انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 (/showthread.php?tid=295736)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Faust - 24-03-2021

(24-03-2021، 23:07)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 23:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وی علائم کرونا داشت .. ):

خدانکنههه -_____________-

منم دوست نداشتم ..
ولی متاسفانه انگار هست 

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - _sehun_ - 24-03-2021

(24-03-2021، 23:10)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 23:07)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نا ):
سهون میگه فن هامو اندازه مامانم دوس دارم(::::
باه (:
 اون کاری و طرفداری دوست داشتنشدخب بنظرم، نمیگم بد عالی ولی خب من دوستان واقعی منظورم هستش-_*

خب دوستان واقعی کسی دوسم نداره فقط دل ب پسرام خوش کردم(:

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Faust - 24-03-2021

(24-03-2021، 23:08)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 23:06)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایسا ببینم
تو کی شوهر کردی بدون اجازه‌ی من؟ -_-

من ؟ من غلط بکنم عشقم -_-
سینگل نشستیم یه گوشه شوهر چیکا میخوام ._.*

آفرین دختر باید همینطوری سر به زیر باشه و شوهر نکنه :>

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 24-03-2021

(24-03-2021، 23:10)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 23:10)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

khbi Azizm?

مرسی زیبا
تو خوبی؟!

khodt khoshglj(:
khbm ch khbr?

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Ɗєя_Mσηɗ - 24-03-2021

(24-03-2021، 23:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررر<:
میبینی زندگی زناشویی چقدر زیباس(::::
@"Ɗєя_Mσηɗ "
کی میای خواستگاریم.-.

ازدواج مقوله ی جالبیه (نه برای من -_-) ، پس یکیُ میفرستم خواستگاریت :v

(24-03-2021، 23:08)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قول نمیدم<:

elec

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - مانا صفری - 24-03-2021

همه ما انسان ها تشنه موفقیت هستیم. همه در هر جایگاهی که هستیم دوست داریم رشد بیشتری داشته باشیم. برخی ها به دنبال کسب شهرت هستند، برخی ها به دنبال کسب ثروت و مادیات بیشتر، برخی ها به دنبال علم بیشتر و... هر کس بر حسب علایق خود دوست دارد در آن زمینه بیشتر کسب کند و به جایگاهی که حس خوب بیشتری به او می دهد برسد. برای مثال یک کارخانه دار به دنبال تولید محصولات مفیدتر و بهتر است، یک دانشجو به دنبال مدارج علمی بالاتر، تولید مقالات بیشتر و بهتر و قبولی در مقاطع تحصیلی بالا تر است . یک نقاش نیز به دنبال کسب مهارت هایی برای خلق یک اثر هنری زیباتر است.
با وجود اینکه همه به دنبال کسب موفقیت و رشد و حرکت به جایگاه بالاتری نسبت به جایگاه کنونی مان هستیم، اما اندک افرادی هستند که قوانین و راه و روش های کسب موفقیت را شناخته اند و بر اساس آنها به سوی موفقیت ها و خواسته هایشان حرکت می کنند. برخی با تلاش بیش از حد و شبانه روزی هم به خواسته هایشان حتی نزدیک هم نمی شوند. دلیل آن این است که تلاش های این افراد بر خلاف قوانین کائنات است. بین منظور تلاش آنها مانن دویدن بر روی تردمیل و یا شنا برخلاف جهت دریاست. با وجود تلاش بیشتر، کمتر به هدف نزدیک می شوند. در پایان نیز خسته، سرخورده و افسرده دست از تلاش بر میدارند.
اما اگر بر اساس قوانین به سمت خواسته هایمان حرکت کنیم، نیاز به تلاش و زحمت زیادی نداریم. می توانیم بر موج دریا سوار شده و همراه با آن بدون زحمت و با لذت بسیار از مسیر به اهدافمان نزدیک و نزدیکتر شویم. قوانین مختلف چند مرحله دارد:
مرحله اول تعیین اهداف است. گاهی ما فقط ثروت میخواهیم اما نمی دانیم چقدر، خانه می خواهیم اما نمی دانیم چند متر و با چه ویزگی هایی، همسر میخواهیم اما نمی دانیم چه فردی و با چه خصوصیاتی. پس اولین مرحله تعیین اهداف و خواسته هاست.
مرحله دوم ایجاد باورهایی است که کمک می کند ما زودتر به اهدافمان برسیم. اگر به دنبال تولید یک محصول جدید هستیم اما باور داریم که ابزار و مهندسان خوبی برای تولید و طراحی این محصول در کشور ما وجود ندارد، تلاش برای تولید این محصول دقیقا مانند شنا کردن بر خلاف جهت دریاست.
مرحله سوم این است که هنگامی که خواسته شما آمد و درب خانه شما را زد یا به شما چراغ سبز نشان داد، به سمت آن حرکت کنید و آن را رد نکنید. بسیاری از افراد هستند که روزانه تعداد بسیاری از فرصت هایی که به سمتشان می اید را با اقدام نکردن و نادیده گرفتن از زندگیشان بیرون می کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر برای علاقه مندانی که تمایل دارند با قوانین جهان و کائنات بیشتر آشنا شوند و مسیر موفقیت را با سرعت بیشتری طی کنند پیشنهاد می کنم کتاب آموزش موفقیت و قانون جذب نوشته فرهاد کوکائیان را مطالعه بفرمایند.

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 24-03-2021

@"نــــــــــⓐنسی"
To khbi Sheftolm?

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Ɗєя_Mσηɗ - 24-03-2021

(24-03-2021، 23:08)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 23:05)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فرق دارم با بقیه :v ، شاید حرفت مصداق اون جمله باشه که میگه "انسان حیوانی است دوپا " ولی من ترجیح میدم تمرکزمو بزارم روی بخش اشرف مخلوقات بودنم و تفاوت های خودمو با یک حیوان روز به روز بیشتر کنم.
اره ، چرا ندن ؟ :>
من قوانینُ بهتر از تو میدونم :v
نکشیمون متفاوت._.
ای جان من بهت افتخار میکنم ای مسلمان!درود زلیخا بر تو باد
من 70 درصد اخطار داشتم اون اوایل که با همه مشکل داشتم همش اخطار دریافت میکردم
میدونم عزیزممم|:

مواظب باش نمیری :v
الانم که نمیخوای بگیری ، میخوای ؟! :v

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - _sehun_ - 24-03-2021

(24-03-2021، 23:14)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"نــــــــــⓐنسی"
To khbi Sheftolm?

مرسی لاو تو خوبی؟♥
+
میشه انگلیسی تایپ نکنی؟):

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 24-03-2021

(24-03-2021، 23:12)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 23:10)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باه (:
 اون کاری و طرفداری دوست داشتنشدخب بنظرم، نمیگم بد عالی ولی خب من دوستان واقعی منظورم هستش-_*

خب دوستان واقعی کسی دوسم نداره فقط دل ب پسرام خوش کردم(:

یاا خود سهون._.
ینی ماها پعشم /؛
بگرد هست کمه ولی خوب خوبش هستش (: