انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Wєιяɗ - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:50)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:47)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــیشه این بــحثه مــسخره ی عــلی،فــرید،احــمد،عــروسی،خــاستــگاری،بــه قــتل رســوندن|: و ... |: رو تـــموم کــنید؟! /:

من هي ميگم بس کنيد

اينا بس نميکنن >____<

بسه ديگهBig GrinAngryBig Grin
منم دارم 2 ساعت همینو میگم >_<
بس کنید دیه >_<
تارا اینا گوش نمیدن >_<
همشونو جز خودمو خودت و آیسان  و محمد و ستارع و مهراوه محروم کن ^_^
خخخخخخخخ
نه باو=|||

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mina! - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:47)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشـه این مسخـره بـآزیـآرو تمـوم کنیـد؟!

همیشه کـآری نکنیـد که خـودتـون خوشحـآل بشیـد و خـوشتـون بیـآد و دیـگران رو نـاراحت !!

تـارا؟!

احسـآس میکنـم نـاراحـت شُـدی ): !!

تـو خـوشت میـآد از ایـن کـارا!؟ دِ اگه نمیـآد بهشـون بگـو بس کنن !!

احسـآس میکنـم نـاراحـت شُـدی ): !!

اونوقـت دلشـون میخـواد فلـش مثـل قـدیم بـآشه !!

استغفـرالله ! |:

خـدافس بـآو !!

اه !!
ایسان نروع crying
(: فـدات نمیـرم خـانومم !!
عشخولی ((((:

فداااااااااااااات((((:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mohammad 77 - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:51)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:50)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووو تارا خيلي ناراحت شدي ؟؟ -_-

هـوووو مــحمد نــه زیــاد (:

هووووو ببخشيد

من هي ميگما گوش نميدنBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - † αƖιєη † - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:50)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:48)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:46)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:44)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:40)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نامرد

خیـآنتـــ کار ...

تا گـفتـم نمــیآم یکی دیگه رو پیـدا کردی ؟؟؟

بدون من عمـلیـآت انجام میدینـ ؟؟؟

دیروز تو جنگـل یه شغال دیدم ... انقدر خوشگل بود ... دومش گرد ... سریع یاد تو کردم ... Big GrinUndecided

جآت خالی من تو رآه عبآس آباد 4 بار با ک... سر خوردم زمین ! Big Grin

توعباس اباد زندگی میکنی Exclamation

نع بابا !
عباس آبآد چجوری بگم یه جای تاریخیه که شآه عبآس تو بهشهر سآخته !
جادشم خیلی خطرنآک ! شانس اوردم ته دره نرفتم ! خخخخ Big Grin
میدونم من خودم ساری زندگی میکنم منظورم این بوداونجا زندگی میکنی یانه:cool:
احمــــــــــد ^_^
بیا اینم شماله (:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Snow-Girl - 03-02-2014

چه بحثای رمانتیکی " قتل "

چه روحیات لطیفی ...

عجـــَب fishing

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:50)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيسانم^_^

فـآطمه؟! ^_^ الهی قربونت بشم خو من دلم برات تنگ میشه |:

تو محل نمیـدی -__-

خوبی؟! ^_^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:50)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:47)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــیشه این بــحثه مــسخره ی عــلی،فــرید،احــمد،عــروسی،خــاستــگاری،بــه قــتل رســوندن|: و ... |: رو تـــموم کــنید؟! /:

من هي ميگم بس کنيد

اينا بس نميکنن >____<

بسه ديگهBig GrinAngryBig Grin
منم دارم 2 ساعت همینو میگم >_<
بس کنید دیه >_<
تارا اینا گوش نمیدن >_<
همشونو جز خودمو خودت و آیسان  و محمد و ستارع و مهراوه محروم کن ^_^
خخخخخخخخ

این با ممد شریک جرمه ! Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - T A R A - 03-02-2014

مــنم بــرم خــدافض 0_o

بــعدا حــسابه هــموتونو مــخصوصا مــحمد و مهری و رکی و احــمدُ مــیرسم D: