انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 03-02-2014

تموم شد-_-
مهی دم خونمون اعصاب میفروشه!
حراج کرده
فقط 20% رو میگیره!
بدو بریم بخریمBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mina! - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:48)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:46)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:44)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:40)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دمت گرم !
من میخوآم مرگش با زجر باشع ! Big GrinBig Grin Big GrinBig Grin

نامرد

خیـآنتـــ کار ...

تا گـفتـم نمــیآم یکی دیگه رو پیـدا کردی ؟؟؟

بدون من عمـلیـآت انجام میدینـ ؟؟؟

دیروز تو جنگـل یه شغال دیدم ... انقدر خوشگل بود ... دومش گرد ... سریع یاد تو کردم ... Big GrinUndecided

جآت خالی من تو رآه عبآس آباد 4 بار با ک... سر خوردم زمین ! Big Grin

توعباس اباد زندگی میکنی Exclamation

نع بابا !
عباس آبآد چجوری بگم یه جای تاریخیه که شآه عبآس تو بهشهر سآخته !
جادشم خیلی خطرنآک ! شانس اوردم ته دره نرفتم ! خخخخ Big Grin
میدونم من خودم ساری زندگی میکنم منظورم این بوداونجا زندگی میکنی یانه:cool:
گ

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - βΑllεяiηΑ♡ - 03-02-2014

آيسانم^_^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mohammad 77 - 03-02-2014

هوووو تارا خيلي ناراحت شدي ؟؟ -_-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - † αƖιєη † - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:47)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــیشه این بــحثه مــسخره ی عــلی،فــرید،احــمد،عــروسی،خــاستــگاری،بــه قــتل رســوندن|: و ... |: رو تـــموم کــنید؟! /:

من هي ميگم بس کنيد

اينا بس نميکنن >____<

بسه ديگهBig GrinAngryBig Grin
منم دارم 2 ساعت همینو میگم >_<
بس کنید دیه >_<
تارا اینا گوش نمیدن >_<
همشونو جز خودمو خودت و آیسان  و محمد و ستارع و مهراوه محروم کن ^_^
خخخخخخخخ

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Wєιяɗ - 03-02-2014

فــظـــ این جا دیه مث قبل نمیشه...

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــو مــ♥ـهی >____<
آیســ♥ـان ^___^

تـ♥ـارا *: ^_^

(03-02-2014، 18:48)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ؛ عاشق کسی میشن که تا حالا ندیدنش حتی :|

شب بخیر ..

اینـم مُـده روزه ایمـآن |:

نـروع ایمـان |: خـو بـرو شب بخیـر؛ !! |: (:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - T A R A - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:50)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووو تارا خيلي ناراحت شدي ؟؟ -_-

هـوووو مــحمد نــه زیــاد (:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mohammad 77 - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:50)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:47)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــیشه این بــحثه مــسخره ی عــلی،فــرید،احــمد،عــروسی،خــاستــگاری،بــه قــتل رســوندن|: و ... |: رو تـــموم کــنید؟! /:

من هي ميگم بس کنيد

اينا بس نميکنن >____<

بسه ديگهBig GrinAngryBig Grin
منم دارم 2 ساعت همینو میگم >_<
بس کنید دیه >_<
تارا اینا گوش نمیدن >_<
همشونو جز خودمو خودت و آیسان  و محمد و ستارع و مهراوه محروم کن ^_^
خخخخخخخخ

احمد تورو نگفتBig Grin
ايول رکيBig Grin
خخخخخخ

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:48)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا من بگم حرف ميزنم ميزنماBig Grin

يکي جلوي منو بگيرهBig GrinBig Grin

بس کنيد ديگعBig GrinAngry

این فتنه رو کی شروع کرد ممد !
کی جو داد ممد !
کی ادامه داد ممد !
کی مقصر ممد !
حکم اعدآم ! Big Grin

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 330