انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت (/showthread.php?tid=81892)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - *Nafas* - 06-02-2014

پووووووووووووووووف بالاخره صابر حرف زد
اخی گناه دارن نوموتنن بیان اون صفحه^ـــ^

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ - 06-02-2014

نه به زوم دست زدم نه از مرور گره!!!!!!!

هیچ یک از سایتا اینطوری نیست برام....... فقط همینجا اینجوریه!!!!!!crying

میگم کمکم کنین ســــپاس میدن!DodgyDodgyDodgyDodgy

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - dj sina - 06-02-2014

(06-02-2014، 20:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:32)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:28)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان دیدی باز تو دعوا رو شروع کردی

بسم الله |: من دعوا رو شروع کردم؟! |: یا تو !؟

یکی گاله ی این یارور رو ببنده !

من فقط گفتم عقل ناقص Angel
این مگه فحشه Angel
خوب تو هم میخواستی یه چیز بگی Angel
|: منم بهت گفتم که تو شروع کردی . .

خوب میدونی بدم میاد کسی بهم بگه کوچولو حاجی !

گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 33

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - *Nafas* - 06-02-2014

(06-02-2014، 20:33)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يعني اين عاطفه به روح اعتقاد داره?-__-

نه عاطفه نه اینایی که لینک عکس میذارن به روح اعتقداد ندارن
به محمد بگین مدیرسینما میشه
بقیه رو لو نمیدم^ـــ^

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 06-02-2014

(06-02-2014، 20:32)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=5729&pid=1528531#pid1528531
تارا ونفس برین اینجا...!!

دیرکشن گیرل فردا پس فردا نویسنده آهنگ و موسیقی میشـی...!!حیف نمیتونین برین اینتو!

فـاطـی هـسـتم خوشبـخـتم(=

راس مـیـگـیـن؟؟؟؟

جــیـــغ^______^

(06-02-2014، 20:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این فآطی بد عاشق شده ! Big Grin

قبلنآ ! الان نیس ! Big Grin

شـایـد...!!!|=

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Mr.Robot - 06-02-2014

(06-02-2014، 20:33)ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه به زوم دست زدم نه از مرور گره!!!!!!!

هیچ یک از سایتا اینطوری نیست برام....... فقط همینجا اینجوریه!!!!!!crying

میگم کمکم کنین ســــپاس میدن!DodgyDodgyDodgyDodgy

درسته سپاس هم کار نمیکرد ! بعضی از کاربرا برا سپاس ما را ********** استغفرا اخه من مگه ادمینم |:

بابام اومد ب
بااااااااااااااااااااای آآآآآآآآل
خوشحال شدم
شب خوبی بود

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - T A R A - 06-02-2014

(06-02-2014، 20:32)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خخخخ احــمد نــی!! ((:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Ƒαкє ѕмιƖє - 06-02-2014

(06-02-2014، 20:35)dj sina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:32)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:28)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این مگه فحشه Angel

گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 33

T_T

دیرکشن گیرل فردا پس فردا نویسنده آهنگ و موسیقی میشـی...!!حیف نمیتونین برین اینتو!

من چی پس ): !!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Ξrιc logιc - 06-02-2014

این مگه فحشه Angel

نه بهم نگفته بودی خوب Angel