2013، 2:23)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه قاتل ک نیستم خیلی کنجکاومــــــــــــBig GrinBig GrinTongue

میخواستم ببینم اگه همسترو 10 دیقه بزاریم تو فیریزر چی میشه،،عاغا گذاشتمش درش ک اوردم خشک شده بود طفلی،،رفتم خاکش کردم واسش سنگ قبرم درست کردمBig GrinBig Grin
25r3025r3025r3025r30
خیلی بی رحمی25r30

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - FARID.SHOMPET - 26-08-2013

هنوز بیدارید شما؟!Angry

نقل قول: میخواستم ببینم اگه همسترو 10 دیقه بزاریم تو فیریزر چی میشه،،عاغا گذاشتمش درش ک اوردم خشک شده بود طفلی،،رفتم خاکش کردم واسش سنگ قبرم درست کردم↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 336↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 336
خدا جز دست و پا بهت عقل هم داده هاDodgy بیچاره همستره.

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - M.K.N - 26-08-2013

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MAKAN ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرید_رومل

فرید سحر خیز بودی و ما نمیدونستیم؟Big Grin

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - FARID.SHOMPET - 26-08-2013

نقل قول: فرید سحر خیز بودی و ما نمیدونستیم؟↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 336

بودم هنگامی که مدرسه بود و ساعت 3 پا میشدم درس میخونم ولی اکنون نخوابیدم که بخوام سحر خیز باشم!

(26-08-2013، 2:28)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید سحر خیز بودی و ما نمیدونستیم؟↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 336

بودم هنگامی که مدرسه بود و ساعت 3 پا میشدم درس میخونم ولی اکنون نخوابیدم که بخوام سحر خیز باشم!
پس ناز شصتت که تونستی بدون فلش خور تا الان بیدار بمونیBig Grin

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - HeDyE~×~ - 26-08-2013

(26-08-2013، 2:26)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوز بیدارید شما؟!Angry

نقل قول: میخواستم ببینم اگه همسترو 10 دیقه بزاریم تو فیریزر چی میشه،،عاغا گذاشتمش درش ک اوردم خشک شده بود طفلی،،رفتم خاکش کردم واسش سنگ قبرم درست کردم↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 336↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 336
خدا جز دست و پا بهت عقل هم داده هاDodgy بیچاره همستره.

دیگه پیر بودو رفتنی Angel

نقل قول: پس ناز شصتت که تونستی بدون فلش خور تا الان بیدار بمونی↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 336
من مانند شما بی کار نیستمBig Grin کارای دیگه هم دارم

نقل قول: دیگه پیر بودو رفتنی ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 336
دلم به حالش سوخت.Undecided

(26-08-2013، 2:30)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: پس ناز شصتت که تونستی بدون فلش خور تا الان بیدار بمونی↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 336
من مانند شما بی کار نیستمBig Grin کارای دیگه هم دارم
میدونم چی میگی
حیف فیلتر شکن ام کار نمیکنه وگرنه الان تو فیس بوک هم بودمBig Grin

نقل قول: میدونم چی میگی
حیف فیلتر شکن ام کار نمیکنه وگرنه الان تو فیس بوک هم بودم↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 336
نه وقت نشد بدم فیس بوکBig Grin داشتم به کارای دیگه می رسیدم.