انجمن های تخصصی  فلش خور
تو یه کلام بگو از نفر قبلیت خوشت میاد یا نه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: تو یه کلام بگو از نفر قبلیت خوشت میاد یا نه؟ (/showthread.php?tid=91389)

RE: تو یه کلام بگو از نفر قبلیت خوشت میاد یا نه؟ - ✘PETER✘ - 25-02-2014

نیکی دختره احساسات داره نمشه ناراحتش کردUndecidedباید معذرت خواهی کنم

RE: تو یه کلام بگو از نفر قبلیت خوشت میاد یا نه؟ - نازنين خوشگله انجمن - 25-02-2014

(25-02-2014، 22:45)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 22:43)نازنين خوشگله انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 22:42)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 22:39)نازنين خوشگله انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 22:37)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه ببخشید حد اقل درست بنویس ک ادم بدونه چی میگی تو گفتی تو از من خوشت میاد ن علامت سوالی دادی ن چیز پرسشی دیگه ای وقتی اینجوری میدی جمله نهی میشه اگه سوالی میخواستی بکنی باید ؟؟؟؟؟ اینو اضافه میکردی ک پرسشی میشد خواهر من ببخشید

باشه داداش
شرمنده
من كه معذرت خواهي كردم ديگه!!!!!!
اشتباه از من بود زود واکنش دادم ببخشید
خواهش ميكنم
من ديگه هيچ جا مزاحمت نميشم باي

نه خدا وکیلی بیا من ناراحت شدم اونجوری گفتم بیا باید یجوری از شرمندگی شما در بیامUndecided
نميخواد ممنون

(25-02-2014، 22:47)نازنين خوشگله انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 22:45)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 22:43)نازنين خوشگله انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 22:42)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 22:39)نازنين خوشگله انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه داداش
شرمنده
من كه معذرت خواهي كردم ديگه!!!!!!
اشتباه از من بود زود واکنش دادم ببخشید
خواهش ميكنم
من ديگه هيچ جا مزاحمت نميشم باي

نه خدا وکیلی بیا من ناراحت شدم اونجوری گفتم بیا باید یجوری از شرمندگی شما در بیامUndecided
نميخواد ممنون

خو ی کاری بگو تا برات انجام بدم بی حساب بشیم هر چند ک کار من بد بود

RE: تو یه کلام بگو از نفر قبلیت خوشت میاد یا نه؟ - [ niki ] - 25-02-2014

بابا جون مادرتون خفه شین
انقد خودتونو لوس نکنین

(25-02-2014، 22:46)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد احساسات
Dodgy

RE: تو یه کلام بگو از نفر قبلیت خوشت میاد یا نه؟ - نازنين خوشگله انجمن - 25-02-2014

(25-02-2014، 22:46)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همين كه درك كردي من يه دخترم و احساسات دارم
ازت يه دنيا ممنونم
حالا هم بسه اينجا حرف زدن
نيكي داره همش مارو مسخره ميكنه

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinنیکی قاط زد من در برم تا منو نکشته

(25-02-2014، 22:52)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinنیکی قاط زد من در برم تا منو نکشته
ب سلامت

(25-02-2014، 22:52)نازنين خوشگله انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازت يه دنيا ممنونم

نیکو وللش برای خودش میگه جوش میزنه برای من حالا اگه کاری داشتید در خدمتم بای ........................نیکی بای..............Big GrinBig GrinBig Grin

RE: تو یه کلام بگو از نفر قبلیت خوشت میاد یا نه؟ - [ niki ] - 25-02-2014

من قاتلم¿
:nea:

(25-02-2014، 22:54)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 22:52)نازنين خوشگله انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازت يه دنيا ممنونم

نیکو وللش برای خودش میگه جوش میزنه برای من حالا اگه کاری داشتید در خدمتم بای ........................نیکی بای..............Big GrinBig GrinBig Grin

بیشعور
در ضمن اسکلم خودتی >__<

RE: تو یه کلام بگو از نفر قبلیت خوشت میاد یا نه؟ - Brooklyn Baby - 25-02-2014

آری..